Musikunderviser til Musikskolen Frederikshavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Musikunderviser søges til nye samarbejder mellem Musikskolen og skolerne samt dagtilbud i Frederikshavn Kommune

Musikskolen i Frederikshavn søger efter en medarbejder, der kan arbejde med at udvikle Musikskolens position og kapacitet i det spændende overlap mellem børnehavernes ældste gruppe af børn, den obligatoriske musikundervisning i indskolingen på kommunens skoler og det frivillige musiktilbud efter skoletid.

Din arbejdsdag

I dit daglige arbejde kommer du bl.a. til at varetage opgaver i både dagtilbud-, skole- og musikskoleregi, når du:

  • sammen med pædagoger i kommunens børnehaver planlægger musiske forløb, der bl.a. har brobygning ind i skolernes 0.klasser for øje.
  • sammen med skolernes lærere i 0.- og 1. klasserne, laver spændende musiktimer for de yngste.
  • efter skoletid etablerer og udvikler Musikskolens koncept om åbne tilbud for alle interesserede børn på deres egen skole.
  • planlægger og afholder workshops og kurser for pædagoger og lærere i Frederikshavn Kommune.
  • sammen med dine kolleger i Musikskolen, arbejder målrettet på at udvikle og implementere Musikskolens strategi om at være en musikskole for alle.
  • udvider og forstærker samt etablerer nye gode relationer mellem Musikskolen og de mange andre fagprofessionelle på børne-, unge-, kultur- og fritidsområdet i kommunen.

Musikskolen er en aktiv og væsentlig aktør i mange af Frederikshavn Kommunes tværgående kommunale samarbejder. Vi er til stede på skoler og i daginstitutioner og har også vores egne tilbud for børn, unge og voksne i afdelingerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Til stillingen knytter sig andre opgaver, som relaterer sig til det fortløbende samarbejde med Musikskolens andre undervisere, og som har Musikskolens udvikling og aktiviteter i hele kommunen for øje.

Du kan hente sparring og inspiration hos dine kolleger i Musikskolen, såvel som hos de fagprofessionelle i skoler og i dagtilbud, og du kommer til at indgå i teamsamarbejder begge steder.

Arbejdsdagene planlægges på minimum 3 ugedage og det forventes, at du yderligere kan inddrage formiddage mandage til planlægning- og fællesmøder i Musikskolen. Der kan forekomme aktiviteter mange steder i kommunen og det forventes derfor, at du har kørekort og adgang til bil.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en pædagogisk uddannelse indeholdende en musikfaglighed, og at din faglighed rummer stærke kompetencer inden for især klasserumsledelse og det pædagogiske arbejde med børn og unge. Vi prioriterer derfor stærke kompetencer inden for følgende områder, til at:

  • Arbejde relationelt med børn i alle aldre.
  • Arbejde med pædagogisk ledelse af både små og store hold.
  • Udvikle Musikskolens- og skolernes fælles samarbejde i den obligatoriske musikundervisning i skolen samt den frivillige musik på skolerne efter skoletid.
  • Bringe din faglighed i spil sammen med andre fagligheder i den kommunale organisation, som Musikskolen er en vigtig del af.
  • Løse opgaverne med en kreativ tilgang - alene og sammen med andre.

Vi forventer desuden, at du indgår i såvel det fag- som kollegiale fællesskab i Musikskolen, og at du er medvirkende til at skabe resultater sammen med dine kolleger til gavn for alle kommunens borgere.

Velkommen til Musikskolen i Frederikshavn Kommune

Musikskolen er en kommunal enhed med aktiviteter over hele den naturskønne Frederikshavn Kommune. I Skagen, Frederikshavn og Sæby har vi egne lokaler, men vi har også undervisning på flere af kommunens skoler og i kirkerne.

Musikskolen er for alle borgere og med det mener vi alle aldre og niveauer, så længe lysten til at dyrke musikken er der. I dagligdagen lægger vi vægt på at undervisningen er alsidig, hvor eleverne får mulighed for at deltage i mange forskellige aktiviteter.

Musikskolen har også en lang række stærke samarbejder med skoler, institutioner, øvrige kommunale enheder og lokalsamfundet. Hvis du vil vide mere om Musikskolen, kan du læse mere på skolens hjemmeside Klik her

Interesseret?

Vil du vide mere om jobbet før du søger, er du velkommen til at kontakte Thomas Albæk Jakobsen, Musikskoleleder, tlf. 9845 9098.

Stillingen er på 22,20/37. Der vil være mulighed for en større ansættelse alt efter kompetencer samt opgavernes omfang.

Ansættelsesproces

Ansøgningsfrist er søndag den 7. januar 2024.

Samtaler afholdes efter nærmere aftale.

Vi ønsker stillingen tiltrådt den 1. februar 2024 eller efter nærmere aftale.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår jf. gældende overenskomst for musikskolelærere. Børneattest vil blive indhentet inden ansættelse.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=10d62ef7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederikshavn
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Lærer i Frederikshavn

    Frydenstrandskolen, afdeling Abildvej i Frederikshavn søger pr. 1. august 2024 en engageret børnehaveklasseleder til en fast stilling på 33 timer ugentligt til vores G-klasser.Om osFrydenst..
    • Lærer
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Lærer i Frederikshavn

    Har du lyst til at være medskabende til fortsat at sætte trivsel, læring, faglighed og anerkendelse på dagsordenen, så har du nu muligheden for at blive en del af en fantastisk skole med højt til l..
    • Lærer
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Lærer i Nordjylland

    Brænder du for virksomhedsøkonomi og/eller afsætning, vil du gerne dele rundhåndet ud af din viden, og kan du lide at arbejde med unge, lærelystne elever? Så er du måske lige netop dén, vi søger..
    • Lærer
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Lærer i Nordjylland

    på Thisted handelsgymnasium og business nordvest Har du en passion for Pythagoras, tredjegradsligninger, sandsynlighedsregning og andre centrale matematiske begreber? Og har du lysten til at in..
    • Lærer
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
1. juni 2024 7
31. maj 2024 7
30. maj 2024 9
29. maj 2024 9
28. maj 2024 8
27. maj 2024 7
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 6
23. maj 2024 5
22. maj 2024 4
21. maj 2024 3
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 4
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3