Ergoterapeuter til Bostedet Solsiden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Er du ergoterapeut eller sygeplejerske, så vil vi gerne dele vores arbejdsplads med dig.
Vi synes, vi har den fedeste arbejdsplads, med plads til både alvor og latter.

Har du lyst til at gå i dybden med psykiatrisk sygepleje eller ergoterapeutiske indsats til mennesker med psykiske lidelser, og til at arbejde med dit fag på en helhedsorienteret måde, så har vi en 2 rigtig spændende stillinger som sygeplejerske/ergoterapeut på bostedet Solsiden.
Bostedet Solsiden har i alt 36 beboere, som hver har deres lejlighed. Solsidens 4 afdelinger er fordelt på 2 adresser. Du vil som sygeplejerske/ergoterapeut have et fast tilhørssted i en afdeling med kollegaer fra forskellige faggrupper. Beboerne har svære psykiatriske lidelser som skizofreni, bipolare lidelser, Huntingtons sygdom og andre lidelser, herunder demens. Vi søger derfor 2 nye medarbejdere, der ser mulighederne i beboernes livsproces, og som ser gennem diagnoser og prioriterer det hele menneske. Du brænder for at udvikle din faglighed ind i en socialfaglig kontekst. Du bliver ikke alene om opgaven, vi arbejder tværfagligt med øvrige faggrupper og inspirerer hinanden til fortsat udvikling.
Dine kommende kollegaer siger sådan her om arbejdet på stedet: Jeg glæder mig virkelig til at møde på arbejde hver dag, og jeg glæder mig til at være med på rejsen.

Gør en forskel hos os
På Bostedet Solsiden arbejdes der målrettet med lowarousel og beboernes mestringsevne. Vi er i efteråret 2021 blevet tildelt et forløb med socialstyrelsen, hvor vi skal arbejde med implementering af en recovery- og rehabiliterende tilgang, ligesom vi ser på ”validering” på demensområdet samt ”åben dialog” som kulturbærende redskab og tilgang for hele botilbuddet. Du bliver en del af denne udviklingsrejse, og selvom du er ny, vil vi med glæde integrere dig processen.
Hvis du har særlige kompetencer eller interesseområder, er der masser af muligheder, hvor du er velkommen til at sætte ideer i spil sammen med dine kommende kollegaer. Du kan gøre en forskel og du bliver således en del af en arbejdsplads, hvor udvikling har en stor plads.
Som sygeplejerske/ergoterapeut på Solsiden får du ansvar for den faglige vinkel på beboernes udfordringer, hvorfra du guider, støtter og vejleder med henblik på at højne beboernes mestringsniveau. Herudover kommer du til at arbejde omkring beboerens sundhedsfaglige plan. Vi leder efter dig, som også har en høj relationskompetence, som har en positiv og lærende tilgang til dit arbejdsliv og dig der gerne vil deltage i udviklingsarbejde og sætte dit præg på en arbejdsplads.

Vores forventninger til dig
Vi ønsker os nye kollega, der har gode relationskompetencer, og du er nærværende og autentisk i din kontakt med andre. Du er i stand til at bevare ro og overblik også i svære situationer. Du er i stand til at arbejde med komplekse faglige og psykiatriske udfordringer eller er villig til at lære det. Du vil bidrage med godt humør, glæde og engagement i hverdagen. Herudover skal du kunne nikke ja til flest mulige af nedenstående kompetencer:
  • At du kan initiere relevante sundheds- og socialfaglige indsatser, er vedholdende og systematisk i opfølgningen af disse
  • At du har en lyst til at arbejde med udvikling, som en helhedsorienteret indsats
  • at du er i stand til at skabe overblik og prioritere mellem opgaverne i dagligdagen
  • At du vil bidrage til et sundt og godt arbejdsmiljø med aktiv deltagelse i den daglig åbne og tværfaglige kollegiale refleksion sammen med dine studerende og sammen med dine kollegaer.
  • At du har gode skriftlige kompetencer, og heri evne til at dokumentere og evaluere indsatser.
  • At du vil bidrage til et godt tværfagligt samarbejde med bevidsthed om dine egne og andres kompetencer.

