Ergoterapeut til fast stilling i apopleksi- og geriatrigruppen, Fysio- og ergoterapeutisk afdeling, Nykøbing F Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vil du være en vigtig faktor i patienternes indlæggelse, og er du ergoterapeuten, der stiller skarpt på detaljerne, når apopleksipatienter eller geriatriske patienter skal vurderes og hjælpes sikkert videre? Så er det dig, vi mangler i vores team.

Fysio- og Ergoterapeutisk afdeling på Nykøbing F. Sygehus søger per 1. juli eller hurtigst muligt en ergoterapeut til fast ansættelse. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer ugentligt, men for den rette kandidat ser vi gerne på andre løsninger.

Når sygdom ændrer livet drastisk, har vores patienter brug for en ergoterapeutisk mesterdetektiv, der kan spotte de små detaljer, der gør den store forskel både for patienten og for vores sundhedsfaglige kolleger på og udenfor sygehuset. Om du har det sorte ergo-bælte eller er en nysgerrig og lærelysten nyuddannet ergoterapeut, betyder mindre. Vi tilpasser vores mentorordning til dine læringsbehov, så du kommer trygt fra start og hurtigt finder dit faglige fodfæste hos os.

Din arbejdsdag hos os

Du bliver en del af et lille ergo-team i en tværfaglig gruppe med fysioterapeuter og en nærværende daglig leder - som bogstaveligt talt er lige rundt om hjørnet og altid er klar til at lytte. Du vil få en kompleks og dynamisk arbejdsdag med korte, intense forløb, der er spænder over hele det ergoterapeutiske spektrum, herunder blandt andet:

  • Dysfagi-, ADL- og kognitive vurderinger

  • Henvisninger til andre forløb

  • Bred kontaktflade med pårørende

  • Tværfagligt samarbejde

  • Generalistkompetencer, når kollegerne har brug for en ekstra hånd


Dit særlige fokus vil ligge på geriatriske patienter og patienter med apopleksi, og du vil være en vigtig og anerkendt ressource for vores læger og sygeplejersker primært på afsnit for apopleksi og geriatri, når patienter vurderes og udredes. Derfor er det afgørende for os, at du har:

  • Interesse for – og meget gerne erfaring med – geriatri samt apopleksi- og dysfagipatienter

  • Lyst til at nørde med og udvikle dine faglige kompetencer

  • Mod til at prioritere, hvor der er mest brug for dig i hverdagen

  • Øje for at skabe sammenhængskraft og gode patientforløb


Kursus i G/F.O.T.T., A-ONE og/eller AMPS er en fordel, men ikke et krav

Udvikling

Kompetenceudvikling er en del af hverdagen. Vi har fokus på at øge og sprede vores kompetencer ift. de fire dimensioner: "Læring", "faglighed", "organisation" samt "relationer". Dette kommer bl.a. til udtryk gennem et fastlagt program for undervisning i henholdsvis specialegrupperne, på tværs af specialer i afdelingen samt eksternt. Du vil derfor få masser af muligheder, og god støtte fra både dine kolleger og vores udviklingsterapeut, til at udvikle dine kompetencer og dine indsatsområder, samt til at få gode ideer og retningslinjer til at spille sammen til gavn for patienter, pårørende og os alle sammen

Én afdeling
Fysio- og ergoterapeutisk afdeling er en selvstændig afdeling med egen afdelingsleder og daglig leder.

Du vil få 30 engagerede kolleger. Vores kerneopgave er at samarbejde med patienten og andre relevante aktører om vurdering, behandling, genoptræning og kompenserende tiltag. Målet er at sikre, at patienten klarer sig bedst muligt i hverdagen.

Afdelingen er opdelt i tværfaglige specialegrupper inden for ortopædkirurgi, medicin, apopleksi/geriatri og børn, men vi har stort fokus på at være én afdeling med fælles opgaveløsning. Vi er en respekteret faggruppe på sygehuset med et veletableret tværfagligt samarbejde med bl.a. læger, sygeplejersker, diætister og assistenter.

Afdelingen er bemandet alle årets dage. Arbejdstiden for ergoterapeuterne planlægges i tidsrummet fra kl. 07.30-15.30 på hverdage med fast vagtplan i et 4-ugersrul. Efter introduktion indgår du i weekendvagt ca. hver 2. måned samt enkelte helligdage om året, hvor du dækker alle specialer på generalistniveau.

Det er en kerneværdi for os at arbejde fleksibelt med vagtplanlægning, så der i videst mulige omfang tages hensyn til individuelle behov og ønsker, og vi er gode til at hjælpe hinanden med så vidt muligt at få ønskerne til at hænge sammen.

Samtaler forventes afholdt onsdag d. 25. maj.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Nykøbing Falster
  • Torsdag den 19. maj 2022

Lignende jobs

  • Ergoterapeut i Maribo

    Er du ergoterapeut, pædagog eller har anden sundhedsfaglig mellemlang videregående uddannelse? Har du gode formidlings- og samarbejdsevner? Så er du måske den person vi skal bruge som demensfacilit..
    • Ergoterapeut
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0