Erfaren it-driftsspecialist til Infrastructure & Workplace I [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Har du en stor viden om infrastruktur, vil du være med til at sætte dit præg på vores it-landskab, og er du fagligt nysgerrig? Så er det nok dig, som vi leder efter….

IT i GF Forsikring er i en rivende udvikling, og vi leder efter dig, der vil elske at sætte dit eget præg på vores it-landskab – målrettet og selvkørende, når det kræves. Vi leder efter dig, der gerne har praktisk erfaring med infrastruktur, dig som går nysgerrigt og konstruktivt til opgaven, og som deler din viden for at få den rigtige løsning på plads.

Du bliver en del af en organisation, hvor du får indflydelse, og hvor omgangstonen er uformel og kompetencerne høje. Din opstart er nøje tilrettelagt, så du har de bedst mulige forhold for at komme godt i gang i dit job og team. Og så har vi slet ikke nævnt vores super gode frokostordning, mange sociale arrangementer, og at du endda kan få løsnet musklerne hos husets massør.

Arbejdsstedet er Jernbanevej 65, 5210 Odense N

Dine arbejdsområder:

Du bliver en del af Infrastructure & Workplace teamet placeret i It Operations, og du vil referere til teamlederen. Vi arbejder hele tiden på at understøtte forretningen med moderne løsninger. Vi baserer vores systemer og løsninger på Microsoft, både on prem og azure. Vores it-netværk og drift af server-infrastrukturen er outsourced, og vi er sammen med en række samarbejdspartnere stærkt medvirkende til at maskinrummet er velfungerende. Dit hovedfokus bliver fastholdelse og udvikling af processer og løsninger og sikre, at applikationer, infrastruktur og arkitektur passer sammen i forhold til optimal udveksling og anvendelse af informationer

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Videreudvikle GF Forsikrings it-landskab
  • Applikationsdrift af flere it-systemer
  • 2nd level for Servicedesk
  • Deltage i interne projekter i It Operations
  • Deltage i tværgående projekter i GF Forsikring

For at blive en succes som it-driftsspecialist i GF Forsikring, så er det vigtigt, at du tager

ansvar for dine opgaver og selvstændigt analyserer og gennemskuer komplekse forretnings-og it-tekniske problemstillinger. Du har en holistisk tilgang til opgaverne, hvor du ikke kun har fokus på den tekniske del, men et ”end to end” overblik. Du har desuden styr på dine ting, og du driver, dokumenterer og afslutter opgaver og projekter. Du har gode samarbejdsevner og kan arbejde på tværs af teams og fagligheder. Du har også gode kommunikative evner både på det tekniske plan og til slutbrugerne. Du har altid it-sikkerhed som højeste prioritet ved udførelse af arbejdet. Derudover så forventer vi, at du kommer med en opdateret viden og en naturlig interesse for teknologi, som du gerne vil spare med os andre omkring.

Vi forventer, at du har en it-relateret uddannelse og minimum 5 års erhvervserfaring fra lignende stillinger, hvor du har fået en del erfaring med:

  • Drift og vedligehold af Windows servere i et komplekst servermiljø
  • Drift og vedligehold af MEM (Intune) og Office 365
  • Active Directory opbygning - også gerne i Azure (GPO´r, DNS og DHCP)
  • Netværk herunder Firewall, routning, Vlan m.m.
  • Hybrid joined workstations
  • Kendskab til og forståelse for principperne i ITIL
  • Windows systemadministration on prem og cloud

Har du lyst til at blive en del af GF?
I GF taler vi om en særlig kultur eller ”GF-ånden”, som er det, som gør GF Forsikring til en helt særlig arbejdsplads. Vi lever ”overskud til hinanden” og hos os bliver du altid mødt med et venligt smil, et godmorgen på trappen og stor imødekommenhed. Som medarbejder i GF Forsikring bliver du tilbudt en attraktiv pensionsordning, særlige medarbejdergoder herunder forsikringer med rabat, god kantine- og massageordning og mange sociale arrangementer. Vi tilbyder dig desuden et grundigt introduktionsforløb, hvor vi giver dig et bredt indblik i GF Forsikring, dine kollegaer og vores virksomhedskultur, der er grobund for vores vækst.

Vi har brug for dig hurtigst muligt.
Vil du være en del af det særlige fællesskab, som vi har i GF, så send os din ansøgning og CV på linket nedenfor. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe!

Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på [email protected].



--


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Fyn

Lignende jobs

  • Forsikringsmedarbejder på Fyn

    Kan du se fordelene ved at arbejde i et lokalt og medlemsejet forsikringsselskab tæt på medlemmerne, og vil du have en alsidig hverdag i et super godt team? Har du lyst til at sælge pr. telefon..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Fyn
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder (studiejob) på Fyn

    Vil det være fedt at supplere din SU ved at arbejde med SoMe opgaver? Så er du lige den vi leder efter, som studentermedhjælper i vores lokale afdelinger på Fyn. Vi er et dynamisk team som..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Fyn over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1