Performance Coordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Motiveres du af at skabe relationer og have tæt kontakt til samarbejdspartnere? – og har du samtidig sans for data, evne til at forfølge resultater og ikke mindst det forkromede overblik, når der skal koordineres og gennemføres møder med forhandlere? Så er det dig, som K.W. Bruun søger som vores Performance Coordinator.
Bliv en del af en spændende branche i udvikling og en virksomhed, som byder på en stærk kultur med engagerede kollegaer.

”Hvis du ønsker at gøre en forskel og arbejde i spændingsfeltet mellem K.W. Bruuns ambitioner og vores dygtige forhandlernet, så skal du søge denne stilling. Du vil indgå i et ambitiøst og dedikeret team af kolleger, hvor de faglige og personlige udviklingsmuligheder er store.”
- Performance Manager, Poul Bisgaard Hjorth.

Du evner balancen mellem behandling af data og forhandlerkontakt
I jobbet som Performance Coordinator har du direkte daglig kontakt til vores forhandlere i hele Danmark. Du vil have ansvaret for at sikre, at forhandlerne når deres KPI’er ved at præsentere dem for diverse data og aftale individuelle forretnings- handlingsplaner. Som en del af processen står du får at booke, forberede og afholde Teamsmøder – og dertil sikre afrapportering efter mødeafholdelse. Du vil skulle arbejde med data i Excel, hvorfor det er vigtigt, at du er komfortabel med værktøjet og at du arbejder med en detaljeret og analyserende tilgang – og dermed sikrer, at aftaler er baseret på korrekt datagrundlag.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Daglige online møder med forhandlerne, herunder forberedelse og referat
  • Ugentlig afrapportering til Performance Manager
  • Deltage i fysiske forhandlermøder samt regionale salgsmøder mfl.
  • Medvirke til udarbejdelse og vedligeholdelse af hitlister
  • Medvirke til udviklingen af diverse best practices i afdelingen
  • Ad-hoc opgaver

Om dig
Vi søger dig som kan arbejde selvstændigt, er opsøgende af natur og som er komfortabel med at have meget menneskelig kontakt online i løbet af din arbejdsdag. Du er samtidig en serviceminded teamplayer med godt humør, hvilket bl.a. betyder, at du er imødekommende over for såvel forhandlere som kollegaer, og at du gør dit bedste for at bidrage til afdelingens fælles mål. Succes i rollen er i høj grad baseret på opnåelse af KPI’er, hvorfor din motivation for at arbejde med målsætninger, data/tal og høj aktivitet, er stor. Du formår derfor at balancere mellem både at samarbejde med forhandlere og samtidig analysere dataark, som kræver et skarpt blik.

Vi ser gerne, at du har en uddannelse indenfor eksempelvis økonomi, og har et par års erfaring indenfor samarbejde med detail/forhandlere, B2B eller salg fra eksempelvis en Key Account rolle. Derudover er det et krav, at du taler og skriver flydende dansk, samt at du er fortrolig med Excel, Word, PowerPoint og Outlook. Har du erfaring fra bilbranchen, er det en fordel (men ikke et krav).

Derfor skal du vælge os
Det er rigtig vigtigt for os, at du kommer godt fra start, og vi tilbyder derfor følgende:

  • Godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger.
  • Du bliver en del af en meget dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling.
  • Vi investerer i og plejer de sociale relationer på tværs af afdelinger og afholder med jævne mellemrum diverse sociale arrangementer. Derudover har vi fredagsbar, sportsklub og en vinklub.
  • Med jobbet følger en lønpakke med pensionsordning, sundhedssikring samt andre attraktive personalegoder og rabataftaler.
  • Du bliver naturligvis også omfattet af vores attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands.
  • Derudover forkæler Meyers Kantiner os med lækker morgenmad og frokost, og giver desuden mulighed for at bestille aftensmad med hjem som takeaway.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores moderne kontor i Glostrup, hvor du vil få din daglige arbejdsgang sammen med knap 200 af koncernens medarbejdere.

Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og fjerner jobopslaget, så snart vi har fundet den rette kandidat.
Ansættelsesstart vil være 1. juni eller 1. august 2023 – dette aftales nærmere.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Performance Manager, Poul Bisgaard Hjorth på mail [email protected]. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Fri kontakt
    Are you motivated by leading and running Business-Critical projects? Do you thrive navigating among diverse agendas and cultures securing that projects are always delivered on time? Then please apply for this exciting Project Manager position in Karnov Group!
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Fri kontakt
    Kan du sætte dine erfaringer inden for kunderejsen og eftermarkedet i spil? Vil du bidrage til at udvikle fremtidens bilforhandlere og servicepartnere ved at skabe engagement, motivation og gode resultater omkring dig? Har du et innovativt og helhedsorienteret mindset? Så er denne stilling hos BMW noget for dig!
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you passionate about quality management and dedicated to fostering a culture of continuous improvement? Do you thrive on sharing your expertise and guiding colleagues through training and quali..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7