RESEARCHER TIL JKS I AARHUS

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

JKS er Danmarks mest lokale vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Med 39 afdelinger – fra Frederikshavn til København – er vi altid tæt på de ting, der gør en forskel. Det sikrer gode resultater for de virksomheder, vi samarbejder med og god arbejdslyst for vores vikarer.

Baseret på stort branchekendskab, høj faglighed og gennemprøvede processer sikrer, vi hvert år det rigtige match mellem mere end 500 virksomheder og kandidater inden for et bredt spektrum af brancher og markedssegmenter. Vores kerneopgave er at finde de mest kvalificerede kandidater i markedet til vores kunder. I øjeblikket oplever vi en stigende efterspørgsel og vækst i vores vikarforretning inden for funktionæransatte. Derfor ønsker vi at opbygge et researchteam, som kan supportere vores afdelinger med dygtige vikarer inden for funktionærområdet.

Om stillingen
Som Researcher bliver du en essentiel del af hele researchfunktionen, og din vigtigste opgave er at finde de dygtigste og mest kompetente kandidater på markedet til vores kunder. Du bliver en integreret del af et dedikeret, kaffedrikkende og hamrende dygtigt team, der arbejder med mangeartede opgaver relateret til research, kommunikation og sociale medier.
Ud fra en analytisk og innovativ tilgang bliver din rolle at afsøge kandidatmarkedet på relevante medier og databaser, og du sikrer den rette search-strategi med øje for kompetencekrav og markedstendenser.
Du bliver ansvarlig for flere search-opgaver ad gangen, og du skal trives med at søge både bredt og meget snævert på de forskellige opgaver. Du indgår ofte i sparring med vores konsulenter med fokus på afdækning af kundens behov, kandidatprofil og screening mv. Dine opgaver vil ofte kræve, at du tænker løsningsorienteret for at sikre et optimalt kandidatfelt til den enkelte kunde.

En typisk arbejdsdag for dig, vil bl.a. bestå af:

  • I samarbejde med vikarafdelingerne, modtage afdækning og/eller kalibrering af vikaropgaven
  • Strategiske searchprocesser med desk-research og målrettet research af kandidater
  • Identificering og kvalificering af kandidater
  • Telefonscreening og interviews af relevante kandidater
  • Løbende dialog med kandidater og konsulenterne i vikarforretningen
  • Diverse kommunikationsopgaver
  • Andre ad hoc-opgaver relateret til search

Vi sidder fysisk placeret i et stort kontormiljø med vores kollegaer fra vores andre afdelinger, og udover at skabe faglige resultater sammen, får vi også diskuteret, hvilken Netflix-serie, der blev set i weekenden.

Vores drømmescenarie er, at:
Du er resultatorienteret og trives med at arbejde selvstændigt i en virksomhed, hvor vores konsulenter sidder fysisk placeret forskellige steder i landet. Du er desuden vant til tempoet i branchen og befinder dig særdeles godt heri.
Det er afgørende, at du har en oprigtig interesse for både mennesker, kommunikation og erhvervslivet, og det falder dig naturligt at række ud og skabe en tillidsvækkende dialog med både kunder, kandidater og kolleger.

Du får en leder, der:
Har fokus på trivsel og udvikling, solide processer og det gode samarbejde på tværs af både teamet og organisationen. Hos os arbejder vi ud fra mantraet ’License to Act’, hvilket bl.a. indebærer, at vi har fuld tillid og tiltro til, at du tager ansvar for dine opgaver og kan arbejde selvstændigt og målrettet mod at skabe de bedste searchprocesser i samarbejde med dine kollegaer. Du vil få en solid onboarding, hvor du først slippes løs, når du er klar, og vi arbejder med ’frihed under ansvar’, da du selv planlægger din arbejdsdag- med øje for, at branchen kan kræve skæve arbejdstider.

Grib muligheden og send os dit CV
Pak bare standardansøgningen væk, og send os din ansøgning og CV med overblik over, hvad du tidligere har lavet, og hvad du brænder for. Fremhæv gerne dine resultater og beskriv ganske kort, hvem du er, og hvad du motiveres af.
Vi indkalder og afholder løbende samtaler – så kom til tasterne og søg allerede i dag.
Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV’er på mail.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du rette henvendelse til Head of Career, Helle Bork, på tlf. nr.: 3085 1333.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Brabrand
  • Onsdag den 14. juni 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Århus C

    We are seeking applicants for a 2.5-year postdoc fellow in Neurobiology of Sleep to join us through NORPOD, a collaborative postdoctoral program of the Nordic EMBL Partnership for Molecular Medici..
    • Forsker
    • Århus C
    Få mere info
  • Forsker i Århus C

    Applications are invited for a 2.5-year fulltime postdoc position on the topic of the gut response to inflammation. The position will be joint between DANDRITE within the Department of Molecular Bi..
    • Forsker
    • Århus C
    Få mere info
  • Forsker i Århus N

    The Section for Software Engineering and Computing Systems, at the Department of Electrical and Computer Engineering (ECE), invites applicants for a three-year postdoctoral position within the area..
    • Forsker
    • Århus N
    Få mere info
  • Forsker i Århus C

    The Ravnsbæk Groups at the Department of Chemistry, Aarhus University, is seeking a candidate for a 32 months fulltime postdoctoral position. The position is available from the 1st of [xxxxx]gust 2024..
    • Forsker
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0