Sekretariatsleder, Medicinsk afdelingsledelse, Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vil du lede de skønneste medarbejdere i medicinsk stab? Har du flair for strategi- og organisationsudvikling? Og har du en sundhedsfaglig baggrund? Så søger vi en sekretariatsleder og højre hånd til medicinsk afdelingsledelse!

I Medicinsk afdeling er vi på udkig efter en sekretariatsleder, der kan understøtte sikker drift og samtidig bistå afdelingsledelsen og staben med at udvikle sig, samt være med til at nytænke tilgangen til behandlingen af den medicinske patient. Desuden skal du have en god forståelse for administrative arbejdsgange og kunne optimere disse.

Vi tilbyder en stilling med mange facetter. Du vil have et ledelsesansvar for sekretariatets medarbejdere, og du vil være højre hånd for afdelingsledelsen. Du skal have forståelse for den strategiske side og i høj grad være med til at operationalisere denne. Som højre hånd for afdelingsledelsen, skal du have overblikket over de driftsopgaver og projekter der foreligger, og være primær sparring til, hvordan man bedst muligt kommer i mål med de forskellige opgaver med de ressourcer, der er. I en travl hverdag er opfølgning og udførelse nøgleord, og du skal evne at prioritere mellem de mange projekter samt daglig drift. Udover sparring med afdelingsledelsen og staben skal du til en vis grad facilitere møder for afdelingsledelsen samt udarbejde materiale til møder med sygehusledelsen. Du skal kunne identificere, initiere og sammentænke alle mulige typer af forskelligrettede initiativer, som kommer fra alle niveauer i organisationen – og du skal gøre det i samspil med din ledelse og dine medarbejdere. Selvom du har personaleansvar, ved du hvor vigtigt det er, selv at kunne eksekvere, arbejde effektivt og være ”hands on” med dine opgaver.

Staben består af 9 personer; ledelseskonsulenter, kræftkoordinator, udskrivelseskoordinator, økonomikonsulent, 2 udviklingssygeplejersker, kvalitetskoordinator samt Sundhedsplatformen-koordinator. Som sekretariatsleder har du ansvaret for, at vi udnytter de kompetencer, der er i staben, optimalt. Ligesom ansættelser, arbejdsmiljø, trivsel og medarbejderudvikling i staben hører under dig.

Som sekretariatsleder for mange forskellige fagområder er det vigtigt, at du forstår at tilpasse din lederstil efter behov.

Du vil, udover et tæt samarbejde med medicinsk stab og afdelingsledelse, også have en tæt kontakt med de 11 afdelingssygeplejersker og de to ledende lægesekretærer, da medicinsk stabs primære funktion er at yde administrativ support og sparring til klinikken.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har en sundhedsfaglig uddannelse, gerne med en akademisk overbygning, har flair for ledelse og synes, at det er spændende at arbejde med procesoptimering såvel som at være helt tæt på driften. Desuden er det en stor fordel, hvis du har/er:

  • Lederuddannelse og/eller ledelseserfaring fra en lignende stilling

  • Erfaring med at strukturere administrative arbejdsgange, initiere og implementere forandringsprojekter samt succesfuldt navigere interne og eksterne samarbejdsrelationer

  • Et godt kendskab Officepakken.

  • Organisatorisk indsigt og forståelse

  • Erfaring med ledelsesbetjening, ledelsessparring og ledelsesinformation

  • En udpræget sans for tværfaglighed og værdiskabelse på tværs af organisationen

  • Erfaring med projektledelse

  • Målorienteret og kan skabe resultater i praksis

  • Forståelse for at agere i en politisk ledet organisation


Vi forventer, at dine personlige kompetencer indebærer, at du:

  • Er løsningsorienteret og omstillingsparat

  • Har en positiv indstilling til dine arbejdsopgaver og dine kollegaer

  • Arbejder struktureret og arbejder effektivt individuelt såvel som i teams

  • Selv formår at løse og følge opgaver til dørs

  • Er empatisk, lyttende og reflekterende. Du er dialogsøgende og har gode relationelle kompetencer

  • Er løsningsorienteret og i stand til at afslutte. Du kan holde styr på og trives med at have mange opgaver og projekter i gang

  • Du kender dig selv og dit ledelsesmæssige ståsted. Du er hurtigopfattende og dygtig til at uddelegere og følge op

  • Du er god til at kommunikere på alle niveauer af en organisation


Du vil få et job med en central funktion i en stor dynamisk organisation med mange gode kolleger. Du vil få en foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor åbenhed og respekt for hinanden værdsættes højt. Kontaktfladen er stor i forhold til at assistere både afdelingsledelsen og afsnitsledelserne og have tæt kontakt til administrationen i sygehuset.

Vi glæder os til at høre fra dig

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg. Vil du høre nærmere om stillingen kontakt Ledende Oversygeplejerske Else Dueled [email protected] eller Ledende Overlæge Christian Christiansen [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi er naturligvis klar til at vente på den helt rigtige kandidat.

Ansættelsessamtale forventes at blive afholdt i uge 21.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Nykøbing Falster
  • Torsdag den 19. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2