Forretningsudvikler med styr på processer, beskatning og dataanvendelse af kryptoaktiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du lyst til at arbejde med forretningsforståelse og processer i en skattemæssig sammenhæng? Kan du nedbryde komplekse spørgsmål og kommunikere, så andre forstår pointerne? Kan du formulere og prioritere forretningskrav? Så har du muligheden for at være med til at præge udviklingen og modningen af Skattestyrelsens processer for korrekt beskatning af borgere, der handler med kryptoaktiver.

Både nationalt og internationalt er handel med kryptoaktiver i vækst. Reglerne og rammerne for beskatning er under udvikling, og området har politisk fokus, hvilket betyder, at der er masser at tage fat på, når der skal udvikles fremtidssikrede processer på kryptområdet. Kapitalprocesser under Personbeskatning i Skattestyrelsen søger derfor en kollega med lyst til at omsætte de juridiske rammer for beskatning af kryptoaktiver til konkrete processer, der understøtter korrekte årsopgørelser hos borgerne via brug af nye oplysninger fra udlandet samt forståelig og korrekt vejledning til borgerne.

Vi tilbyder spændende og komplekse opgaver med stor samfundsmæssig betydning
Kontoret Kapitalprocesser arbejder bredt med indberetninger fra den finansielle sektor, hvor vores ansvarsområde befinder sig i krydsfeltet mellem processer, digitale løsninger og skattelovgivning. Vi udvikler, implementerer og understøtter reglerne om indberetning af oplysninger til Skattestyrelsen, og har ansvar for at opgaverne løses enkelt, digitalt, og med begrænset risiko for fejl. For værdipapirer og kryptoaktiver skal vi tillige sikre korrekt beskatning af borgerne.

Vi er forretningsudviklere (internt kaldet procesejere), og vores arbejdsopgaver er fordelt i kontorets to teams – Rente og Værdipapirer. Vi har den koordinerende rolle for de indberettede oplysninger om værdipapirer i Skattestyrelsen. Vi arbejder i et konstant og nødvendigt samspil med de øvrige forretningsudviklerkontorer, de interne driftsenheder, vores juridiske afdeling samt it-udviklings- og driftskontorer, hvor vi sikrer, at forretningens krav afspejles i udviklingen af processer og systemer. Blandt eksterne kontakter kan særligt nævnes den finansielle sektor.

Som procesejer er din vigtigste opgave at understøtte, at oplysninger kan modtages og anvendes korrekt i Skattestyrelsen, primært til brug for borgernes forskuds- og årsopgørelser. Du skal derfor afdække, udvikle og understøtte processer for indberetning og anvendelse af oplysninger gennem smarte løsninger, der sikrer korrekt beskatning.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en god skattemæssig/juridisk forståelse og formentlig allerede kendskab til beskatning af kryptoaktiver. Det er nødvendigt, at du har flair og interesse for udvikling af forretningsprocesser, herunder fx it-systemudvikling. Vi forestiller os, at du har en mellemlang eller lang videregående uddannelse, gerne suppleret med nogle års erhvervserfaring, men din konkrete uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig. Du kan have opnået kompetencer gennem dit arbejde i fx den finansielle sektor.

Du vil få en central rolle, når vi skal vurdere, hvilke krav en kommende ny lovgivning for beskatning af kryptoaktiver stiller til forretningens processer for beskatning af borgeren – og ikke mindst, hvordan ’praksis' i form af handelsformer og aktivtyper skal passe ind i både lovgivning og proces. Du skal være med til at afdække og udvikle understøttende processer for indberetning og anvendelse af oplysninger tilpasset kryptoområdet. I praksis kræver det et tæt samarbejde med dygtige kollegaer, som på forskellig vis arbejder i krydsfeltet med kryptoaktiver, fx kolleger fra Jura, Kommunikation og vores driftsenheder.

Har du erfaring fra en anden lignende stilling og tilmed viden inden for skatteretten, kommer du hurtigere i gang, men der er i høj grad også læring på jobbet. Læringskurven er stejl i starten, så det er vigtigt, at du har mod på – og er god til – at tilegne dig ny viden.

