Fibertekniker til Fyns største Energikoncern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vil du være med til at vedligeholde og udbygge fibernettet til Energi Fyns andelshavere? Kan du lide at kombinere din tekniske ekspertise med kundekontakt? Og motiveres du af at arbejde med ny teknologi og holde dig ajour med udviklingen indenfor fiberteknologi? Så er du måske vores nye fibertekniker. Energi Fyn er Fyns største energiselskab og vi sikrer elforsyningen til 215.000 fynboer. Vi er 100 % ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn. En del af denne udvikling handler om at tilbyde fynboerne Danmarks bedste internet. Derfor søger vi en fibertekniker til vores bredbåndsafdeling, som skal være med til at sikre, at vi yder den bedst mulige service for vores kunder og andelshavere.

Servicering af fiberinfrastruktur og god kundeservice Som fibertekniker løser du mange forskellige tekniske opgaver for private- og erhvervskunder med fokus på at levere den bedste kundeservice. En stor del af din arbejdsdag handler om at fejlfinde og fejlrette på fiberinstallationer.

Derudover kommer du bl.a. til at arbejde med:

  • Opsætning og udskiftning af kundeudstyr
  • Fiberkonnektering og fusionssplidsning
  • Målinger, fejlretning og -søgning
  • Blæsning af fiber, og opsætning af aktivt udstyr i teknikhuse
  • Infrastruktur, hastighed og vejledning


Med reference til driftschefen bliver du en del af et team med netværksteknikere, tekniske designere og udekørende fiberteknikere, som også er dine nærmeste kollegaer. Afdelingen har en åben og humoristisk omgangstone med en stærk faglighed og en kultur præget af opmærksomhed på at trække i samme retning. Energi Fyn er geografisk placeret i Odense, men du kører ud fra din hjemmeadresse og vi stiller firmabil, pc og telefon til rådighed.

Din succes afhænger af din omhyggelighed, ansvarsbevidsthed og høje tekniske ekspertise. Vi ved, at du har succes, når vores kundetilfredshedsundersøgelser kommer positivt tilbage.

Teknisk ekspert og ambassadør Du er uddannet fibertekniker, netværkstekniker eller elektriker med fiber- eller tilsvarende erfaring. Du har erfaring med fibernettet, kender begreberne og besidder en stor viden samt interesse for området. Dine IT-kompetencer er stærke, og du har sandsynligvis tidligere arbejdet med kundetilslutninger, elnettet eller telekommunikation. Derigennem kender du til fibernetværket og procedurerne. Du kan både kommunikere fagsprogligt med dine tekniske kollegaer, og oversætte det til et forståeligt sprog over for kunden.

Som person er du selvstændig, struktureret, serviceminded og imødekommende. Du trives i en hverdag, hvor du i høj grad selv tilrettelægger opgaverne. For at være den bedste ambassadør for Energi Fyn, er du bevidst om dine personlige styrker, og kan anvende disse til at demonstrere beslutningskraft, sikre stabil drift af nettet samt holde dig ajour med teknologiens udvikling.

En ambitiøs koncern med kunden i fokus Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og et team af kompetente kollegaer, der i fællesskab arbejder ud fra en kommerciel tilgang med kunden i fokus. Du bliver du en del af vores driftsafdeling i Bredbånd, hvis primære opgave er at vedligeholde fibernettet. Vi arbejder målrettet på at sikre, at fibernettet er robust, samtidig med at vi aktivt understøtter Energi Fyn som en kundefokuseret virksomhed.

Vi tilbyder en spændende hverdag med en bred kontaktflade både i forhold til kunder og kolleger. Du får en selvstændig og ansvarsfuld stilling med mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang søger vi en fibertekniker, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Odense SV
  • Tirsdag den 28. november 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Odense SV

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 5250 Odense SV
    • Elektriker
    • Odense SV
    Få mere info
  • Elektriker i Odense

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Elektriker
    • Odense
    Få mere info
  • Elektriker i Odense C

    Synes du, det er spændende at arbejde med vedligehold, renovering og nye løsninger inden for industrien? CBRE Teknisk Servicepartner søger en reparatør der kan varetage vedligehold hos en af vores .
    • Elektriker
    • Odense C
    Få mere info
  • Elektriker i Odense SV

    Har du lyst til at være en del af den grønne omstilling? Vil du have en varierende hverdag med kompetente kollegaer og gode udviklingsmuligheder? Så er du måske lige den, vi søger til vores Install..
    • Elektriker
    • Odense SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 6
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7