Rekrutteringsfirma

finance manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Randstad søger på vegne af DHL Freight A/S i Brøndby en Finance Manager. Kan du se dig selv i en stilling, hvor du får ansvaret for en regnskabs- og økonomiafdeling med 10 dygtige medarbejdere, hvor der er fokus på udvikling og optimering. I en international virksomhed med mange muligheder og en stærk kultur, så er denne stilling noget for dig.

stillingsbeskrivelse


I stillingen som Finance Manager får du ledelsesansvaret for en velfungerende og ambitiøs økonomiafdeling med høj arbejdsglæde. Du får en central rolle, hvor du bliver del af ledelsen og kan sætte dit eget præg på virksomhedens økonomi- og regnskabsafdeling. Du vil være med til bygge stærke processer og optimere afdelingens drift, i samarbejde med dit team. Som leder får du muligheden for at bygge videre på en kultur, hvor der er højt til loftet og medarbejderne bliver hørt.
Du bliver i denne stilling del af en spændende og ambitiøs udvikling, hvor der løbende vil være flere større projekter. Herunder ligger et ERP-implementeringsprojekt, hvor du vil være en del implementeringsgruppen. Du vil referere direkte til virksomhedens CFO, som sikrer korte beslutningsprocesser og gode muligheder for sparring. Der udvides samtidig på samarbejdet med virksomhedens group funktion, hvilket giver flere muligheder for faglig udvikling.

Overordnet ansvar for:
- Ledelse af økonomiafdeling & bogholderi
- Regnskabsaflæggelse
- Interne kontroller & analyser
- Budgetplanlægning & forecast
- Årsregnskab
Foruden det danske team på otte medarbejdere, på kontoret i Brøndby, får du også ansvaret for et outsourcing team på to i Indien.

din profil


Som person trives du i en lederrolle, hvor du er med til at sætte retningen for afdelingen. Du er god til at sætte klare mål og sikre vejen dertil gennem stærke processer. Hertil har du en solid økonomi- og regnskabsforståelse, som du gerne deler gennem sparring med ledere og medarbejdere. Du har en interesse i udviklingen af medarbejdere og forstår at skabe de bedste betingelser for trivsel.

Erfaringer:
- Ledelseserfaring
- Økonomi Baggrund fx Finance Manager, Controller eller revisor
- Excel på højt niveau
- Oracle og Power BI vil være en fordel

Herudover har du gode kommunikationsevner i skrift og tale, da du både har interne og eksterne stakeholders i Danmark og udlandet.

du tilbydes


Der tilbydes en spændende og udviklende stilling, i en international virksomhed. Du får gode karrieremuligheder, både i Danmark og udlandet. Med fokus på medarbejdertrivsel er der i DHL en god og sund kultur, både på lokationen og i organisationen generelt. Du får en central rolle, hvor du får muligheden for at påvirke den fortsatte udvikling i DHL Freight Ligeledes tilbydes der fleksible forhold og mulighed for hjemmearbejde.

søg stillingen


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Steffen Paaske Christensen på tlf. 25 97 44 29 (ferie fra 15. juli til 8. august). Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i København

    Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og blive en del af en dynamisk virksomhed med store ambitioner? 🌟 Vi søger en Junior Finance Specialist, der vil være en del af vores voksend..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    Er du interesseret i at være med til at opbygge en ny afdeling, som har ansvaret for at udfordre, optimere og dokumentere måden vi arbejder på i Digital, Change & IT i [xxxxx]? Så har vi det næs..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Hos os får du ansvaret for din egen mindre kundeportefølje med spændende private boligejere og me..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder (vikar) i København K

    Har du mod på en nøglerolle i regnskabsafdelingen hos en ambitiøs og international kommunikations- og marketingvirksomhed?Så er det måske dig, vi søger. Accountor søger for en kunde i København..
    • Finansmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1