[xxxxx] i Odense søger en proaktiv og relationsskabende risk manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Har du en naturlig interesse for risikostyring og risikoledelse, er du god til at formidle et budskab, og er du god til at komme i mål med dine opgaver? Så kan du få en helt central rolle i at understøtte og videreudvikle den gode risikostyring i organisationen.,

GF Forsikring har igennem de senere år øget fokus på risikostyring og risikostyringsfunktionen. Funktionen varetager den overordnede risikostyring, og vi er et område i vækst i GF Forsikring. Du vil opleve en meget flad organisatorisk struktur og en uformel tone. Vi er en dynamisk og ambitiøs virksomhed i rivende udvikling og vækst, og vi søger en risk manager, der kan understøtte den fortsatte og spændende udvikling, som området er inde i.

Arbejdsstedet er Jernbanevej 65, 5210 Odense NV, og der er gode muligheder for at arbejde hjemmefra eller fra vores hub i København. Er afstanden fra dit hjem til GF Huset stor, så tager vi gerne en snak om det.

Som vores nye risk manager indgår du i risikostyringsfunktionen, som kommer til at bestå af to medarbejdere med reference til risikostyringschefen. Risikostyringsfunktionen varetager risikoledelsen af forretningsenhederne i GF Forsikring, og som risk manager har du en bred berøringsflade rundt i hele organisationen for at understøtte den gode risikostyring i organisationen. Derudover vil du som risk manager også skulle lave ad hoc risikovurderinger på forretningsområder, store projekter eller nye produkter, samt medvirke til opgørelse af selskabets solvens og udarbejdelsen af rapporter til Finanstilsynet.
Risikostyringschefen referer til den administrerende direktør, og vi arbejder blandt andet tæt sammen med GF’s jurister og compliancemedarbejdere.

Som Risk Manager hos GF Forsikring vil din primære arbejdsopgave være at bidrage til, at GF Forsikring fortsat har et effektivt risikostyringssystem. Arbejdsopgaverne spænder fra operationelt til strategisk niveau, og mere specifikt består dine arbejdsopgaver i at:

  • Bidrage til et velfungerende risikostyringssystem, herunder understøtte den gode risikostyring med effektive risikoprocesser
  • Udarbejde risikovurderinger af større aktiviteter, projekter, investeringer og strategiske beslutninger
  • Bidrage til at skabe og formidle overblik over GF Forsikrings risici og samlede risikoprofil
  • Understøtte bestyrelsens arbejde med vurdering af egen risiko og solvens (ORSA)
  • Bidrage til udarbejdelse af lovpligtige tilsynsrapporter (SFCR, RSR)
  • Bistå Risikostyringschefen med håndtering af møder i risikokomite og risikoudvalg, herunder bidrage med materialeudarbejdelse
  • Bistå i udarbejdelsen af GF Forsikrings solvensopgørelsen og regelmæssige solvensrapportering, samt udvikling på rapporteringen
  • Bistå i den operationelle risikostyring

Du har erfaring og interesse for risikostyring, og du kan begå dig på alle niveauer i GF

Som risk manager har du både erfaring og interesse for risikostyring og lyst til at arbejde med ERM. Din erfaring kan komme fra skadeforsikringsbranchen, det offentlige eller it-sikkerhed/it-risikovurdering.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du er åben og imødekommende af natur. Du skal have mod og evne til at kommunikere med mange forskellige persontyper, og derved etablere positive arbejdsrelationer og det er vigtigt, at du kan begå dig på tværs i organisationen. Det er også vigtigt, at du arbejder selvstændigt og at du er villig til både at lære og lære fra dig.

Vi forventer desuden, at du:

  • Har en relevant uddannelse som f.eks. Cand.act., Cand.scient.oecon., Cand.oecon. eller Cand.merc.
  • Er fagligt nysgerrig og har erfaring med risikostyringsmetodikker - evt. fra den finansielle sektor – og kan omsætte den faglige viden i praksis
  • Er systematisk, struktureret og løsningsorienteret
  • Er analytisk med sans for det overordnede billede
  • Er god til at arbejde selvstændigt og indgå i samarbejde på flere niveauer i en organisation
  • Formår at kommunikere det komplekse for interessenter uden faglig indsigt qua dine stærke formidlingsevner; dels pga. din personlighed og dels ved brug af skriftlig og visuel dokumentation

Det er en fordel, hvis du har programmeringserfaring (SQL, SAS, VBA eller lign), brancheerfaring eller fra den finansielle sektor, at du har erfaring med Solvens II, og at du er vant til at arbejde med ISO 31000 eller lignende.

Vi tilbyder et spændende job i en afdeling, der lægger vægt på faglighed og samarbejde. Vi sætter en ære i, at der er kvalitet i det, som vi afleverer. Vi arbejder i en uformel atmosfære, hvor faglig stolthed, frihed under ansvar og store muligheder for at præge sin egen hverdag, bliver blandet med et godt kollegialt sammenhold. Som medarbejder i GF Forsikring bliver du tilbudt en attraktiv pensionsordning, særlige medarbejdergoder herunder forsikringer med rabat, god kantine- og massageordning og sociale arrangementer.

Vi har brug for dig hurtigst muligt. Upload din ansøgning sammen med dit CV på linket nedenfor. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige, så vent ikke for længe! Vi samarbejder med Rekrutteringsgruppen ApS på denne stilling, og hvis du gerne vil vide mere om stillingen, så kontakt rekrutteringschef Peter Mogensen på [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

--


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Fyn

Lignende jobs

  • Forsikringsmedarbejder på Fyn

    Kan du se fordelene ved at arbejde i et lokalt og medlemsejet forsikringsselskab tæt på medlemmerne, og vil du have en alsidig hverdag i et super godt team? Har du lyst til at sælge pr. telefon..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Fyn
    Få mere info
  • Forsikringsmedarbejder (studiejob) på Fyn

    Vil det være fedt at supplere din SU ved at arbejde med SoMe opgaver? Så er du lige den vi leder efter, som studentermedhjælper i vores lokale afdelinger på Fyn. Vi er et dynamisk team som..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Fyn over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1