Storkunderådgiver til Storkunder Sjælland - Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vil du være en del af et succesfuldt team og være med til at bringe det til nye højder? Så er det dig, vi mangler. Vi søger en målrettet, udadvendt og opsøgende storkunderådgiver.

Dit kommende job
Som Danmarks eneste foreningsejede finansielle virksomhed, stræber vi i Nykredit efter at være ”Bedst til kunder” og gøre en forskel for vores kunder, medarbejdere og samfund. Som storkunderådgiver skal du gøre alt for at give vores større erhvervskunder den bedst mulige strategiske rådgivning med det helt naturlige mål at skabe høj kundetilfredshed for både nuværende og kommende kunder. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige hold, når du og vores specialister møder kunden og sammen gør en forskel. Potentialet er stort og ambitionerne høje. Vi ønsker at fortsætte væksten i vores forretning med nye erhvervskunder, primært inden for segmenterne handel, industri, service og liberalt erhverv samt naturligvis ejendomsbranchen. Det er derfor afgørende, at du forstår og evner at udfordre kunderne strategisk, så vi møder dem i øjenhøjde som en professionel erhvervsbank.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • foretage opsøgende og udadvendte aktiviteter over for netværk og nye erhvervskunder
  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder i tæt samarbejde med vores assisterende storkunderådgivere
  • udfordre kunderne strategisk og dermed tilføre merværdi i samarbejdet med kunderne
  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte det rigtige hold, der gør en forskel for kunden
  • skabe stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere.

Bring dine kompetencer i spil
Du er finansielt uddannet på minimum HD-niveau med flere års erfaring med rådgivning af større erhvervskunder. Kundeporteføljerne er til dels opdelt efter brancher, og der er en overvægt af ejendomskunder i din forventede kundeportefølje. Kendskab til realkredit og ejendomme er en fordel, ligesom der vil blive lagt vægt på, hvis du har relationer og netværk i ejendomsbranchen. Du er erfaren IT-bruger, herunder Office produkter, CRM mv.

Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår struktureret at prioritere dine indsatser til fordel for både kunden og Nykredit. Du er en holdspiller der ved, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes. Du trives med at deltage i netværk, kundearrangementer mv. og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer.

Din nye arbejdsplads
Nykredit, Storkunder Sjælland er fysisk placeret i Roskilde og er en del af Nykredits region Sjælland, der dækker kunder og kundeemner øst for Storebælt med undtagelse af København og Nordsjælland. Storkunder er defineret som virksomheder, der har et bank- og/eller realkreditudlån fra ca. 25-50 mio. kr. og opefter.

Du bliver en del af et team med 11 kompetente og erfarne kolleger, der består af assisterende storkunderådgivere, der hjælper dig med praktiske opgaver samt én Senior Cash Manager og én Senior Risk Manager, der bistår dig med at levere individuelle og kompetente løsninger til storkunderne på Sjælland.

I Storkunder Sjælland har vi et stort fokus på både faglig og personlig udvikling, og vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og dine kompetencer styrkes bl.a. gennem sparring med andre storkunderådgivere og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte storkundedirektør Peter Hauskov på 44 55 38 15 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på 44 55 57 89.

Vi inviterer løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Roskilde
  • Torsdag den 31. august 2023

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Roskilde

    Klar til nye udfordringer? Bliv en del af vores nyetablerede CallcenterØnsker du at komme bag telefonen i stedet for bag disken på værkstedet?Og brænder du for at give kunderne en god oplevelse?V..
    • Finansmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Roskilde

    Finansmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Finansmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Holbæk

    Finansmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 4300 Holbæk
    • Finansmedarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Holbæk

    Job ID: 24068 Går du på arbejde for at give verdensklasse kundeoplevelser og elsker du at være en del af en hverdag i højt tempo, hvor dagene aldrig er ens og med plads til at have det sjovt?.
    • Finansmedarbejder
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5