Senior Risk Analysts til Pensions & Investments

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du gennemskue forretningsmodellen og forstå de operationelle sammenhænge?
NAV Validation & Reporting er en del af Risk og har ansvaret for at forankre ATP’s nye pool funds model, hvor ATP’s komplekse portefølje opsplittes i flere pool funds og får en ny ejerstruktur.

Viden om instrumenttyperne i porteføljen samt forståelse for både de forretningsmæssige og operationelle sammenhænge bliver centrale i det daglige arbejde med NAV-processen – men også i valideringen af data og som grundlag for en troværdig rapportering. Konkret er vi derfor på udkig efter dig, der kan løse opgaver, der drejer sig om at:

  • udføre en ikke kommerciel NAV-proces på ATP’s pool funds med fokus på at kunne forstå det komplekse setup i sin helhed

  • kvalitetssikre og validere data omkring afkast, risiko, investeringsrammer mm. samt sikre konsistent brug af data i rapportering

  • sikre udvikling og vedligeholdelse af automatiske kontroller samt optimere data og processer.


Får du tingene til at ske?
Som vores nye Senior Risk Analyst kommer du med en relevant kandidatuddannelse inden for matematik, økonomi, finansiering eller tilsvarende, og så har du solid erfaring fra en lignende stilling.

Du har gode kompetencer inden for SQL, R, Python eller lignende, der gør dig i stand til at håndtere større mængder data. Du har erfaring med Simcorp Dimension, og hvis du også kan sætte kryds ved at have arbejdet med modulerne, der bruges til NAV-beregning, er det en fordel. Derudover har du kendskab til forskellige investeringsinstrumenttyper – herunder beregning af afkast og risiko for dem.

Som person er du analytisk, talstærk og udviklingsorienteret. Du har masser af drive, lyst til at forstå og en ”hands-on” tilgang.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
Du kommer til at blive en del af vores nyopstartede team ”NAV Validation & Reporting” i afdelingen Risk. Vi er en del af ATP’s Pensions & Investments, som du kan læse mere om her.

I teamet har vi ansvaret for NAV-processen, den tilhørende validering af data samt rapportering. De vigtigste opgaver i vores team er at sikre en smidig NAV-proces og en tværgående konsistent brug af validerede data. I teamet har vi en bred berøringsflade, og du og dine kolleger i teamet vil komme til at sparre, udfordre og interagere på flere niveauer i organisationen. I stillingen vil du derfor være med til at præge udviklingen og din egen rolle i teamet.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi forvalter en formue på over 850 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest 15. august.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Helle Lindberg på tlf. 2024 7317 eller mail [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Hillerød
  • Mandag den 15. august 2022

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Farum

    Vi søger en erfaren debitormedarbejder, der er interesseret i et spændende job, der omfatter alle opgaver indenfor debitorhåndtering, hvor man desuden vil få ansvar for bogføring og afstemning af v..
    • Finansmedarbejder
    • Farum
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hillerød

    Er du klar til at videreudvikle dit talent, og ønsker du at være en del af [xxxxx]s ambitiøse vækststrategi? Og vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre at vores kunder får det o..
    • Finansmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Charlottenlund

    BeskrivelseTrives du i et uformelt og positivt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde og sparring? Er du struktureret og kvalitetsbevidst med evnen til at holde overblikket selv i travle perioder..
    • Finansmedarbejder
    • Charlottenlund
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hillerød

    Vil du være med til at sikre, at vores større erhvervskunder i Nordsjælland får det optimale ud af deres økonomi og fortsætter med at være blandt de mest tilfredse kunder i Danmark? I Center Hiller..
    • Finansmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2