Rekrutteringsfirma

Project Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

For CALDAN CONVEYOR A/S søger vi en Project Manager, der motiveres af at drive store tekniske komplekse projekter. Du er med i hele processen lige fra salgssupport til endelig overlevering til kunden. Slutkunderne er typisk større internationale kunder, hvilket giver en dynamisk hverdag med en alsidig opgavevifte.

Som Project Manager bliver du en del af en international projektafdeling, hvor du vil få til ansvar at styre nogle af CALDAN’s mange projekter. Din hverdag vil foregå i et teknisk projektorienteret miljø, hvor du er bindeleddet mellem kunden og andre interne nøglefunktioner, der sikrer rettidig leverance på projektet. CALDAN har specialiseret sig i at levere kundespecifikke transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien – kvalitetsløsninger – fra store komplekse projekter til mindre specialanlæg. Slutkunderne er ofte højt-profilerede i et bredt spænd af brancher, lige fra husholdningsapparater til landbrugsmaskiner eller leverandører til automobilindustrien. CALDAN leverer også mindre anlæg til den lokale overfladebehandler.

Du kommer til at beskæftige dig med projektledelse af CALDAN’s leveranceprojekter, herunder:

  • Planlægning og gennemførelse af projektet, herunder synliggør ressourcebehov fra øvrige afdelinger
  • Afholde og deltage i projektmøder i ind- og udland
  • Afklaring af layouts i samarbejde med kunden
  • I samarbejde med R&D og Designafdelingen at udarbejde den tekniske løsning
  • Igangsætte konstruktion og test af projektspecifikke løsninger samt design reviews af disse
  • Igangsætte produktionsgrundlag i Microsoft Business Central
  • Igangsætte og godkende installationsguide og dokumentationsgrundlag
  • Sikre gennemførelse af installation og idriftsætning hos kunder, og holde løbende kontakt til montørerne "on site"
  • Opfølgning på projektøkonomi

Da du får en stor international kontaktflade i virksomheden, er det vigtigt, at du er kommunikativ stærk, og vidensdeling med samarbejdspartnere og kolleger falder dig naturligt.

Du bidrager med stort overblik, kan visualisere forløb, og du er altid et step foran. Du har en pragmatisk tilgang til opgaveløsningen og altid med et skarpt øje på tid, kvalitet og projektøkonomi. Du vil komme til at arbejde med 5 - 10 mindre projekter ad gangen, typisk af en til to måneders varighed. Du vil kunne sparre med dine gode kollegaer i afdelingen, ligesom de også vil komme til dig efter råd og vejledning. Der må forventes rejseaktivitet i niveauet 10 - 15 dage årligt.

Du har formentlig en uddannelse som maskinmester, ingeniør, automatiktekniker eller anden lignende teknisk baggrund, gerne suppleret med mekanisk erfaring indenfor f.eks. stål, montage eller automation og styring. Har du en teoretisk projektlederuddannelse, er det en fordel. Du kommunikerer på dansk og engelsk på højt niveau både i skrift og tale, og behersker du yderligere et internationalt sprog, er det en fordel, men ikke et krav. Du er rutineret bruger af Microsoft Office og kendskab til et eller flere projektstyringsværktøjer, kan være en fordel.

Du har et personligt drive og er i stand til selv at prioritere og tilrettelægge din arbejdsdag, samt at få afsluttet opgaverne. Du har forretningsforståelse, en positiv tilgang til arbejdet både når det gælder udfordrende opgaver og de mere rutineprægede. Du er holdspiller, men kan også arbejde selvstændigt, og du sætter pris på medindflydelse og tager aktivt ansvar for dine opgaver. Du har en venlig og imødekommende tilgang, og du trives i samarbejdet med både kunder og kollegaer, også selvom det kan kræve en indsats at forstå kulturforskelle. Du befinder dig godt i et forandringspræget miljø og udviser generelt forståelse og overskud overfor både kollegaer og kunder – også når projekterne ikke løber som forventet. Du er serviceminded og professionel i din kommunikation uanset budskabets karakter.

Du tilbydes et ansvarsfuldt, spændende og udfordrende job i en international vækstvirksomhed, der arbejder med nogle af de helt store globale industrivirksomheder. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og udforme din egen hverdag. Med fast base på kontoret i Galten har du specialisterne indenfor rækkevidde. Her hersker en kultur af hjælpsomhed, uanset om du befinder dig i produktionen, på lageret eller i administrationen. Dit arbejde er nemmere, når du har den fulde viden om produkterne og forståelsen for processerne. I onboardingen får du tilknyttet en makker, som vil sørge for den indledende introduktion og følger dig, i det omfang det er nødvendigt, indtil du er klar til at stå på egne ben. Din løn fastsættes individuelt efter kvalifikationer – virksomheden tilbyder pensionsordning, sundhedssikring samt overskudsdeling. Stillingen har reference til virksomhedens CPO. Tiltrædelse snarest muligt.

CALDAN CONVEYOR A/S er en på verdensplan førende leverandør af transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien. Virksomheden ligger i Galten ved Aarhus, og er en veletableret, moderne teknologivirksomhed med 50 års brancheerfaring. CALDAN projekterer, producerer og monterer interne transportanlæg til automatiserede lakeringsopgaver i både ind- og udland. CALDAN er i stor vækst, og har 2 gange fået tildelt Børsens pris som Gazellevirksomhed. Derudover er koncernen finansielt velfunderet, og har en lang årrække opnået AAA rating. CALDAN har datterselskaber i Tyskland, England, Frankrig, Kina og Indien, og beskæftiger 140 engagerede medarbejdere. CALDAN er en del af svenske Axel Johnson International AB. En koncern der ejer 150 virksomheder og har 4400 medarbejdere ansat, fordelt i 30 lande. Læs mere på www.caldan.dk

Vi har ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Galten

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Lystrup

    Would you like to contribute to the future success of one of the leading global developers and manufacturers of security and mission-critical solutions? Then join us as our new project manager, to .
    • Forretningsudvikler
    • Lystrup
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Horsens

    Kok/cater/køkkenassistent/ernæringsassistent søges til vores kunde Horsens PolitiSom du kan se ovenståender der mange veje til jobbet. Er du en mad-entusiast, der elsker at trylle med årstidens..
    • Forretningsudvikler
    • Horsens
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Århus

    In the role, your main responsibility will be to make sure [xxxxx] has the necessary legal documents, registrations and licenses in the areas we operate.Concretely, your responsibiliti..
    • Forretningsudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Tørring

    Har du pionerånd og vil bidrage til en bæredygtig fremtid? Den grønne omstilling er for alvor kommet på dagsordenen i store dele af den vestlige verden, og det giver travlhed – også hos en af d..
    • Forretningsudvikler
    • Tørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0