Unik mulighed! Ergoterapeut til midlertidige pladser i Brøndby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Se lige her !

Ergoterapeut til midlertidige pladser i Brøndby Kommune

Brøndby Kommune har særlig fokus på at tilbyde borgere, med ophold på kommunens midlertidige pladser, den bedst mulige forudsætning for genoptræning efter endt hospitalsophold. Derfor har vi valgt at organisere faste ysio- og ergoterapeuter direkte på Flexpladserne med midlertidige pladser. Opgaven har tidligere været varetaget af terapeuter fra kommunens genoptræningsenhed med skiftende terapeuter. Du har derfor en unik mulighed for at være med til at indgå i et nyt team til varetagelse af borgerne.

Vi træner den komplekse svækkede borger, og har fokus på relevante problemstillinger som forflytninger, lejring, forebyggende tiltag, sarkopeni, ernæringstilstand og vestibulære problematikker. Borgerne er henvist via en genoptræningsplan jf. Sundhedsloven eller via visitation jf. Serviceloven.
Træningen foregår oftest individuelt, men det er muligt at træne i mindre hold. Terapeuterne på de midlertidige pladser har grundet det komplekse borgergrundlag et tæt tværfagligt samarbejde med bl.a. diætist, visitatorer/udskrivningskoodinatorer, plejepersonale, egen læge og hjælpemiddelafdelingen. Endvidere foregår rehabiliteringen i samarbejde med borgerens pårørende.

Stillingen er organiseret på Flexpladserne, som er midlertidige døgnpladser, med plads til 24 borgere. Pladserne er til borgere der har behov for et midlertidig ophold fx et observationsophold efter hospitalsindlæggelse, et subakuttilbud, et terminaltophold, en venteplads, eller et aflastningsophold. Efter endt ophold udskrives borgerne til eget hjem eller plejebolig. Afdelingen varetager borgere inden for alle specialeområder lige fra geriatri og neurologi til ortopædkirurgi og reumatologi, samt andre områder. Du bliver ansat i en dynamisk sundhedsfaglig gruppe med sygeplejersker og social og sundhedsassistenter Vi har en god normering, der gør at vi kan yde den gode og nærværende behandling til den enkelte borger.

Vi er lokaliseret i gåafstand fra Brøndbyøster Station. Vi er blevet idrætscertificeret og er nu er Idrætscenter med fokus på bevægelse i hverdagen og med gode faciliteter.

Vi forventer, at du:

  • Kan aktivt deltage i en opbygningsproces
  • Har klinisk erfaring, er fagligt velfunderet
  • Er omstillingsparat og kan arbejde selvstændigt og ansvarligt (både mono- og tværfagligt)
  • Har gode kommunikative evner (både skriftligt og mundtligt)
  • Er fleksibel og rummelig
  • Kan arbejde med korte og lange forløb med komplekse borgere
  • Har en god portion humor

Vi tilbyder:

  • Fantastiske kolleger
  • Et job med mange spændende udfordringer
  • Faglig sparring med kolleger
  • Faglig og personlig udvikling
  • Et travlt hus i udvikling
  • Indflydelse og ansvar i arbejdet

Ansættelsen er på flekstidsordning og du er selvtilrettelæggende. Du skal dermed tilpasse din arbejdstid hverdage mellem kl. 6-18 alt efter hvad der giver bedst mening for dine borgerforløb, relevante møder med samarbejdspartnere. Arbejdsopgaverne vil typisk ligge i tidsrummet 8-16.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe til Felix Petersen, afdelingsleder for det geriatriske og neurologiske område, på tlf. 4328 2874 eller til afdelingsleder for Flexpladserne Betina Krantz på mobil 2119 6364 eller på mail [email protected]

Ansøgningsfrist
Vi har tidligere med stor succes afholdt løbende samtaler og vil derfor gøre dette igen. Det betyder at vi vil ansætte inden ansøgningsfristen, hvis den rette kandidat findes.

Vores virksomhedsplan samt yderligere oplysninger om Ældrecentret Nygårds Plads kan hentes på vores hjemmeside www.brondby.dk/nygaardsplads

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 39.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Brøndby
  • Søndag den 10. marts 2024

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2. semester til september og som allerede gerne vil have erfaring og udvikle sig fagligt.
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende?
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (vikar) i Taastrup

    Ergoterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Ergoterapeut
    • Taastrup
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Rødovre

    Er du en dedikeret ergoterapeut med erfaring i at arbejde med borgere med kroniks sygdom? Så søger vi netop dig til en fuldtidsstilling, ledig fra den 1. august 2024.Om jobbetI Genoptræning o..
    • Ergoterapeut
    • Rødovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0