Driftssupporter til fibernet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Er du god til at vejlede kunder i telefonen og opdage, hvor tekniske problemer opstår? Er du struktureret? Og har du mod på at tilrettelægge og igangsætte fejlsager til vores kørende teknikere? Så er du måske vores nye driftssupporter til fiber.
Energi Fyn er Fyns største energiselskab og vi sikrer elforsyningen til 215.000 fynboer. Vi er 100 % ejet af fynboer, og det er vores mål og opgave at bidrage til udviklingen på Fyn. En del af denne udvikling handler om at tilbyde fynboerne Danmarks bedste internet. Derfor søger vi en driftssupporter til vores bredbåndsafdeling, som skal være med til at sikre, at vi yder den bedst mulige service for vores kunder og andelshavere.

Teknisk kundesupport i topklasse Som driftssupporter bliver du en del af vores driftsafdeling, som målrettet arbejder på at sikre et stabilt fibernet, samtidig med at vi aktivt understøtter Energi Fyn som en kundefokuseret virksomhed.

Med reference til Driftschefen får du ansvaret for at yde teknisk kundesupport og håndtere fejlsager fra vores 1. line support. Din vigtigste opgave er at yde førsteklasses kundesupport til privat- og erhvervskunder via mail og telefon samt supportere vores udekørende teknikere.

Du koordinerer og fordeler serviceopgaver samt fejlsager til vores kørende teknikere, og så får du et tæt samarbejde med vores netværksteknikere i forhold til fejl på netværket.

Din succes bygger på din evne til at yde en god kundesupport, som ses gennem positive kundetilfredshedsundersøgelser og få tilbageløb.

Teknisk viden og god til kommunikation Du har erfaring med teknisk kundesupport, og gerne erfaring med netværk og viden om IT-principper. Det vigtigste er dog, at du har stor teknisk indsigt og forståelse for IT og fiberforbindelser, ligesom du har fokus på en god kundeservice. Du er naturlig nysgerrig og holder dig ajour med teknologiens udvikling.

Du kan både kommunikere fagsprogligt med teknikeren, og oversætte det til et forståeligt sprog over for kunden, du yder teknisk support til. Som person er du selvstændig, struktureret, serviceminded og imødekommende. Du trives i en hverdag, hvor du i høj grad selv tilrettelægger og igangsætter opgaverne.

En ambitiøs energikoncern med kunden i fokus Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og et team af kompetente kollegaer, der i fællesskab arbejder ud fra en kommerciel tilgang med kunden i fokus. Du kommer til at indgå i et åbent kontormiljø, hvor vi i fællesskab har fingeren på pulsen og vægter vidensdeling højt - både i forhold til opgaver og i forhold til egen og andres trivsel.

Vi tilbyder en spændende hverdag med en bred kontaktflade både i forhold til kunder og kolleger. Du får en selvstændig og ansvarsfuld stilling med mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tilgang søger vi en driftssupporter, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Odense SV
  • Tirsdag den 28. november 2023

Lignende jobs

  • Kreativ medarbejder (freelance) i Hele Danmark

    Kære Jobsøgende! Vi leder efter dygtige unge kvinder i alderen 18-25 til at blive ambassadører for vores smykke- og skønhedsprodukter.Vi er meget interesserede i at lære dig bedre at kende .
    • Kreativ medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Hele Danmark

    Videographer at new Human-Centered social media startup LifeBonder Remote Part-timeInternship Salary Unpaid At Lifebonder..
    • Kreativ medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Odense C

    Vi søger en ny dirigent fra august 2024, da vores nuværende dirigent Frede har valgt at fokusere på sin lovende karriere som jazzpianist. I [xxxxx] er vi 28 sangerinder fordelt på fire stemmeg..
    • Kreativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Kreativ medarbejder i Odense C

    Fredens Kirke på Skibhusvej har en stilling ledig som Korsanger - tenorI Fredens Kirke på Skibhusvej synger koret motet hver søndag og helligdage. Koret består af SSATTB. Vi mødes en time før t..
    • Kreativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1