Marketing- og kommunikationsmedarbejder med interesse for SoMe annoncering (deltidsjob eller studiejob)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Søborg

Leder du efter et fleksibelt deltidsjob eller studiejob 12-15 timer om ugen, hvor du kan bruge dine færdigheder inden for skriftlig kommunikation? Og vil du gerne have en masse fed erfaring med Facebook, Instagram og LinkedIn annoncering? Så har vi det perfekte job til dig i Ofirs marketingteam!

Ofir.dk er en af Danmarks største jobportaler med ca. 400.000 besøgende hver måned. Vi er dog meget mere end en jobportal. Vi er Danmarks største 'Google For Jobs'-partner. Vi er de førende i jobannoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn. Og så har vi Danmarks største kandidatdatabase med over 380.000 kandidater, der abonnerer på jobmatches. Vores tilgang er, at jobannoncering skal eksekveres som marketing, og derfor markedsfører vi vores kunders job på tværs af vores stærke produktportefølje – hvilket øger andelen af kvalificerede ansøgere til virksomhedernes stillinger. Denne tilgang gør, at vi har været på en vild vækstrejse de seneste år – og vi har planer om at fortsætte den.

Summa summarum hjælper vi vores kunder med at få eksponeret deres job over for relevante kandidater inklusiv dem, som ikke besøger jobportaler – og det er her, DU kommer ind i billedet. Du vil nemlig blive ansvarlig for at lave målrettet jobannoncering i de kanaler, hvor danskerne bruger mest tid; Facebook, Messenger, Instagram og LinkedIn.

Din rolle
Som marketing- og kommunikationsmedarbejder vil du blive en del af vores unge (men erfarne) marketingteam på 10 personer. Din hovedopgave bliver at lave betalt annoncering på Facebook, Messenger, Instagram og LinkedIn med henblik på at tiltrække relevante ansøgere til vores kunders ledige stillinger.

Vores målrettede jobkampagner er en essentiel del af vores jobannonceprodukt. I teamet bruger vi flere hundrede tusinde kr. om måneden på at målrette vores kunders jobannoncer til relevante kandidater. Din indsats spiller derfor en stor rolle i vores kunders evne til at ansætte de rigtige personer.

Om vores kommende stjerne (ja, det er dig!)
Vores drømmekandidat er en af følgende:

  • En universitetsstuderende e.l. med minimum 1,5 års studietid tilbage
  • En færdiguddannet person, som har en relevant uddannelse eller relevant erfaring og bevidst søger et deltidsjob


Vi forventer, at du er en stærk skriftlig formidler, som har styr på grammatik og er god til at tænke i tilpassede budskaber til forskellige målgrupper. Erfaring med annoncering gennem Facebook (Meta) eller LinkedIn vil være en fordel, men det er ikke et krav. Du får naturligvis en grundig introduktion til jobbet af din leder og dine kollegaer, så du føler dig godt rustet til at håndtere opgaverne. Vi vil bl.a. oplære dig i de copywriting-værktøjer, vi bruger i Ofir til at optimere vores marketing- og kommunikationsarbejde.

Det er vigtigt, at du trives med rutineprægede opgaver, hvor du motiveres af at nå din daglige "kvote", samt tanken om at du hjælper virksomheder med at ansætte.

Du skal kunne arbejde 12-15 timer om ugen. Jobbet er fleksibelt, og der vil fra tid til anden være mulighed for at arbejde både mere eller mindre end 12-15 timer ugentligt. Når du er blevet grundigt oplært, vil du også kunne arbejde hjemmefra, når det passer dig, også på aftener og i weekender.

Om os – hvad kan vi tilbyde dig?
Som vores kommende stjerne vil du blive en del af en ekstraordinær flok på 45 ambitiøse og dygtige kollegaer, som alle brænder for at sætte nye standarder og gøre Ofir til markedsleder. Vi fejrer vores succeser og har det sjovt sammen på vores kontor på Gladsaxe Møllevej i Søborg, og vi mødes også til en masse sociale og festlige arrangementer udenfor arbejdstiden.

Vi prioriterer både din sundhed og trivsel – og til hverdag kan du nyde godt af vores lækre frokostordning fra Meyers og vores gratis fitnesslokale med moderne træningsudstyr. Vi ligger også godt i fht. både offentlig og privat transport med frie parkeringspladser til alle medarbejdere.

Er vi et match?
Har vi fanget din interesse, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via knappen "Send ansøgning". Vi afholder samtaler løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Ønsket opstart: Omkring d. 1. august 2023.
Arbejdssted: Gladsaxe Møllevej 28, 2860 Søborg (lige ved Gladsaxe Trafikplads).

Arbejdstid: 12-15 timer om ugen (vi aftaler sammen hvilke dage og tidspunkter).

OBS: Er du ikke studerende, så forventer vi, at du uddyber i din ansøgning, hvorfor et deltidsjob er det rette for dig, også på længere sigt!

Sådan ser rekrutteringsprocessen ud:

  1. Ansøg med CV + ansøgning
  2. 1. samtale online med Mette Holst Poulsen (Marketing Manager)
  3. 2. samtale på vores kontor med Mette Holst Poulsen og Pia Stjernlund (HR-chef)
  4. Tillykke med jobbet!

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du skrive til Mette Holst Poulsen på [email protected]

Se mere på vores ansøgersite: https://karriere.Ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.Ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.Ofir.dk/showojob?Ofirid=479b31b1)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Søborg
  • Torsdag den 29. juni 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (praktik) i København

    Fri kontakt
    Studerer du marketing og står du overfor at skulle i praktik til efteråret? Motiveres du af at kunne bringe dit overblik og strukturerede mindset i spil i en moderne virksomhed i vækst. Så er det måske dig, vi leder efter! Om praktikstillingen.
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Søborg

    Global Associate Brand Director – IcoSema As our Global Associate Brand Director, you will have the opportunity to lead, develop and drive the global commercial brand strategy for a new asset with..
    • Marketingmedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Søborg

    Global Commercial Director – IcoSema As our Global Commercial Director you will have the opportunity to lead, develop and drive the global go to market launch strategy for a new asset within Diab..
    • Marketingmedarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 5
21. maj 2024 5
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1