    Opstarten og din faglige udvikling hos os
    Vi forventer ikke, at du er ikke verdensmester til alt. Vi er gode til at lave strukturerede introforløb, dette
    uanset om du helt ny sygeplejerske/ergoterapeut eller har masser af erfaring, det vigtigste er, at vi
    sammen går efter at få verdens bedste arbejdsarbejdsplads.
    På Solsiden vil vi have fokus på, at vi er hinandens bedste forudsætninger, og at det er sammen vi
    skaber det gode og udviklende arbejdsmiljø. Det kræver tillid, ansvarlighed og åbenhed. Du får gode og
    kompetente kollegaer, nogle er helt nye mens andre har mange års erfaring.

    Derudover tilbyder vi:
  • Målrettet og individuelt introforløb
  • Mentorordning
  • Fast supervision i afdelingerne af ekstern supervisor.
  • Deltagelse i monofaglige møder med sygeplejersker og ergoterapeuter.
  • Deltagelse Solsidens udviklingsprojekter og vores arbejdsmiljøprojekt
  • Mulighed for at sætte dit præg på tværs af Solsiden
  • Mulighed for at lægge vagtønsker ind i ”min tid”, som gør arbejdsplanen fleksibel for den enkelte og derved mulighed for at tilpasse arbejdet til familieliv og fritid.

    Mere om os

Solsiden er et socialpsykiatrisk tilbud indenfor Specialsektoren i Region Nordjylland.
Vi arbejder ud fra servicelovens §107 og 108, det vil sige ophold af kortere eller længere varighed. Vi tilbyder vores beboere en individuel plan, der er fastlagt i samarbejde med beboernes hjemkommune. I hverdagene er vores tilgang præget af nærvær, omsorg og respekt for den enkelte beboers behov.
Solsidens formål er at skabe de bedste muligheder for, at beboerne kan leve livet godt.
Du kan læse mere om Solsiden på

Praktisk
Stillingerne er på 37 timer, ønsker du andet, kan dette aftales. Der vil være dag- og aftenvagter, der må forventes weekendarbejde hver 2. weekend. Stillingerne er et led i en generel opnormering og der er derfor god mulighed for at ønske fri, også i weekenden.

Der er ansøgningsfrist den 18. august. Vi afholder samtaler den 25. august. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Har du spørgsmål kan du kontakte Afdelingsleder Kristine Arendrup, på mail: [email protected] eller på telefon 60644166 mellem 8.00 og 15.00 (dog ikke uge 31).

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 21.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Nordjylland
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Ergoterapeut i Nordjylland

    Ergoterapi i et rehabiliterende miljø og med en tværfaglig kontekst. Borgere med mange forskellige funktionsevneproblematikker og behov. Høj kompleksitet men høj faglighed til at løse det - lyder d..
    • Ergoterapeut
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Frederikshavn

    Træningscenteret i Sæby søger en ergoterapeut til et barselsvikariat på 33 timer med ansættelse fra 01.09.24 til og med d. 31.01.25 med mulighed for forlængelse.Hvem er du?Du er en fagligt .
    • Ergoterapeut
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Vodskov

    Vi leder efter ergoterapeut der:”Er opmærksom og lytter”Borgere på BHC”Samarbejder og er fleksibel”Kollegaer på BHC”Vil udvikle din faglighed og har fokus på det, der lykkes”Led..
    • Ergoterapeut
    • Vodskov
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Nordjylland

    vil opleve et omsorgsfuldt arbejdsmiljø med dedikerede og engagerede koll..
    • Ergoterapeut
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
1. juni 2024 5
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 5
21. maj 2024 5
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3