Strategisk forretningsudvikler til UCN act2learn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SØ

Er du skarp på innovation inden for uddannelsesverdenen?

Til en nyoprettet stilling ved UCN act2learn søger vi en kollega, der skal arbejde med udvikling af digitale uddannelseskoncepter, forretningsudvikling og eksterne projekter. Stillingen er en nøgleposition for ledelsen, og du vil indgå i et tæt samarbejde med mange forskellige interessenter om at drive og understøtte den generelle forretningsudvikling i UCN act2learn. Du vil blive del af en lille dedikeret stab, der understøtter ledelsens arbejde, og i det daglige vil du have kontakt til mange kolleger på tværs af organisationen. Stillingen har reference til chefen for act2learn.

Om UCN act2learn

UCN act2learn er UCNs enhed for efter- og videreuddannelse med cirka 90 ansatte, hvoraf langt de fleste er faglige eksperter og undervisere/konsulenter inden for vores mange fagområder. Vi har et tæt og frugtbart samarbejde med de øvrige afdelinger i UCN, herunder grunduddannelser, administration og forskningsenheden. I UCN act2learn er vi tæt på kunderne og markedet, og vi har både et ansvar for og et stort ønske om fortløbende at udvikle vores aktiviteter i overensstemmelse med omgivelsernes behov. Vi handler hurtigt på opståede muligheder, men det er også nødvendigt at tænke længere end konkrete, udtrykte behov, og det er blandt andet her, du kommer ind i billedet.

Både på nationalt og internationalt niveau ser vi et voksende behov for livslang læring som et instrument til at imødekomme stigende mangel på arbejdskraft og nødvendige kompetencer. Som uddannelsesudbyder er det nødvendigt med nytænkning af eksempelvis vores forretnings- og leverancemodeller i takt med, at den hastige teknologiske og digitale udvikling accelererer kravene til hurtig og fleksibel opkvalificering af eksisterende kvalifikationer og tilegnelsen af nye kompetencer.

I UCN act2learn søger vi derfor en dygtig strategisk forretningsudvikler, der sammen med ledelse og fageksperter kan være med til at udvikle og implementere eksempelvis innovative digitale uddannelseskoncepter, forretningsmodeller og værditilbud til vores brede gruppe af interessenter - alt imens vi fastholder kvaliteten på et højt niveau. Den rette profil finder motivation i at gøre en forskel for voksne mennesker under uddannelse, er analytisk skarp, innovativ, overordentlig god til samarbejde og har flair for at tænke i helheder. Du trives med at arbejde databaseret, og du besidder en kommerciel tilgang og et skarpt blik for fundingmuligheder og erfaring med hjemtag af eksterne midler, der kan understøtte udviklingen af vores kerneforretning.

Hvad kan du forvente i stillingen som forretningsudvikler?

Vores ambition er, at du som kommercielt tænkende forretningsudvikler helt overordnet kan hjælpe os med at genoverveje og kvalificere tilgangene til vores aktiviteter på en måde, der understøtter UCNs samlede mål om at styrke videnoverførslen til praksis, professioner og erhverv. Mere konkret får du som strategisk forretningsudvikler en nøglerolle i at udvikle, koordinere og implementere innovation sammen med og på tværs af vores fire faglige uddannelsesområder.

Dine opgaver vil blandt andet bestå i at:

  • Sætte dig grundigt ind i forretningen med henblik på at kunne udfordre eksisterende handlemåder og forretningsmodeller, så der kan identificeres nye muligheder for værdiskabelse
  • Udvikle og implementere nye digitale koncepter for vores uddannelsesudbud
  • Forbedre organisationens samlede forudsætninger for at arbejde med databaserede beslutnings- og forretningsprocesser
  • Spotte tendenser i markedet i forhold til projektmidler af relevans for faglighederne i UCN act2learn
  • Være udførende på projekt- og fondsansøgninger i samarbejde med fundingmedarbejdere og øvrige kolleger i UCN


