Rekrutteringsfirma

Compliance-medarbejder til Vestjylland Forsikring, Videbæk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Videbæk

Compliance-medarbejder til Vestjylland Forsikring, Videbæk


Som compliance-medarbejder er din rolle at bidrage til at drive og udvikle selskabets compliance-funktion, hvor jura omsættes til løsninger, der fungerer i forretningen. Du vil organisatorisk være placeret under selskabets skade- og juridiske chef, hvor du vil arbejde tæt sammen med den compliance-ansvarlige.

Dine primære opgaver:

  • Udarbejde og vedligeholde politikker og retningslinjer i samarbejde med kollegaer
  • Identificere og vurdere risici i relation til complianceområdet samt rådgive direktionen og bestyrelsen
  • Bidrage til, at selskabet har tilstrækkelige procedurer og foranstaltninger for området
  • Være opdateret på ny og ændret lovgivning, og koordinere implementeringen i organisationen
  • Persondataretlig rådgivning og opfølgning/overvågning
  • Eventuel rådgivning ved indgåelse af kontrakter og outsourcing, hvis dette er indenfor dit kompetenceområde
  • Ajourføre og udvikle selskabets GRC-løsning
  • Deltagelse i ad-hoc projektarbejde

Du får derfor en vigtig rolle i at sikre, at politikker og retningslinjer m.v. bliver forankret og efterlevet i selskabet gennem dialog og sparring med en bred vifte af engagerede kollegaer. Forretningsforståelse er afgørende for at bringe juraen ind i forretningen.

God forretningsforståelse og compliance erfaring
Du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller tilsvarende, og kommer formentligt fra en lignende stilling i den finansielle sektor, eller har på anden måde opnået den nødvendige indsigt og erfaring.

Du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og du kan holde fremdrift i mange og forskelligartede opgaver. Kombinationen af en stærk faglighed og god forretningsforståelse betyder, at du kan gennemskue, hvordan compliancemæssige krav kan forenes med forretningens processer. Du formår at formidle juridiske forhold til dine kollegaer, så der opnås en fælles forståelse herfor.

Du taler og skriver dansk og engelsk på et godt niveau. Du har god systemforståelse og erfaring i at arbejde med Microsoft Office programmerne.

Selvstændig stilling med stor indflydelse
Din arbejdsplads er i Videbæk. Du vil have et tæt samarbejde med den compliance-ansvarlige, selskabets øvrige jurister, chefgruppen og eksterne rådgivere.

Vi tilbyder dig en fleksibel og selvstændig stilling med frihed til at planlægge din egen arbejdsdag og præge udviklingen for området. Når du er kommet godt ind i stillingen, vil der være mulighed for hjemmearbejdsdage.

Vi tilbyder
Du vil blive en del af godt 90 engagerede, dygtige og hjælpsomme kollegaer, som arbejder i et uformelt miljø. Vi kan love et spændende job, hvor vi alle brænder for, at kunderne oplever en høj personlig service og ikke mindst, at du får en afvekslende og spændende arbejdsdag med tæt kontakt til organisationen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skade- og juridisk chef, Lars Bue Nørbjerg, på tlf.: 9694 9341 eller HR-konsulent Betina B. Mølholm, på tlf.: 2121 0466 for yderligere oplysninger.

Har vi fanget din interesse, så send din ansøgning og dit CV til vores HR-konsulent Betina B. Mølholm via linket: www.hrresursen.dk/kontakt. Send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt, da vi forventer at afslutte processen, når begge parter er enige om, at vi er et godt match.

Vestjylland Forsikring er et lokalt forsikringsselskab. Det betyder, at det vigtigste for os er at møde kunderne i øjenhøjde. Vi har sikret vestjydernes værdier i mere end 175 år. I dag er vi et moderne forsikringsselskab, der har det tilfælles med tidligere, at forsikringerne afspejler kundernes hverdag og virkelighed. Det vil altid være kundernes behov, der er vigtigst for Vestjylland Forsikring. Du kan læse mere om os på: www.vestjylland.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Videbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Videbæk

Lignende jobs

  • Forsikringsmedarbejder i Vestjylland

    Vi søger en leder til vores risikostyrings- og forsikringsafdeling med tiltrædelse snarest muligt.Du vil blive leder af et team, som foruden dig består af 2 medarbejdere. Afdelingen er kendetegnet .
    • Forsikringsmedarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Videbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Videbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1