Finance Intern and Trainee

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Søborg

Finance Intern and Trainee

Drømmer du om en fremtid i Finance, og er du på udkig efter en praktikplads, som efterfølgende leder hen til en Trainee stilling i en grøn virksomhed i vækst? Så er dette måske lige noget for dig!

European Energy er en dansk virksomhed der udvikler grønne energiløsninger og opfordrer andre til at deltage i bevægelsen mod en verden fri for fossile brændsler. Vi er med hele vejen fra udvikling, konstruktion, vedligehold og salg af vind- og solcelleparker rundt om i verden, og vi arbejder med Power-to-X. Vi er nu mere end 420 dygtige kolleger med 30 forskellige nationaliteter, der alle arbejder for vores mål om at være den mest kreative aktør indenfor den grønne omstilling.

Velkommen til Accounting-teamet

Vi søger en kollega, der har motivation til og interesse i at lære en masse indenfor finance i vores Accounting afdeling. Vi er i dag 22 kolleger der beskæftiger os med bogføring af selskaber, finansielle afstemninger og rapportering i forbindelse med kvartals- og årsafslutninger, momsafstemning, - indberetning og -kontrol, samt løbende optimering af forretningsgange og eksisterende bogføringsprocedurer. Vi arbejder tæt sammen med de andre afdelinger i Finance, og sammen understøtter vi forretningen med god, finansiel indsigt og håndtering.

Vi forestiller os, at du er i gang med, eller netop har afsluttet, en erhvervsakademiuddannelse eller lignende og nu søger en praktikstilling til at færdiggøre dit studie.

Forløb

Vi tilbyder et forløb med fokus på læring, sparring og personlig udvikling.

· Praktikforløb 3 måneder, med start den 1. eller den 15. august 2022

· Deltid under færdiggørelse af hovedopgave

· Ansættelse som Finance Trainee på fuldtid efter endt eksamen, varighed 1,5 år, hvor forløbet vil være planlagt i detaljer og du vil komme omkring samtlige områder indenfor Accounting/Controlling.

For den rette kandidat vil en fastansættelse i Finance være en oplagt mulighed.

Dine opgaver

· Deltage i de daglige bogføringsopgaver

· Arbejde med opgaver og processer i Navision og vores Finanssystem

· Deltage i projekter

· Bidrage til optimering af processer og systemer

· Tæt samarbejde med kolleger i Finans

· Ad hoc opgaver

Din profil

· Studerer Økonomi, eksempelvis Finansøkonom

· Har en generel interesse indenfor finans

· Gode evner inden for IT

· Relevant erfaring fra et studiejob

· Taler og skriver flydende dansk og engelsk

Som person arbejder du grundigt og struktureret, og kan se det smukke i en perfekt afstemt bogføring. Du har et metodisk mindset, er motiveret og ansvarsbevidst. Du finder det vigtigt at inddrage dine kolleger i dine opgaver og bruge dine kommunikative evner til sparring. Ikke mindst har du vilje til at lære en masse – og samtidig bringe din egen viden i spil og også lære os noget.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag i en international vækstvirksomhed. Du vil blive mødt med mange afvekslende arbejdsopgaver og med et tæt samarbejde til resten af økonomiafdelingen, såvel som de andre afdelinger.

Reference: Jannie Sundgaard, Head of Accounting

Beliggenhed: Søborg (HQ), Danmark

Ansøgning: Send din motiverede ansøgning og CV via ”Søg”-knappen til højre. Vi inviterer løbende kandidater til samtale.

Kontakt: Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Cecilie Ettrup, Recruitment Specialist [email protected]



Vores arbejdsmiljø er baseret på gensidig respekt for hinandens styrker og talenter. Vi har et fladt hierarki og en entreprenørisk tankegang. Vores medarbejdere værdsætter den fleksible arbejdskultur, som tillader en sund balance mellem arbejde og privatliv. Når vi er afsted på vores virksomhedsture og deltager i workshops, så er vi en del af et hold fremfor en del af et arbejde. Hos European Energy får du fantastiske kollegaer, men også nye venner fra alle hjørner af jordkloden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i København

    <p>Are you ready to step into the forefront of the green energy revolution, enabling onshore and offshore wind installations to align with global and national net zero targets? Are you lookin..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession while developing in an environment where we value collaboration and trust? Do you want to contribute your skills and passion for bid c..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    Motiveres du af at udvikle værdiskabende it-løsninger og ledelse af specialister? Som Development Lead i Mortgage Calculation arbejder du sammen med engagerede kolleger og du kommer tæt på forretni..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Taastrup

    I Kunderådgivning Erhverv er vi på udkig efter netop dig, som med din høje faglighed, gode energi og dit initiativrige mindset vil være med til sætte barren højt i en afdeling i rivende udvikling. .
    • Finansmedarbejder
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2