Vi lægger vægt på, at du

  • er en holdspiller, der får tingene til at glide med godt humør og kan rumme mange kontaktflader på tværs af en stor organisation
  • er drivende i din opgaveløsning og byder ind med din viden og erfaring
  • er god til at få tænkt hele vejen rundt og finde de bedste løsninger i krydsfeltet mellem forretningens behov, den juridiske ramme og de tekniske muligheder
  • har en struktureret, analytisk og nysgerrig tilgang til dine arbejdsopgaver
  • har en faglig interesse i vores område og gerne vil yde dit bedste, så vi alle kommer i mål
  • er fleksibel og i stand til at bevare overblikket, da du bliver del af en til tider hektisk hverdag med mange opgaver og korte deadlines
  • kan forstå og formidle komplekse problemstillinger og trives med en høj grad af skriftlighed i dit arbejde
  • bliver motiveret af at finde løsninger på opgaver, også selv om de er svære at gå til og komplekse at forstå
  • kan omsætte opdateret lovgivning til forretningsønsker, som skal beskrives og udvikles
  • har erfaring på tværs af udviklingsprocessen fra kravspecifikation til testudførsel

For at varetage rollen med succes er det vigtigt, at du kan rumme mange kontaktflader på tværs af en stor organisation, kan sikre den gode dialog og er fleksibel og åben i din tilgang til dine kollegaer.

Jeannette, som startede i Kapitalprocesser den 1. marts 2022, siger:

”Som procesejer fik jeg hurtigt mine egne opgaver og ansvar. Jeg har mulighed for at få mange forskellige kompetencer i spil, da opgaverne er så varierede. Vi har en bred samarbejdsflade, og jeg oplever en høj faglighed og lyst til at dele viden på tværs af organisationen. I vores team er der plads til grin og stor opbakning til sociale arrangementer, som styrker sammenholdet i det daglige.”

Der kan desuden blive mulighed for at deltage i større it-projekter og langsigtede initiativer på værdipapirområdet, ligesom varetagelsen af en række ad hoc-opgaver er en del af jobbet. Du skal være indstillet på en spændende og dynamisk hverdag, hvor tempoet er højt og prioriteringen af opgaver kan ændres på daglig basis.

Du bliver sammen med 16 andre en del af et fagligt udviklende miljø med en uformel og imødekommende omgangstone med mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse. Vi vil klæde dig på til en hverdag i Skattestyrelsen med en blanding af interne onboarding-programmer, relevante kurser og dine egne opgaver.

Du skal arbejde med et nyt og spændende område og får mulighed for at bidrage til en vigtig samfundsopgave.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse i form af eksamensbevis via linket "Søg stillingen" senest den 29. januar 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Rikke Nissen på telefon 72 37 75 07. Er du nysgerrig efter at vide, hvordan din eventuelt kommende chef er som leder, kan du læse mit ledelsesgrundlag her.

Vi afholder første samtalerunde den 1. og 2. februar. For ansøgere, som går videre til anden samtalerunde, forventes der at indgå personanalyse og logisk analyse i processen. Anden samtalerunde vil blive afholdt i uge 6. Forventet tiltrædelse er 1. april 2024 eller efter aftale.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet reference og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Din fysiske arbejdsplads bliver Copenhagen Towers, Hannemanns Alle 25, 2300 København S. ved Ørestad station.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København S
  • Mandag den 29. januar 2024

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler (studiejob) i København

    Forretningsudvikler søges til organisation/virksomhed i København
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Kastrup

    PROJECT MANAGER – SAS CARGOOver the last years we have seen increasing demand for cargo services worldwide. Demand is projected to continue increasing and the industry is facing a rapid digital..
    • Forretningsudvikler
    • Kastrup
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som deltidsvagt hos PKA og Novonesis vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betydning f..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Til sekretariatet for Danish Alliance for Renewables leder vi efter en kollega, som kan være med til at facilitere og assistere nogle af Danmarks ledende grønne virksomheder med deres strategiske t..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 4
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 5
29. april 2024 6
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7