SENIOR IT RISK AND COMPLIANCE OFFICER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du have indflydelse på, hvordan Energinet IT i fremtiden sikrer en professionel risikostyring og sikrer, at IT overholder alle lovmæssige krav? Så har du her mulighed for at blive en del af Energinet IT’s ”Risk and Compliance Management”- team.Motiveres du af at arbejde med kvalitetssikring, IT-compliance og risikostyring? Og vil du være med til at videreudvikle og rammesætte risikostyring og compliance excellence i Energinet IT? I en rolle som Product Owner for IT Risk and Compliance Management er du med til at sætte retningen for, hvordan vi fremover sikrer, at Energinet IT har en professionel, helhedsorienteret og tværgående risikostyring. Derudover definerer du de trædesten, der skal til for at sikre, at Energinet IT overholder international og dansk lovgivning, direktiver og retningslinjer.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.Du er med til at modne og videreudvikle risikostyring og compliance management i Energinet IT”Risk and Compliance Management”- teamet er et forholdvis nyoprettet team og består af Risk and Compliance konsulenter samt GDPR-konsulenter og flere kolleger er på vej ind. Teamets samlede opgave er at sikre, at vi har en risikostyringsproces, som understøtter ledelsen i at træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Derudover har teamet til opgave at sikre, at Energinet IT overholder interne og eksterne retningslinjer. Teamet bidrager med at ”oversætte” de interne og eksterne krav til processer og kontroller i IT, så den enkelte medarbejder i IT ikke skal forholde sig til ordlyden i lovgivningen men blot følge standarderne og processerne og herigennem være compliant. Ved krav til dokumentation til ekstern revision og tilsyn hjælper teamet med at oprette kontroller. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor der stor gensidig respekt, hjælpsomhed og tillid til hinanden. Teamet arbejder efter agile principper og metoder.Du bliver ansvarlig for at afstemme teamets backlog med både ledelsen, 2nd og 3rd line of Defence og resten af IT. Du skal derfor have både det kortsigtede operationelle overblik over leverancer og have den langsigtede modning og udvikling af risk og comliance management for øje. Du får et stort medansvar for at sikre, at teamet er velfungerende og har fokus på de mest værdiskabende leverancer – og at dette er afstemt med de rette interessenter. Der er derfor vigtigt, at du er god til stakeholder management. Konkrete opgaver er:
  • Styrke teamets vision og mission
  • Understøtte Energinet IT’s rejse ift. risikostyring og compliance management
  • Udarbejde roadmaps for risikostyring og compliance management og effektuere på disse
  • Prioritere teamets fokusområder
  • Budgetansvar
  • Du er samarbejdsorienteret og god til at skabe gode relationerDu har erfaring som product owner, projektleder, afdelingsleder eller anden ledelseserfaring. Hertil har du erfaring med agile arbejdsmetoder, et godt kendskab til IT og er vant til at samarbejde tæt på tværs af en organisation. Du kan navigere op og ned i organisationen alt efter behov. Derudover vægter vi:
  • Erfaring med udvikling af en risikostyringsfunktion
  • Erfaring med udvikling af compliance management gerne fra en tværorganisatorisk rolle med fokus på IT-compliance eller IT-revision
  • Stor erfaring med at drive forandringer
  • Økonomierfaring / budgetejerskab
  • Som person tager du ansvar, arbejder både selvstændigt og team-orienteret. Du er nysgerrig, løsningsorienteret og arbejder struktureret. Du evner at gennemskue komplekse sammenhænge, så du kan prioritere de rette opgaver for teamet. Du er god til at formidle både på skrift og i tale (både på dansk og engelsk), og du er god til at tilpasse budskaber til modtagerne, og mestrer således at kommunikere på alle niveauer i IT-organisationen. Det er en væsentlig fordel, hvis du også har erfaring med at skabe struktur i komplekse informationer og udvikle ledelsesrapportering.Sidst men ikke mindst er du god til at opbygge relationer og tillid, og du trives med ansvar og ser det som en spændende opgave at modne en IT Risk and Compliance Management-funktion.Ansøgning og kontakt:Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen senest den 15. januar eller når vi har fundet den rette kandidat. Så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Director and Centerhead Anette Falk Bøgebjerg på telefon +45 2030 8706.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Særlige forhold
    Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Finansmedarbejder
    • Fredericia

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
    4. maj 2024 1
    3. maj 2024 1
    2. maj 2024 1
    1. maj 2024 1
    30. april 2024 1
    29. april 2024 1
    28. april 2024 1
    27. april 2024 1
    26. april 2024 1
    25. april 2024 1
    24. april 2024 1
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1
    16. april 2024 1
    15. april 2024 1
    14. april 2024 1
    13. april 2024 1
    12. april 2024 1