Forsikringsrådgivere Jylland og Fyn – brug din erfaring fra telefonsalg til karriereskift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Jylland

Forsikringsrådgivere Jylland og Fyn – brug din erfaring fra telefonsalg til karriereskift

Vil du have uddannelse, super kolleger, god bonusordning og karrieremuligheder?


Har du erfaring med telefonsalg, og har du mod på at skifte karrierevej, så har du landets bedste jobmulighed lige her. I Topdanmark har vi et meget stærkt og gennemtestet uddannelses- og trænings-setup, der kombinerer interne tiltag og ekstern uddannelse på Forsikringsakademiet. Det klæder dig rigtig godt på og i takt med, at du får erfaring, åbner sig masser af nye muligheder i koncernen.

Du kommer til at arbejde sammen med særdeles gode kolleger på en arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsglæde sår højt på direktionens agenda – hvad vores flotte trivselsmålinger kun bekræfter. Du får også stor fleksibilitet og indflydelse på eget arbejde via vores bedst-til-bedst koncept. Har du allerede forsikringserfaring, og vil du gerne arbejde i en virksomhed, der er MERE DIG, er du selvfølgelig også meget velkommen til at søge.

Mersalg til privatkunder via telefonen

I Topdanmark har vi et spændende kundesegment med stort potentiale. De har kun en enkelt forsikring hos os. Dem vil vi gerne fortælle, at vi kan hjælpe dem med meget mere. Det er netop det, der bliver din hovedopgave. Du kontakter primært eksisterende kunder via telefonen og sælger dem en større/fuld forsikringspakke med alle de fordele, det giver dem.

Du arbejder med vores intelligente ringesystem, som hjælper dig med at prioritere din hverdag, så du bare skal koncentrere dig om at gøre det, du er bedst til. I den sammenhæng gør vi meget for at lade alle gøre det, som er #meredig, og som skaber de bedste resultater. Det kalder vi bedst-til-bedst.

Vi søger nye kolleger til alle vores centre i henholdsvis Herning, Odense og Aarhus, og du kan frit vælge, hvor du helst vil arbejde. Alle steder er stemningen helt i Top.

Arbejdstiden kan du i stor udstrækning selv bestemme, så længe det er inden for åbningstiden i tidsrummet kl. 08.00 – 18.00. Når du er klædt godt fagligt på, er hjemmearbejde også muligt.

Holdspiller med erfaring med telefonsalg, positiv energi og lyst til udvikling

Med din erfaring ved du allerede, at det kræver god energi og en positiv tilgang at få succes med telefonsalg. Du kan derfor komme op på hesten og derudaf, og du bruger gerne dine kolleger til at sparre samt få ideer og inspiration fra – ligesom vi regner med, at du har lyst til at dele din viden med kollegerne.

Du har også fliden til at få noget fra hånden og dermed se resultatet direkte på din lønseddel, og så er du ikke bange for, at der løbende sker nye ting. Derudover kan du krydse af ved nedenstående:

  • Erfaring med telefonsalg
  • Motivation for at lære om forsikring og de forskellige produkter
  • Evne for at lytte, så du kan give den gode kundeoplevelse

Din bonus og mange andre medarbejderfordele

  • God grundløn + individuel bonus + teambonus – branchens bedste bonusmodel
  • God pensionsordning og mulighed for at købe kvalitetsforsikringer med personalerabat
  • Betalt sundhedsforsikring samt tand- og ulykkesforsikring
  • Fleksible arbejdstider
  • God kantineordning
  • Massageordning
  • Gennemtestet introforløb
  • Uddannelse på forsikringsakademiet på niv. 3 samt intern uddannelse på vores eget salgsakademi
  • Mange medarbejderklubber på tværs af sport, kunst og andet godt

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via link her på siden senest den 7. september, 2022. Det er planen, at du har første arbejdsdag 1.november.

Du er også velkommen til at vise os MERE DIG, ved blot at vedhæfte dit CV og en lille videohilsen på 1-2 minutter, hvor du kort præsenterer dig selv. Det er helt ok, at din video er filmet med telefon, og at der ikke er redigeret.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til salgsudviklingschef, Martin Jørgensen på 4010 5793.

Bemærk også, at en ren straffeattest er en forudsætning for at blive inviteret til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gør det bedste for kunden og dig selv
Hos Topdanmark bliver du en del af et stærkt fællesskab med større muligheder for udvikling, humor, ansvar og glade kunder. Vi vægter sammenhold og teamwork, fordi vi ved, at summen af vores forskelligheder er vores styrke. Sammen med dine kolleger sikrer du mennesker, deres liv og helbred, deres hjem, virksomheder og ejendele, og er klar med hjælp, når der skal bygges op igen. Vi er med helt fremme, når vi udvikler morgendagens kundeservices, og når det gælder vores fokus på personlig kontakt.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Jylland

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Hele Jylland
  • Onsdag den 07. september 2022

Lignende jobs

  • Forsikringsmedarbejder i Vestjylland

    Vi søger en leder til vores risikostyrings- og forsikringsafdeling med tiltrædelse snarest muligt.Du vil blive leder af et team, som foruden dig består af 2 medarbejdere. Afdelingen er kendetegnet .
    • Forsikringsmedarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Hele Jylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Hele Jylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere i Hele Jylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Hele Jylland over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
13. maj 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5