Erfaren Enterprise Risk Manager i den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du spille en rolle i Danmarks omstilling til 100% grøn energi? Vil du bidrage til, at den grønne omstilling sker på en sikker og forsvarlig måde? Vil du være ansvarlig for at udvikle Enterprise Risk Management (ERM) i en virksomhed, som bliver en af Danmarks største bygherrer? Så er det dig, vi søger som vores nye faglige gruppeleder for vores Koncernrisk-funktion. Energinet planlægger, udbygger og vedligeholder Danmarks overordnede el- og gasinfrastruktur og udvikler de markeder, hvor energien handles. Døgnet rundt overvåger og driver vi el- og gassystemerne, opretholder balancen og håndterer fejl og uforudsete hændelser, så forsyningssikkerheden altid er høj. Det er derfor vigtigt, at vi i både drift og udviklingsprojekter har det rette overblik over de risici, som vores aktiviteter medfører. Vi skal proaktivt styre risici for at sikre den danske energiforsyning, optimere den samfundsøkonomiske værdiskabelse og beskytte medarbejdere, aktiver og Energinets omdømme. Målet er, at både enkeltrisici og koncernens samlede risiko skal holdes indenfor aftalte risikorammer. Vi søger dig, de med erfaring fra ERM i lignende virksomheder, kan øge Energinets performance på området til et nyt højere niveau.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores kontor i Fredericia og hjemme.Højt fokus på tværgående risikostyringDu bliver en del af afdelingen Koncernberedskab og Risk med pt. ni kolleger. Afdelingen har det overordnede ansvar for at Energinets beredskabsprocesser, Energinets risikostyring samt compliance-aktiviteter forbundet hermed. Afdelingen sætter den overordnede retning for ERM i hele Energinet og arbejder derfor tæt sammen med risikospecialister i hele Energinet. Afdelingen står også for rapportering af det samlede risikobillede til Energinets koncernledelse, bestyrelse og relevante myndigheder. Vær med til at sætte retning for ERM i Energinet Du forventes at bidrage til afdelingens arbejde ved at:
  • Varetage den faglige gruppeledelse af ERM-området
  • Udforme og følge op på gennemførelse af handlingsplaner
  • Løbende have fingeren på pulsen i forhold til Energinets high level risikobillede
  • Forestå koncernrapportering af risici og mitigerende/afhjælpende tiltag
  • Løbende optimere rapporteringen, så den er så retvisende som mulig
  • Forestå samarbejdet i Energinet-koncernen med Risk Managers i projekter og datterselskaber
  • Bidrage til og deltage i både danske og internationale netværk på Risk Management området
  • Være systemejer på IT-understøttelsen af risikoområdet
  • Glæd dig til et job, hvor du har en stor berøringsflade og kommunikerer med mange kolleger på tværs af hele organisationen. Som person er du god til at skabe relationer på alle niveauer. Du har et godt overblik over best practice for risikostyringsområdet og kan guide en gruppe af fagligt dygtige og engagerede medarbejdere frem mod afdelingens mål. Du kan navigere og skabe fremdrift i en politisk styret organisation. Erfaren profil med forståelse for ERM i store virksomheder Som person er du struktureret, og du trives i en rolle, hvor du har ansvaret for at forandre og forbedre, strukturere og følge systematisk op. Du er imødekommende, og du evner at samarbejde og kommunikere på alle niveauer, lige fra dialoger med tekniske kolleger til skriftlig rapportering på koncernledelsesniveau.Vi forventer, at du har:
  • Konkret erfaring med ERM i en større virksomhed
  • Erfaring med anvendelse af COSO ERK og/eller ISO31000
  • Evne til hurtigt at tilegne dig forretningsforståelse i en kompleks og voksende virksomhed
  • Særlige forholdJobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse i hele ansættelsens udstrækning. Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Director og CSO Flemming Birck Pedersen på mail [email protected]. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet er en selvstændig offentlig virksomhed, der varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Finansmedarbejder
    • Fredericia

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
    4. maj 2024 1
    3. maj 2024 1
    2. maj 2024 1
    1. maj 2024 1
    30. april 2024 1
    29. april 2024 1
    28. april 2024 1
    27. april 2024 1
    26. april 2024 1
    25. april 2024 1
    24. april 2024 1
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1
    16. april 2024 1
    15. april 2024 1
    14. april 2024 1
    13. april 2024 1
    12. april 2024 1
    11. april 2024 1
    10. april 2024 1
    9. april 2024 1
    8. april 2024 1