Digitaliseringskonsulent / IT- projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du lyst til at begå dig i en politisk organisation? Er du god til at skabe relationer? Vil du arbejde med digitaliserings- og IT projekter? Så er du måske vores kommende kollega.

Brøndby Kommune går målrettet efter at anvende digitalisering i udviklingen af kommunen. Hertil søger vi en digitaliseringskonsulent, der kan spille en central rolle og være med til at understøtte og drive digitaliseringsarbejdet i samarbejde med organisationen.

Du skal overordnet medvirke til at

  • være projektleder på digitaliserings- og IT projekter og være medansvarlig for udarbejdelse af kravspecificering af digitaliseringsløsninger
  • sikre og drive implementeringen af IT-løsninger i samarbejde med fagområder
  • kunne ”oversætte” forretningskrav til tekniske løsninger, der er realiserbare inden for de overordnede rammer for arkitektur, økonomi og tid
  • være i tæt dialog med organisationen mhp. rådgivning og sparring ift. identificering af digitaliseringskravene hos kommunens forvaltningsområder
  • være i dialog med fagområderne og dermed være med til at understøtte, at digitaliseringen bidrager til effektivisering af arbejdsprocesser
  • sammensætte et hold af bl.a. tekniker, økonomimedarbejder m.fl. til kvalitetssikring af ideer og digitaliseringstiltag.

Din profil

Som digitaliseringskonsulent er det vigtigt, at du forstår organisations behov for udvikling og får omsat behovene til konkrete projekter/opgaver. Det er vigtigt, du er ansvarlig, vedholdende og stiller krav. Du er selvkørende, udadvendt og god til at skabe relationer. Da digitalisering er et område under konstant udvikling, ser vi forandringsvillighed som nødvendig egenskab for at skabe succes i vores organisation.

Jobbet kræver, at du kan involvere de rette interessenter på de rigtige tidspunkter. Interessenterne kan være alt fra slutbrugere til direktionen, derfor skal du kunne omstille og tilpasse dig og din kommunikation, alt efter hvem du samarbejder med. Der vil også være små driftsopgaver, derfor er det vigtigt, at du til tider kan have mange bolde i luften og får afsluttet opgaverne. Din fornemmeste opgave som projektleder er, at skabe overblikket og styre projekter i mål til aftalt tid. Samtidig er det vigtigt at have sans for detaljen, dvs. evnen til at kunne zoome ind og ud igen.

Dine kvalifikationer

  • relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • projektleder- og/eller IT- projektlederuddannelse
  • overordnet IT arkitektur forståelse, gerne i en kommunal kontekst
  • viden om kommunal digitaliseringsudvikling og meget gerne erfaring med at arbejde med implementering af digitale løsninger i kommunalt regi
  • evnen til at navigere i en politisk styret organisation og skabe tæt og konstruktivt samarbejde i organisationen
  • sociale kompetencer for at skabe relationer og dialog i din opgaveløsning, men også til at præge stemningen i afdelingen/teamet
  • gerne erfaring fra lignende stilling – er dog ikke et krav.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job. Organisatorisk vil du være forankret i team Digitalisering & Administrationen i afdelingen for IT- og Digitalisering. Du vil blive tilknyttet et primært forvaltningsområde, hvor du er ”single point of contact” for dit forvaltningsområde. Den anden del af teamet ”Administration” varetager økonomi, kontrakter, indkøb, brugeroprettelser mm.

Afdelingen er i en spændende forandringsproces. Vi tilbyder et miljø med plads til at lære, og hvor vi deler ideer og erfaringer med hinanden. Det vigtigste er ikke, at du kan alt, men at du er interesseret og har mod på udfordringer og mod på at lære i takt med udfordringer. Vi ønsker at du er med til at bestemme. Du får dygtige og engagererede kollegaer, der arbejder under en uformel omgangstone. Stillingen er tidsbegrænset på 3 år, dvs. en ansættelse der løber ud ved udgangen af 2025.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Medin Glusac på 31518680 eller digitaliseringskonsulent Nazia Sadique på 92435176.

Ansøgningsfrist:

17-03-2023 12:00

Vi forventer at afholde 1. samtale i uge 12 og 2. samtale uge 13. Tiltrædelse snarrest muligt, eller senest 1. maj 2022.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Brøndby
  • Fredag den 17. marts 2023

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Måløv

    [xxxxx] is building a world-class research team within Cardio-Renal Disease Research and is seeking an experienced and highly motivated scientist to drive our efforts in the discovery of nov..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you ready for an exciting job opportunity within an ambitious team where you will lead and set direction for highly skilled analytical scientists and technicians? Do you have strong interest in..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you ready to pioneer the future of pharmaceutical development? Do you have a passion for analytical techniques and spectroscopic analysis? Are you interested in implementing PAT solutions as pa..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Bagsværd

    Are you a seasoned project manager with a flair for supply chain? Do you thrive in working within a fast-paced environment and with internal and external stakeholders? Would you like to help us int..
    • Forretningsudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
8. april 2024 1