Konsulent til forandringsledelse, udvikling og optimering af [xxxxx]s drift - Høje-Taastrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vil du være med til at optimere Nykredits driftsenheder? Så er du måske vores nye kollega. Driftsoptimering er en ny afdeling i Nykredit, og vi søger lige nu erfarne medarbejdere, som kan styrke Nykredits kundetilbud og lønsomhed ved at optimere lige dér, hvor arbejdet gøres.

Nykredit vokser og samtidig kommer der nye krav til vores interne processer. For at fastholde og fremtidssikre gode kundetilbud og konkurrencedygtige priser, har vi derfor etableret en ny og slagkraftig afdeling, der i bredeste forstand skal optimere vores driftsprocesser. Arbejdet foregår i meget tæt samspil med driftsenhederne; men samtidig på tværs af fagområder.

Sammen med resten af teamet skal du medvirke til udvikle og sikre opbakning bag og implementere nye processer, arbejdsgange, metoder mv. direkte i vores produktions-/driftsprocesser.

Dit nye job
I tæt samarbejde med både dine kolleger samt ledere og medarbejdere i Nykredits driftsenheder, tager du del i at identificere, forfine, teste og udrulle udvalgte processer og metoder, så de gør en reel forskel.

Typisk vil Driftsoptimering udvikle og justere ideer/aktiviteter sammen med en af vores driftsenheder. Hvis aktiviteten skaber værdi, vil vi udrulle til andre enheder med relevante tilpasninger. Vi tror nemlig ikke på at samme skjorte passer til alle; men vi tror på forandring og forbedring.

Da vi forventer, at alle teamets medarbejdere kan arbejde selvstændigt i alle aktiviteters faser (fra idé over pilotforløb og udrulning til evaluering), vil vi vægte højt, at du har haft selvstændige roller hvor fokus har været på Change Management og/eller driftsoptimering.

Din dagligdag vil blandt andet bestå af at:

  • selvstændigt drive både større og mindre forandringsinitiativer/projekter med driftsoptimering for øje (fx ensartet tilgang til karriereudvikling i Nykredits driftsenheder)
  • have fokus på ledelses-og medarbejderudvikling i forbindelse med adfærds- og kulturændringer gennem eksempelvis træning, uddannelse og implementering af relevante koncepter
  • udvikle og implementere en struktureret tilgang til Change Management i forbindelse med optimeringen af Nykredits driftsenheder
  • have ansvaret for at Driftsoptimering får brugt relevante projektstyringsværktøjer såsom Jira til at holde styr (og rapportere) på vores projektportefølje
  • have ansvaret for at Driftsoptimering får kommunikeret på en transparent og tydelig måde overfor de stakeholders vi arbejder med, samt sørge for at alle opnår samme forståelse for de enkelte initiativer/projekter vi driver
  • have tæt dialog med medarbejdere på alle niveauer i Nykredits driftsenheder for at sikre at vi identificere de områder der kan optimeres på.

Vi forventer at:

  • du har en relevant universitetsuddannelse og mindst 5 års erfaring med forandringsledelse fra en fx en bank eller andre regulerede industrier (fx pharma). Alternativt har du relevant erfaring fra et konsulenthus. Det er derudover et plus, hvis du har tidligere ledelseserfaring
  • du er selvkørende og kan drive forandring i en kompleks organisation med mange stakeholdere, og har en ekstraordinær evne til at samarbejde og kommunikere på alle niveauer
  • du har ekstraordinære kommunikationsevner både på skrift og tale, og kan facilitere workshops og møder således at alle føler sig engageret, motivereret og hørt. Derudover har du gode Power Point evner
  • du har en god forståelse for hvad driftsoptimering er og kender gerne til fx Lean metodologier
  • du er struktureret og erfaren bruger af relevante projektstyringsværktøjer såsom Jira, og det vil være et plus hvis du også er certificeret projektleder
  • du udfordrer status quo og er vedholdende i forhold til at få skabt en forandring der kan måles
  • du sikre at besparelser opnået ved driftsoptimering ikke blot forbliver teoretisk - men at driftsenhederne agerer ved fx at lave organisationstilpasninger.

Din nye arbejdsplads
Da Driftsoptimering er en nyetableret afdeling vil du kunne have stor indflydelse på både din egen rolle og måden Nykredit optimere driften. Der er etableret en styregruppe bestående af Nykredits direktion og enhedschefer for at sikre at der er fremdrift i forhold til de initiativer Driftsoptimering skal arbejde med.

Det betyder at dine bedrifter bliver set og målt på højeste niveau. Som medarbejder i Driftsoptimering bliver du en del af en enhed, der endvidere har ansvaret for Nykredits procesdokumentation og-udvikling samt vores automatiserings-/robotteam. Processer er derfor enhedens omdrejningspunkt og fokusområde. Stemningen er positiv, inkluderende og resultatorienteret. Driftsoptimering bor lige midt i vores driftscampus i Taastrup, men vi arbejder også jævnligt på Nykredits hovedkontor på Kalvebod Brygge.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Beway Bakir på 53 62 14 96 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på 44 55 18 43.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Nordsjælland
  • Søndag den 13. august 2023

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Hørsholm

    Vil du bidrage til finansiel tryghed hos vores kunder og har du interesse for formuerådgivning? Så er denne rolle skabt til dig!Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være ti..
    • Finansmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hørsholm

    Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Med din egen kundeportefølje får du mulighed fo..
    • Finansmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Er du klar til en udviklende hverdag, hvor du skal jonglere med forskellige opgaver og samarbejde med en bred vifte af interessenter? Så er du måske vores nye kollega i Banking Risk & AML. Vi l..
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Frederikssund

    Motiveres du af forretninger, rådgivning og dialog i øjenhøjde? Værdsætter du et tæt kollegialt samarbejde? Tør du være stolt af din arbejdsplads ? Så er det måske lige præcis dig jeg søger!Job..
    • Finansmedarbejder
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
14. maj 2024 33
13. maj 2024 32
12. maj 2024 31
11. maj 2024 32
10. maj 2024 34
9. maj 2024 33
8. maj 2024 33
7. maj 2024 28
6. maj 2024 28
5. maj 2024 25
4. maj 2024 27
3. maj 2024 27
2. maj 2024 26
1. maj 2024 25
30. april 2024 25
29. april 2024 24
28. april 2024 24
27. april 2024 23
26. april 2024 24
25. april 2024 23
24. april 2024 22
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 22
20. april 2024 22
19. april 2024 24
18. april 2024 21
17. april 2024 23
16. april 2024 21
15. april 2024 23
14. april 2024 24