BI Backend Developer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Hvis du er passioneret af data og drives af at skabe BI løsninger, så er det dig vi har brug for, når vi skaber den næste generations cloud BI løsning, til vores bilmærker og forretning.

”Du bliver en del af BI teamet, der er ansvarlig for hele forretningens data-værdikæde, fra kildesystem til datawarehouse og frontend. Som BI Backend Developer, vil du være ansvarlig for at udvikle og understøtte vores fremtidige dynamiske cloud datawarehouse. Sammen med teamet vil du bidrage til løsninger baseret på data, der til en hver tid understøtter forretningen. Du får en unik mulighed for at udvikle dig og bringe nye ideer til bordet, samtidig med at vi stræber efter at være best in class.”
- Din kommende leder, Business Intelligence Manager, Peter Ritter

Velkommen til K.W. Bruun Koncernen
Vi er en velkonsolideret koncern i vækst, med en årlig omsætning på over 11 mia. kr., som bl.a. står bag importen af biler, reservedele og tilbehør af mærkerne Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige. Pr. 1 maj 2022 har vi desuden overtaget importen af Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Fiat Professional i Danmark.

Vi har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på at forny vores vej til succes. Kombinationen af at tiltrække og udvikle de rigtige mennesker, vores effektive forretningsmodel, konstant optimering, beslutsomhed og brancheerfaring har gjort os til brancheleder. Du kan læse mere om vores unikke DNA, kultur og værdier her.

Udvikling af høj kvalitet, værdiskabelse og moderne IT-teknologier
Du får din daglige gang på Hovedkontoret i Glostrup, i vores lækre og nyrenoverede kontormiljø. Hos os vil du opleve et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er plads til vidensdeling, læring og personlig og faglig udvikling.

Sammen med resten af teamet bliver du ansvarlig for vedligeholdelse og videreudvikling af vores BI-løsning, hvor din primære rolle vil være at videreudvikle og sikre stabil drift af vores datawarehouse. Derud over vil du komme til at arbejde med kuber, rapporter og andre digitale løsninger.

Er du vores nye kollega?
Hvis du vil med på vores rejse, lægger vi vægt på, at du er en sand teamplayer og har en positiv og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde og dine kolleger. Derudover er det naturligt for dig at gå i dialog med forretningen, og du eksekverer hurtigt og i høj kvalitet.

  • Du har en relevant IT-relateret uddannelse fra ITU eller lign. på bachelor- eller kandidatniveau.
  • Du har et par års erfaring indenfor BI-udvikling
  • Det falder dig helt naturligt at sikre høj datakvalitet
  • Du har gerne erfaring med ét eller flere områder som SQL, SSIS og dataanalyse.
  • Du kender til C#, Powershell og andre .NET udviklings sprog

Vi tilbyder
Det er rigtig vigtigt for os, at du kommer godt fra start! Derfor tilbyder vi naturligvis et godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger. Derudover bliver du en del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling. Vi er gode til at dyrke sammenholdet gennem diverse sociale arrangementer såsom events, foredrag, torsdagsbar og en vinklub – og til morgenmad og frokost bliver vi forkælet af Meyers Kantiner. Du bliver naturligvis også omfattet af vores pensions- og sundhedssikring hos PFA, vores attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands samt andre medarbejdergoder.

Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og fjerner opslaget, så snart vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke med at søge. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Intelligence Manager, Peter Ritter på telefon 50600272 eller mail [email protected]. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Skovlunde

    Vi oplever hastig vækst og travlhed, og derfor søger vi en erfaren Azure Cloud Specialist, der brænder for at arbejde med Microsoft Azure-tjenester og infrastruktur. Som en del af vores team vil du..
    • Softwareudvikler
    • Skovlunde
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brøndby

    Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Er du dygtig til at håndtere komplekse forretningsbehov og..
    • Softwareudvikler
    • Brøndby
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Taastrup

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Softwareudvikler
    • Taastrup
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Vil du være med til at udvikle løsninger til et forretningsområde i vækst? Har du erfaring med software udvikling indenfor treasury, risiko og regnskab, eller har du lyst til at få den værktøjskass..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 4