Senior-/privatrådgiver til Center Næstved - Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Du får ansvaret for at rådgive en portefølje af bestående kunder og samtidig udvikle din egen kundeportefølje med spændende private boligejere.

Dit kommende job
Med et solidt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet - både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger. Du får nu mulighed for at bringe dem i spil over for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Som privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning. Det indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • skabe gode kundeoplevelser
  • skabe nye kundeforhold til Center Næstved
  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
  • opbygge relationer gennem dialog.

Din erfaring
Du er finansielt uddannet og kan rådgive om investering, pension, lån, daglig økonomi og drømmeprojekter. Du er motiveret, nysgerrig og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Du er udadvendt og trives i en opsøgende rolle, ligesom du formår at skabe den tætte kundedialog gennem kvalificeret rådgivning og dyb kundeforståelse. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager et skridt på vejen i din egen karriere.

Din nye arbejdsplads
I Center Næstved bliver du en del af et center med 14 kolleger, som rådgiver indenfor privat- samt mindre ejerleder kunder. Derudover har vi specialister på alle rådgivningsområder. I Center Næstved har vi også Private Banking, Landbrug og Erhverv siddende, så vi kan rådgive inden for alle områder. Vi samarbejder på tværs i hele centeret til glæde for vores kunder og vores faglige udvikling. Der er god energi, og vi værdsætter det sociale, vi har sammen.

Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive mødt med komplekse opgaver, og din erfaring udvikles gennem sparring med specialister og kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte privatkundechef, Christina Birk Batsberg på tlf. 29 80 58 36 eller seniorrekrutteringspartner, Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Næstved
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1