Makkerpar søges til vores CTS-afdeling i Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Lyder I som et gammelt ægtepar, når I diskuterer? Ved du også præcis hvad din makker tænker, før han har sagt et ord? Synes jeres omgivelser at det er liiiiidt mærkeligt, at I kender jeres makker bedre end jeres ægtefæller? Fortvivl ej - i Mariendal hylder vi det gode makkerskab - og vi søger nu endnu et par!

Lyder I som et gammelt ægtepar, når I diskuterer? Ved du også præcis hvad din makker tænker, før han har sagt et ord? Synes jeres omgivelser at det er liiiiidt mærkeligt, at I kender jeres makker bedre end jeres ægtefæller? Fortvivl ej - i Mariendal hylder vi det gode makkerskab - og vi søger nu endnu et par!

Jobbet;

I dagligdagen får I tæt kontakt til vores kunder. Jeres arbejde vil blandt andet bestå i at trække kabler, etablering af føringsvej samt montage arbejde hos fortrinsvis offentlige såvel som erhvervskunder.

I vil opleve en stor alsidighed og frihed i jeres arbejde. Derfor er det også vigtigt at I trives med at køre selvstændigt. Udover jeres fast makker har I altid adgang til kompetent sparring med resten af teamet. I har base i Thisted, hvorfra I vil køre ud til projekter beliggende i blandt andet i Thisted, Holstebro, Struer og Skive.

Jer som makkerpar;

I er begge to erfarne elektrikere/montører, samt at I har en grundlæggende forståelse af elektricitet, elektriske kredsløb, komponenter og installationer. Erfaring fra CTS-verdenen er naturligvis et stort plus - det kan være alt inden for små og store projekter samt servicearbejde. Resten klæder vi jer på med. I evner at analysere problemer, identificere årsagerne og finde løsninger. I trives med en dagligdag, hvor der er tempo på og hvor I samtidigt er gode til at bevare overblikket og få opgaverne løst. I vil have to meget erfarne teknikere at sparre med i hverdagen.

Som medarbejdere er I kvalitetsbevidste, sikkerhedsbevidste, selvstændige og ansvarsbevidste. I ved, hvad det betyder at sætte kunden i centrum. I er servicemindede og evner at overlevere den færdige løsning til kunden i et letforståeligt sprog.

Dig som mangler en makker;

Hvis du kan se dig selv i ovenstående beskrivelse, så søg stillingen alligevel - vi har plads til gode folk på holdet!

Vi tilbyder jer;

  • At køre med fast makker
  • Ansættelse i en virksomhed i vækst
  • Daglige udfordringer med spændende arbejdsopgaver, frihed og råderum
  • Mulighed for at blive en del af branchens dygtigste team
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Aktiv persondaleforening, medarbejderkøbsordning m.m.

Ansøgning

Send os din ansøgning allerede i dag via linket. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Leder af Automation Benjamin Hjeresen Christiansen på tlf. 25427709 eller på mail [email protected]. Vi behandler ansøgninger løbende og glæder os til at modtage din ansøgning.

Om Mariendal

Mariendal er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med hovedsæde i Aalborg. Mariendal har 250 medarbejdere, som primært beskæftiger sig med projektering, installation og servicering af El - Sikring, Energi, Automation, CTS og IT. Mariendal har fokus på kontinuerlig udvikling af både forretningsområder og medarbejdere. Vi vægter engagement, ordentlighed samt tværfagligt samarbejde, som en naturlig del af hverdagen - og vi gør os umage.

Sådan ansøger du

Du søger ved at klikke på knappen "søg job"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Thisted
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Elektriker i Brønderslev

    Job Description Elektrikere søges med PLC erfaring og programmering til Brønderslev området På vegne af virksomhed, søger vi en uddannet elektriker til montage af el tavler, god erfaring med .
    • Elektriker
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Elektriker i Støvring

    Omsæt din tekniske forståelse og viden til et spændende job, hvor omdrejningspunktet er el, teknik og mekanik på kraner og andet udstyr til lasthåndtering. Har du en god teknisk grundviden og d..
    • Elektriker
    • Støvring
    Få mere info
  • Elektriker i Hirtshals

    [xxxxx] søger en engageret Serviceelektriker, der brænder for at arbejde med service og vedligehold, og som kan levere et kvalitetsarbejde til H. Jespersen/PL Services mange kunder inden for de..
    • Elektriker
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Elektriker i Aalborg

    I vores elafdeling strækker vi os over hele spektret af løsninger – fra installation og vedligeholdelse til service af avancerede bygningsautomationsløsninger og meget mere. Vores kunder sætter pri..
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 1