Ergoterapeut til Bocenter for unge og voksne med særlige behov

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Ergoterapeut til Botilbuddet Vingen – med udvikling i blikket


På Botilbuddet Vingen, som er et nybygget botilbud til borgere med udviklingshæmning, har vi blikket fast rettet mod at støtte borgerne i at leve deres liv så selvstændigt som muligt. For at understøtte at det sker i overensstemmelse med borgernes ønsker og behov, sætter vi yderligere lys på det tværfaglige arbejde, metoder, testning og observation samt faglige beskrivelser. Vi søger derfor to ergoterapeuter, der sammen med vores nuværende tre ergoterapeuter skal være med til at implementere ergoterapeutiske redskaber i vores fælles dagligdag. Vil du være med til at føre alt dette ud i livet?

Vi har igennem nogle år inviteret en ny faggruppe indenfor – ergoterapeuterne. Vi har ansat ergo’er med iværksættergen, som i fællesskab, på tværs af Bocentret, og i de enkelte afdelinger er i front i arbejdet med at definere, hvad ergoterapi betyder på specialområdet og for den enkelte borger. Dette rækker også uden for Bocentret, idet ergoterapeuter fra Bocentret har spillet en aktiv rolle i at stifte Ergoterapifagligt Selskab for Udviklingshæmning og Udviklingsforstyrrelser. Så har du udvikling i blikket – både for borgerne, for fagligheden og for dit fag på et nyt område, så er det måske dig, der er en af vores to nye kollegaer.

Vingen danner rammen om 20 borgeres hjem og liv. Borgerne, som har varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, bor i egne lejligheder med fælles stue og køkken, og har derfor mulighed for at vælge fællesskabet til og fra. Udvikling og metodisk fagligt arbejde kommer til at være bærende elementer på Vingen den kommende tid. Du skal derfor have lyst til at arbejde med din faglighed, have robusthed og sans for at navigere i en uforudsigelige hverdag. Dette skal du kombinere med evne til ærligt samvær med borgerne, med selvstændighed som gennemgående præmis.

Sådan arbejder vi


Dine kollegaer er en god blanding af forskellige faggrupper, som er meget engagerede i det tværfaglige samarbejde mellem pædagog- og ergoterapeutfaglighed. Vi arbejder aktivt med vores metodekatalog og anvender ADL-taxonomi, Sanseprofiler m.m., hvor det er relevant. I det daglige arbejder vi også med at forankre den anerkendende tilgang og neuropædagogik som fælles forståelse og fælles sprog i vores virke.
Omsorgsopgaven – at modtage hjælp til personlig pleje og hygiejne – er vigtig for nogle af borgerne, så det skal du kunne gå til med indlevelse og værdighed, og være afklaret omkring. Prøv at læse her i Socialpædagogen uge 34, hvordan også det at skifte en ble kan ses som en pædagogisk/ergoterapeutisk mulighed for at skabe en relation.

Som ergoterapeut på Bocentret er det vigtigt at du:


  • Er nysgerrig på det tværfaglige og kan og vil inspirere andre med din faglighed
  • Er indstillet på at indgå på lige fod med pædagogiske og sundhedsmæssige kollegaer i både pleje og aktiviteter mm.
  • Kan eller vil lære at udarbejde sanseprofiler, taksonomier
  • Har evt. kendskab til dysfagi
  • Har øje for at graduere aktiviteter
  • Arbejder systematisk og reflekteret med mål og metoder, og ligesom os være optaget af effekten og dokumentationen af de resultater, som vi skaber sammen med borgeren.
  • Kan være kontaktperson for nogle borgere og sikre at de får den bedste helhedsorienterede indsats
  • Kan indgå i ligeværdigt samarbejde med både borgere og pårørende

Hvor og hvornår?


Du kommer til at kende tilbuddets rytme både dag og aften, for arbejdstiderne skifter. Du kommer også til at arbejde hver anden weekend og på helligdagene, som vi deles om. Du ansættes på Bocenter for unge og voksne med særlige behov med fortrinsvis tjenestested på Botilbuddet Vingen, som ligger grønt i udkanten af Store Dyrehave i Hillerød.

Er det dig?


Kan du møde borgerne med anerkendelse, er observerende, analytisk og er nysgerrig på borgerne, deres udviklingsmuligheder og livshistorie, så søg flere oplysninger på vores hjemmeside eller ring til afdelingsleder Gitte Wikke på 72 32 61 12 og få en snak.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 28.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Nordsjælland
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • Ergoterapeut i Nordsjælland

    Ergoterapeut søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Ergoterapeut
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Kongens Lyngby

    I Lyngby-Taarbæk Kommune ønsker vi at skabe gode rammer for den enkelte borger i tæt samspil med borgeren selv, de pårørende og kommunens medarbejdereVi søger på grund af barsel og pension en n..
    • Ergoterapeut
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Kongens Lyngby

    Har du stærke relationelle kompetencer og brænder du for at være en del af et større tværfagligt fællesskab, som skaber værdi for borgerne – så læs videre! To af vores kollegaer søger andre udfor..
    • Ergoterapeut
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Hillerød

    Kan en ergoterapeut være bartender i beboernes fredagsbar? Eller motivere til ny indretning af vores køkken? Så er her et job til dig.Om stedetVingen er et blivende bosted ( §105/85) for 20 b..
    • Ergoterapeut
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
18. maj 2024 9
17. maj 2024 9
16. maj 2024 9
15. maj 2024 8
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 10
8. maj 2024 8
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 8
30. april 2024 7
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 2
21. april 2024 3
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 7