Ergoterapeut til højtspecialiseret døgnafsnit for patienter med svær spiseforstyrrelse, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Bliv en del af Danmarks største spiseforstyrrelsesklinik på Psykiatriske Center Ballerup! Vi tilbyder faglig udvikling og specialisering inden for et område, der er højt prioriteret. Som en del af døgnafsnit 5’s tværfaglige team bidrager du til behandlingen af patienter med svære spiseforstyrrelser og høj grad af komorbiditet. Vi har plads til 8 patienter med behov for døgnindlæggelse.

Her i afsnittet arbejder vi ud fra en faseopdelt behandling, hvor vi tilbyder intensiv miljøterapeutisk behandling, der inddrager alle faggrupper. Overordnet arbejder vi med elementer af motiverende interview (MI) og dialektisk adfærdsterapi (DAT), og patienterne tilbydes målrettet støtte omkring udslusning og tæt kontakt til relevante støtte- og botilbud.

Dine hverdag og arbejdsopgaver Som ergoterapeut på døgnafsnit 5 vil din arbejdsuge variere mellem forskellige rammer for udførelse af din ergoterapi. Du vil minimum 2 dage om ugen have mulighed for selvstændigt at tilrettelægge dagen med ergoterapeutiske tests og behandlinger for de enkelte patienter eller gruppebehandlinger. Du vil selv være med til at udvikle den ergoterapeutiske behandling på afsnittet, herunder vurdering af hvilke relevante behandlingstiltag og gruppeforløb der skal oprettes.

De resterende dage arbejder du som ergoterapeut i miljøet med fokus på aktivitet og deltagelse for patienterne, hvad enten det er dag, aften eller weekendvagt. Her vil du have miljøterapeutiske opgaver, hvor du med et ergoterapeutisk fokus, kan inddrage og benytte dine kompetencer f.eks. indenfor sansemodulation og arousalregulering samt have et fokus på patientens strukturering og planlægning i forbindelse med måltider og forberedelse af disse.

Dine opgaver indebærer desuden:

  • Undersøgelse, analyse og vurdering af aktivitetsproblematikker
  • Observationer, undersøgelse og vurdering herunder testning af funktionsniveau, kognitive og sociale funktioner, AMPS, COMP, ASP, ESI
  • Vurdering og udarbejdelse af genoptræningsplaner
  • Psykoedukation til patienter og pårørende
  • Deltagelse i tværfaglig behandlingskonference og teammøder, hvor du byder ind med dine ergoterapeutiske observationer og vurderinger fra såvel individuelle behandlinger samt gruppe og miljørettede aktiviteter
  • Vi har på afsnittet et nyoprettet sanserum, som vi ønsker, at du skal være med til at videreudvikle og øge brugen af

Vi tilbyder: Denne stilling giver mulighed for specialiseret oplæring og sparring vedrørende behandling af spiseforstyrrelser. Dertil får du mulighed for at præge og tage del i udviklingen af et specialiseret behandlingstilbud til patienter med svær spiseforstyrrelse.

Vi samarbejder tæt i tværfagligt teams, og der vil være rig mulighed for faglig sparring både mono- og tværfagligt. Hertil deltager du hos os i:

  • Ugentlig undervisning
  • Supervision hver 14. dag
  • Monofaglige møder på tværs af centeret

Om dig Vi søger en ergoterapeut, som har psykiatrisk erfaring og en særlig interesse i arbejdet med patienter med spiseforstyrrelser.

Vi forventer, at du har gode samarbejdsevner til brug i det tværfaglige team, men er tryg ved at arbejde selvstændigt. Desuden forventer vi, at du:

  • er udadvendt, engageret og fagligt dygtig
  • er psykisk robust, rolig og tydelig
  • kan holde hovedet koldt i pressede situationer
  • kan agere rollemodel ved måltider

Ansættelsesvilkår Stillingen er på fuld tid med delte vagter (dag- og aftenvagter) med weekendvagter gennemsnitlig hver 3. weekend.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Interesseret? Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Julie Nordenhof Saabye på telefon 41418217 eller assisterende afsnitsleder Jeanette Stensbirk Midjord på 25 67 42 73.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis samt andre relevante dokumenter sendes online via linket på siden. Ansøgningsfristen er tirsdag d. 23. maj 2023. Vi afholder ansættelsessamtaler d. 26. maj 2023.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Vil du vide mere om arbejdspladsen? Afsnittet er en del af spiseforstyrrelsesenheden på Psykiatrisk Center Ballerup. Vi er samlet 120 erfarne fagprofessionelle, der arbejder med fælles visitation, udredning, klinikbaseret forskning og stærkt fokus på gode overgange. Det samlede spiseforstyrrelsesområde har et stort psykoterapeutisk ambulatorium, et dagafsnit og to sengeafsnit med i alt 24 sengepladser.

Psykiatrisk Center Ballerup er en del af universitetshospitalet Region Hovedstadens Psykiatri og har foruden en lang række ambulante tilbud, en døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for både døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Du kan læse mere om centeret på vores hjemmeside samt læse og høre mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Ballerup
  • Tirsdag den 23. maj 2023

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Vi har brug for en ergoterapeut i et års-vikariat. Så udnyt den sjældne mulighed for at blive en del at Træningsenheden i Greve Kommune, hvor du skal bidrage til at binde borgernes forløb sammen på tværs af organisatoriske enheder.
    • Ergoterapeut
    • Greve
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2. semester til september og som allerede gerne vil have erfaring og udvikle sig fagligt.
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende?
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (vikar) i Taastrup

    Ergoterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Ergoterapeut
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
15. april 2024 1