Formidlingsstærk Risk Manager til central rolle i [xxxxx]s risikostyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Ønsker du et job, hvor du kan udvikle din faglighed, samtidig med at du med din ekspertise indenfor risikostyring bidrager til at skabe reelle forandringer? Og er du motiveret af at dyrke risikostyring som fagområde og bidrage til at udvikle og forankre Energinets risikokultur?Vi søger en engageret Risk Manager til at deltage i udviklingen og tilsynet med Enterprise Risk Management (ERM) i vores virksomhed, hvor risikostyring spiller en vigtig rolle og har et stort ledelsesmæssigt fokus. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, der spiller en central rolle i Danmarks grønne energiomstilling. Her får du mulighed for at motivere, uddanne, sikre compliance og kontinuerligt forbedre vores risikostyringspraksis, mens du samarbejder med kolleger på tværs af hele koncernen.I Energinet står fleksibilitet og arbejdsliv i balance højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores kontor i Fredericia og hjemme.Bliv del af en faglig engageret afdeling med gode kollegerDu bliver en del af afdelingen Koncernberedskab og Risk, som består af ti kolleger. Afdelingen har det overordnede ansvar for at Energinets beredskabsprocesser, risikostyring samt compliance-aktiviteter forbundet hermed. Afdelingen er kendetegnet ved gode personlige relationer, som skaber et godt sammenhold og et meget behageligt arbejdsmiljø.Du indgår i Koncernrisk-teamet bestående af tre Risk Managers, som understøtter og udvikler risikostyringen og -kulturen i hele Energinet og arbejder tæt sammen med risikospecialister og -koordinatorer indenfor forskellige fagområder. Teamet er desuden ansvarlig for uddannelse indenfor risikostyring samt rapportering af risikobilledet til koncernledelse, bestyrelse og relevante myndigheder.Kontrol af compliance med risikostyringsprocesserneSom Risk Manager har du ansvar for kontrol af compliance med risikostyringsprocesserne, som sikrer den gode risikostyring på tværs af koncernen. Udover et tæt samarbejde med kolleger i afdelingen har du en bred berøringsflade med hele forretningen. De gode løsninger findes i fællesskab og med høj respekt for hinandens fagområder. En væsentlig del af jobbet består desuden i at vedligeholde og udvikle vores governance, metoder og processer, og gennem uddannelse og forandringsledelse at sikre, at nøglepersoner har den relevante forståelse for risikostyring i Energinet.Du bidrager til afdelingens arbejde ved at:
  • vedligeholde og udvikle den koncernfælles governance indenfor risikostyring, herunder retningslinjer, procesbeskrivelser, vejledninger mv.
  • føre tilsyn med overholdelse af de koncernfælles governance-dokumenter indenfor risikostyring.
  • udvikle uddannelsesmateriale og afholde kurser i risikostyring.
  • bidrage til at videreudvikle risikostyringsområdet gennem konkrete indsatser, der defineres i ERM-strategien.
  • Bidrage til at udarbejde kvartalsvis risikorapportering til koncernens bestyrelse.
  • facilitere risikoworkshops, rådgive om risikostyringsprocessen og gennem dialog fremme risikotænkningen i organisationen.
  • ”Da Koncernrisk er et lille team, får du både et stort individuelt ansvar for at løse dine opgaver, men også et meget tæt samarbejde med gode kolleger.”
    Flemming Birck Pedersen, Director & CSOFor at skabe resultater i jobbet skal du være i stand til af egen drift at udvikle og tilrettelægge processer, samtidig med at du med solide samarbejdsevner og god interessenthåndtering kan arbejde bredt på tværs af faglige og organisatoriske niveauer.Du er struktureret, har kritisk sans og er en dygtig formidlerDu har indgående kendskab og gerne erfaring med risikostyring, ideelt relevant erfaring med fx risikostyring på projekter, kvalitetssikring, kontraktstyring, projektøkonomi eller lignende.Du trives i en rolle, hvor du har ansvaret for at forandre, forbedre, strukturere og følge systematisk op. Du har et godt overblik med fokus på det væsentlige - og trives samtidig med at dykke ned i detaljer og levere grundighed og kvalitet til aftalt tid. Du tager ansvar for egne opgaver og kan rådgive og samarbejde på tværs af en stor koncern, hvor du finder løsninger i et samspil mellem mange forskelligartede færdigheder.Du har en veludviklet analytisk og kritisk sans samt viljen til at stille spørgsmål. Samtidig er du en imødekommende og dygtig kommunikator, som trives med at tale med mange mennesker og lære fra dig - i øjenhøjde og med respekt.Særlige forholdJobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse i hele ansættelsens udstrækning. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”søg stillingen” snarest muligt. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Director & CSO Flemming Birck Pedersen på mail [email protected] ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet er en selvstændig offentlig virksomhed, der varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Finansmedarbejder
    • Fredericia

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
    4. maj 2024 1
    3. maj 2024 1
    2. maj 2024 1
    1. maj 2024 1
    30. april 2024 1
    29. april 2024 1
    28. april 2024 1
    27. april 2024 1
    26. april 2024 1
    25. april 2024 1
    24. april 2024 1
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1
    16. april 2024 1
    15. april 2024 1
    14. april 2024 1