Din profil som forretningsudvikler

UCN act2learn er et dynamisk efter- og videreuddannelseshus, hvor faglighed og kommerciel tænkning er i fokus på samme tid. Det er en balance, du grundlæggende skal trives med at befinde dig i. Vi søger en person som

  • Trives med et stort selvstændigt ansvarsområde og er udpræget proaktiv og selvkørende i sit arbejde
  • Er en brobygger, der mestrer samarbejde på tværs af afdelinger og på alle organisatoriske niveauer såvel som eksternt
  • Er velskrivende og samtidig mestrer mundtlig kommunikation
  • Kan balancere imødekommenhed med handlekraft - når vi har hørt synspunkterne, så skal der implementeres
  • Kan demonstrere god ledelse/styring af strategisk prioriterede digitaliseringsindsatser fra en uddannelsesinstitution
  • Har kendskab til efter- og videreuddannelsesområdet og de mekanismer, der råder her
  • Har erfaring med forretningsudvikling i kommercielt orienterede miljøer, eventuelt i en offentlig kontekst
  • Kan understøtte produktudviklingen i de faglige uddannelsesområder
  • Befinder sig godt i et dynamisk og uformelt miljø, hvor rummelighed, tillid og store frihedsgrader er et grundlag for kulturen


Vi forestiller os, at du har

  • En relevant uddannelsesmæssig baggrund som eksempelvis cand.merc., MBA eller lignende
  • Fremragende kommunikative kompetencer, der sætter dig i stand til at sikre bred involvering af og opbakning hos samarbejdspartnere, ledelse, kolleger og øvrige interessenter
  • Solid forretningsforståelse og erfaring med implementering af nye teknologier og forretningskoncepter
  • Flair for tal og analyser, når du skal arbejde med databaserede udviklingstiltag
  • Erfaring med hjemtagning af eksterne midler inden for et eller flere af vores fagområder


Vi kan tilbyde

Vi tilbyder et nyoprettet job med stor selvstændighed og mulighed for at påvirke den positive videre digitale udvikling i UCN act2learn. Vi har årligt omkring 9.500 studerende og kursister i UCN act2learn, og dit arbejde vil helt konkret komme til at få stor betydning for rigtig mange mennesker. I dagligdagen bliver du tæt knyttet til chefen for UCN act2learn og den øvrige ledergruppe, ligesom du blandt dine kolleger vil blive det naturlige omdrejningspunkt for forretningsudviklingen og digitaliseringen af vores mange uddannelses- og konsulentaktiviteter. Vi er stolte af vores arbejdsplads, og vi har et dynamisk, udviklingsorienteret og uformelt fællesskab.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for act2learn Jeppe Klitgaard Stricker på [email protected] eller mobil 2222 8283.

Ansøgning

Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning elektronisk via UCN’s rekrutteringssystem HR Recruiter. Ansøgningsfristen er søndag den 23. oktober 2022 kl 23:59. Vi påregner at afholde samtaler til stillingen onsdag den 26. oktober.

Forventet opstart 1. december 2022 eller snarest herefter.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker som special- eller chefkonsulent ved UCN act2learn. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Afgrænsning af opgaver og indplacering sker som specialkonsulent eller chefkonsulent.

Du vil få ansættelsessted på UCN act2learn campus Mylius Erichsens Vej 137, Aalborg SØ.

UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksualitet til at søge stillingen.

Professionshøjskolen UCN er Nordjyllands største praksisnære uddannelsesinstitution med seks adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted. Vi tilbyder over 30 videregående erhvervs- og professionsuddannelser inden for pædagogik/læring, sundhed, business og teknologi. Vi udvikler Nordjylland gennem uddannelser, livslang læring og praksisnær forskning altid i tæt dialog med vores omverden. Vi er godt 900 medarbejdere. Sammen gør vi vores bedste for de over 9.500 studerende og 9.400 kursister, der har valgt os til.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Aalborg SØ
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Aalborg SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Aalborg SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0