Rekrutteringsfirma

Administrativ fondsmedarbejder til Augustinus Fonden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Administrativ fondsmedarbejder til Augustinus Fonden


Kan du se dig selv være en del af en filantropisk organisation? Og trives du i en rolle, hvor solid administration, god service og effektiv struktur står øverst på agendaen? Så er du måske vores nye kollega i sekretariatet i Augustinus Fonden.


Du bliver i din nye rolle vores administrative kerneressource i forhold til vores nye fondssystem og relaterede systemer i tæt samarbejde med kollegaer i sekretariatet og i vores fondsteam.

Du bliver procesansvarlig for bevillingsflowet i fondssystemet fra ansøgningerne bevilliges og udbetales og frem til bevillingen ”lukkes”. En kerneopgave i din nye rolle vil således være at understøtte og servicere dine kollegaer i fondsteamet i forbindelse med deres vurdering af ansøgningerne, hvor du giver hjælp og bistand, der sikrer, at vi som fond fortsat kan levere ansøgnings- og bevillingsadministration af høj kvalitet. Du vil i denne position indtage en nøglerolle, når du sørger for en grundig, effektiv og strømlinet daglig drift af de ca. 4.000 årlige ansøgninger.

Du bliver således den person, kollegaer naturligt vil gå til for at få svar på spørgsmål om systemet samt spørgsmål til ansøgningsskemaer, hvilke formelle krav, der er i bevillingsbrevet mv. Det gælder også i den daglige kommunikation med ansøgere og bevillingshavere.

Dertil vil du indgå i et løbende samarbejde om udvikling og effektivisering af system og processer.

Alt efter dine kvalifikationer vil du også have mulighed for at deltage i og drive en eller flere projektrelaterede udviklingsopgaver.

Det er således dig der;

  • Bliver procesansvarlig for bevillingsflowet i fondssystemet i tæt samspil med kollegaer.
  • Har den daglige kontakt til ansøgere, der har spørgsmål til ansøgningsskemaer, proces, udbetaling mv.
  • Står for intern sparring, understøttelse og servicering af kollegaer, herunder særligt fondsrådgiverne, i relation til fondssystemet.
  • Er go-to person i forhold til formelle krav i bevillingsbrev, budgetter og fondsansøgninger mv.
  • Bliver ansvarlig for vedligehold og optimering af interne og eksterne vejledninger og instrukser om procesflow og fondsadministration.
  • Er med til at sikre en god forankring af systemet i organisationen samt optimering af arbejdsgange og system.


En hverdag med hjælpsomme kollegaer og faglige udfordringer
Du bliver en del af et team og en organisation, hvor vi hjælper hinanden og sammen løser opgaverne. Derudover kan vi også godt lide at være sammen i mere uformelle anledninger og til sociale arrangementer. Det understøtter et godt arbejdsmiljø, og vi kan dertil tilbyde attraktive ansættelsesvilkår og gode udviklingsmuligheder.

Vi har til huse på Sankt Annæ Plads i smukke, lyse omgivelser, som vi deler med Chr. Augustinus Fabrikker, vores investeringsselskab. Samlet kan du glæde dig til at få 30 nye og dygtige kollegaer. Vi stiller høje krav til os selv og hinanden, har et fladt hierarki og en kultur præget af tillid.

Dine kvalifikationer
Uddannelsesmæssigt er der mange indgangsvinkler til denne stilling. Vi forestiller os, at du har en uddannelse på minimum bachelorniveau inden for f.eks. administration. Vi hører også gerne fra dig med en baggrund inden for samfundsvidenskab eller humaniora.

Og så har du nok arbejdet nogle år inden for administration, business support, systemassistance eller lignende.

Vi er særligt nysgerrige på at høre fra dig, der derudover har en baggrund fra en offentlig forvaltning i stat eller kommune – eller måske fra et universitet eller NGO’er.

Som person arbejder du struktureret, systematisk og selvstændigt. Du sætter en ære i ordentlighed og i at følge opgaverne til dørs, samtidig med at du har flere bolde i luften. Du har forståelse for processer og motiveres af at optimere og effektivisere dem og ikke mindst af, at kunne give dine kollegaer så vel som ansøgere en god service af høj kvalitet. Du har styr på detaljen og forstår at sætte dine kvalifikationer i spil ift. det generelle systemflow, og så er du proaktiv, imødekommende og velformuleret.

Det er bestemt også en fordel at have forståelse for tal og erfaringer med afrapportering. Endelig er du fortrolig med digitale løsninger og it generelt.

Har stillingen fanget din interesse?
Så søg endelig jobbet direkte via linket ved at sende os dit motiverede CV inden d. 16. december 2023.

Konsulenthuset ballisager håndterer rekrutteringsprocessen for os, og du er derfor også velkommen til at tage fat i Direktør for HR-ydelser Ene Charlotte Krog på tlf. 24 82 08 32 eller Seniorkonsulent Charlotte Novella på telefon 30 63 12 46.

Vi modtager som sagt ikke ansøgninger, men i stedet et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kort om Augustinus Fonden
Augustinus Fondens filantropiske virke er baseret på fondens fundats fra 1942 og på fondens mangeårige uddelinger til primært kunst og kultur i hele Danmark. Fonden uddeler årligt knap 500 mio. kr. med hovedvægten på uddelinger til kunst og kultur, men også med uddelinger til viden og uddannelse samt sociale indsatser.

Fondens filantropiske strategi bygger på en overbevisning om, at kunst, kultur og viden bidrager til oplevelser, refleksion og dannelse. Augustinus Fonden arbejder langsigtet baseret på en åben og nysgerrig dialog. Fonden møder samarbejdspartnere og ansøgere med tillid og støtter ud fra en faglig vurdering af hvert enkelt projekts kvalitet og betydning for samfundet.

Du kan læse mere om Augustinus Fonden, uddelingerne og fondens filantropiske strategi her: https://augustinusfonden.dk/fonden/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i København

    <p>Are you ready to step into the forefront of the green energy revolution, enabling onshore and offshore wind installations to align with global and national net zero targets? Are you lookin..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession while developing in an environment where we value collaboration and trust? Do you want to contribute your skills and passion for bid c..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder (studiejob) i København

    Vi leder efter en nysgerrig og analytisk studerende med solide evner inden for rapportering, mennesker og IT. Vi tilbyder et spændende og udviklende studiejob, hvor du vil blive en vigtig del af et..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    Motiveres du af at udvikle værdiskabende it-løsninger og ledelse af specialister? Som Development Lead i Mortgage Calculation arbejder du sammen med engagerede kolleger og du kommer tæt på forretni..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0