Tekniker/Laborant til drift af pilotanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Motiveres du af at have et stort ansvar, og giver det dig energi at have hands-on opgaver, der kræver teknisk flair? Ønsker du at blive ekspert på processer og udstyr i et spændende pilotanlæg, der tilbyder dig muligheden for at udvikle dine personlige kompetencer? Er du samtidig proaktiv og har masser af drive og selvstændighed, der betyder du naturligt skaber fremdrift og resultater? Så er du muligvis vores nye dedikerede medarbejder. Ansøg i dag og start en livsforandrende karriere: life changing career! Om afdelingen
Vores afdeling er organisatorisk placeret i CMC (Chemistry, Manufacturing & Control), hvor dedikerede medarbejdere beskæftiger sig med udvikling og fremstilling af nye lægemiddelkandidater til non-kliniske og kliniske studier. CMC er således bindeleddet mellem forskning og produktion indenfor det kemisk, pharmaceutisk og analytiske område. Afdelingen, som du vil blive en del af, hører hjemme i CMC API Pilots – helt konkret Chemistry Pilot Plant i Bagsværd. Vi beskæftiger os med syntese, oparbejdning, kromatografisk oprensning og spraytørring under GMP og arbejder primært med tidlige udviklingsprojekter. Afdelingen består af ca. 40 motiverede medarbejdere der er inddelt i tre teams (support, kemi og oprensning).

Om jobbet
Vi søger en ny medarbejder til vores oprensningsteam, som består af 12 medarbejdere (3 kemikere og 8 teknikere). Teamet udfører højtrykskromatografiske oprensninger og spraytørring.
Som vores nye kollega vil du arbejde med vore spændende tidlige udviklingsprojekter. Du bliver ansvarlig for implementering af nyudviklede processer i piloten til fremstillign af de aktive forbindelser. Arbejdet indbefatter blandt andet udarbejdelse af produktionsforskrifter, planlægning og afvikling af kampagner i samarbejde med en kemiker. Desuden har du ansvar for en del af afdelingens udstyr, hvor du i samarbejde med vores vedligeholdelses- og kalibreringsfolk sikrer at udstyret er i god stand. Kvalifikationer
For at vi bliver et godt match, har vi en forventning til, at du har følgende kvalifikationer:
  • Du er uddannet kemotekniker, laborant, procesteknolog eller har anden lignende teknisk uddannelse.
  • Du har erfaring med processudvikling.
  • Det er en fordel, hvis du ved noget om højtryksoprensning, men det er ikke et krav.
  • Derudover vil det være en fordel, hvis du har arbejdet i et GMP-reguleret miljø. Du skal således være indstillet på, at dokumentation er en vigtig leverance i dagligdagen.
  • Vores hverdag er travl og omskiftelig, og derfor er fleksibilitet og omstillingsparathed hos vores kollegaer en vigtig forudsætning. Der kan forekomme to-holds skift og forskudte vagter, men i udgangspunktet planlægges efter almindeligt dagsholdsdrift. Vi lægger desuden vægt på et godt humør og at du kan lide at planlægge og tage ansvar for opgaverne - også når de ikke bliver lagt tilrette for dig. Opgaverne bliver løst i fællesskab så det er vigtigt at du er god til at samarbejde på tværs af afdelingen eller organisationen. Det er vigtigt, at du trives og kan holde overblikket i en hverdag med højt tempo, og at du er god til at afslutte opgaver. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk hjælper dine evner, pligtopfyldenhed og ambitioner os til at gøre en forskel for vores patienter. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde med dit talent samt for faglig og personlig udvikling. Kontakt
    Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Merete Høgh Hermann (teamleder) på +45 3448 7391 eller Jimmy Christoffersen (tekniker) på +45 3075 2070. Ansøgningsfrist
    6. september 2023. Vi holder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. Vi går op i din motivation men du behøver ikke at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV.
    For at sikre en fair og effektiv ansættelsesproces bedes du undlade at vedhæfte et foto i dit CV eller ansøgning.
    Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

    Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Forretningsudvikler
    • Bagsværd

    Lignende jobs

    • Forretningsudvikler i Måløv

      [xxxxx] is building a world-class research team within Cardio-Renal Disease Research and is seeking an experienced and highly motivated scientist to drive our efforts in the discovery of nov..
      • Forretningsudvikler
      • Måløv
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Måløv

      Are you ready for an exciting job opportunity within an ambitious team where you will lead and set direction for highly skilled analytical scientists and technicians? Do you have strong interest in..
      • Forretningsudvikler
      • Måløv
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Måløv

      Are you a technician with proven laboratory-based experience in LC-MS based proteomics? Are you passionate about making a difference in our patients’ lives with your skills? Are you interested in w..
      • Forretningsudvikler
      • Måløv
      Få mere info
    • Forretningsudvikler i Måløv

      Are you ready to pioneer the future of pharmaceutical development? Do you have a passion for analytical techniques and spectroscopic analysis? Are you interested in implementing PAT solutions as pa..
      • Forretningsudvikler
      • Måløv
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Bagsværd

    Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

    Dato Alle jobs som forretningsudviklere
    7. maj 2024 7
    6. maj 2024 5
    5. maj 2024 5
    4. maj 2024 5
    3. maj 2024 5
    2. maj 2024 5
    1. maj 2024 5
    30. april 2024 5
    29. april 2024 5
    28. april 2024 6
    27. april 2024 6
    26. april 2024 6
    25. april 2024 4
    24. april 2024 4
    23. april 2024 3
    22. april 2024 4
    21. april 2024 4
    20. april 2024 4
    19. april 2024 4
    18. april 2024 4
    17. april 2024 4
    16. april 2024 4
    15. april 2024 7
    14. april 2024 5
    13. april 2024 5
    12. april 2024 5
    11. april 2024 5
    10. april 2024 5
    9. april 2024 5
    8. april 2024 5
    7. april 2024 6