Seniorspecialist til Banking Risk & AML - Projekter & Implementering - Høje-Taastrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Har du erfaring som projektleder, og trives du med at drive tværgående projekter og initiativer med stor kompleksitet og mange interessenter? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger nemlig en ny kollega, der kan hjælpe os med at styre projekter og initiativer inden for AML-området sikkert i mål.

Bliv en del af et centralt team i Nykredits AML-organisation
I dit nye job som seniorspecialist i Projekter & Implementering bliver du en del af et centralt team i Nykredits Banking Risk & AML-organisation. Vi arbejder med tværgående prioritering, eksekvering og implementering af forskelligartede projekter og initiativer inden for AML-området.

Dit nye team består af syv kompetente og dedikerede kolleger, der besidder kompetencer inden for bl.a. kommunikation, projektledelse, implementering og forandringsledelse, og har et tæt samarbejde med teams og kolleger fra øvrige afdelinger og enheder i vores Banking Risk & AML organisation. Vores kultur bygger på tillid, samarbejde og udvikling, og vi hjælper hinanden med at sikre den bedst mulige løsning på de opgaver og udfordringer vi stilles overfor.

Dit kommende job
Din primære opgave vil være at drive og projektlede forskelligartede tværgående projekter og initiativer inden for AML-området. Opgaverne kan variere i størrelse og kompleksitet, men fælles for dem alle er, at du skal sikre, at de bliver styret sikkert i mål – til rette tid og med rette kvalitet.

Helt konkret får du ansvaret for et eller flere - oftest strategisk vigtige - projekter fra opstart til implementering. Projekterne kan spænde over alt lige fra interne tekniske IT udviklingsprojekter, projekter relateret til lovgivning og regulering til mere kunde- og procesdrevne projekter. Uanset hvad så har du gennem hele projektforløbet et skarpt fokus på fremdrift, dokumentation, forankringsplan og realisering af gevinster.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

  • projektledelse af forskelligartede tværgående projekter og initiativer inden for Banking Risk & AML
  • udvikling af effektive løsninger for at forhindre økonomisk kriminalitet og overholde regulatoriske krav
  • facilitering af workshops og udarbejdelse af projektplaner og statusrapporteringer
  • at sikre succesfuld udvikling, dokumentation og implementering af den konkrete opgave
  • samarbejde med implementeringsteamet omkring succesfuld implementering af dit projekt
  • effektiv opfølgning på gevinstrealisering
  • udarbejde af beslutningsoplæg.

Din erfaring
Du arbejder måske i dag som projektleder og har erfaring med at drive større, komplekse og tværgående projekter. Din solide projektlederværktøjskasse gør dig i stand til at sparre med ledere og specialister på alle niveauer. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med at drive projekter i den finansielle sektor inden for AML-området. Afgørende er det dog, at du har lyst til at sætte dig ind i nye forretningsområder og problemstillinger.

Du skal have erfaring med og lyst til at arbejde med alle niveauer i organisationen ligesom du besidder et stort drive og trives i en verden der forandrer sig hurtigt og hvor der er mange bolde i luften hele tiden. Da vores koncern sprog er dansk, behersker du dansk i tale og på skrift 100% flydende.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af afdelingen Projekter & Implementering, som er én af seks afdelinger i Banking Risk & AML. Banking Risk & AML er placeret i 1. forsvarslinje, hvor ansvaret for drift, vedligehold og udvikling af AML-disciplinerne for Nykredit-koncernen er forankret. Du vil ligeledes arbejde tæt sammen med vores kolleger i det dedikerede AML leverancespor under Digital, Change & IT (DCI AML).

Vi har et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø præget af høj arbejdsglæde og kolleger, der brænder for at sikre, at Nykredit lever op til de krav der er stillet os i forhold til bekæmpelse af finansiel kriminalitet. Vi har en uformel tone, som er med til at skabe en god stemning i hverdagen.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kan du kontakte funktionschef Lars Frederiksen på mail [email protected] eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på tlf. 44 55 18 43.

Vi inviterer løbende til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Nordsjælland
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Helsingør

    Job ID: 17631 Vil du gerne være med til at vinde Helsingør og omegn? Nu er der en unik mulighed for at blive en del af et fantastisk team bestående af 25 medarbejdere. Om jobbetVelkommen .
    • Finansmedarbejder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Kongens Lyngby

    Job ID: 24076 Vi søger en Private Banker til vores afdeling i Lyngby, som brænder for at møde nye kunder, skabe ekstraordinære kundeoplevelser, og være en del af et kompetent og levende team me..
    • Finansmedarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Charlottenlund

    BeskrivelseTrives du i et uformelt og positivt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde og sparring? Er du struktureret og kvalitetsbevidst med evnen til at holde overblikket selv i travle perioder..
    • Finansmedarbejder
    • Charlottenlund
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Kvistgård

    Finance Analyst – Group Financial Planning & Reporting LOCATION: Hellerup Do you want to develop or kick-start your Finance career in a global, growing, pharma company? Look no further! At [xxxxx]
    • Finansmedarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
28. maj 2024 24
27. maj 2024 29
26. maj 2024 28
25. maj 2024 27
24. maj 2024 28
23. maj 2024 27
22. maj 2024 27
21. maj 2024 25
20. maj 2024 25
19. maj 2024 25
18. maj 2024 26
17. maj 2024 29
16. maj 2024 31
15. maj 2024 32
14. maj 2024 33
13. maj 2024 32
12. maj 2024 31
11. maj 2024 32
10. maj 2024 34
9. maj 2024 33
8. maj 2024 33
7. maj 2024 28
6. maj 2024 28
5. maj 2024 25
4. maj 2024 27
3. maj 2024 27
2. maj 2024 26
1. maj 2024 25
30. april 2024 25
29. april 2024 24
28. april 2024 24