Klinisk Akademiker til Klinisk Biokemisk Afdeling, Holbæk Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Vil du være med til at bidrage til at sikre en god og stabil understøttelse af biokemisk diagnostik på Holbæk Sygehus samt at der arbejdes med kemiske produkter på en måde, som sikrer forsvarligt arbejdsmiljø i Region Sjælland?

Vi søger en klinisk akademiker til Klinisk Biokemisk afdeling, Holbæk sygehus med tiltrædelse pr. 1. september 2023 eller snarest derefter.

Dine kerneopgaver bliver:

  • Ansvar for metodevalidering og kvalitetssikring af analysemetoder
  • Supervision af bioanalytikerspecialister under eget ansvarsområde.
  • Bidrage med dokumentation der understøtter afdelingens kvalitetsarbejde
  • Ansvarlig for afdelingens drift ift. analyseproduktion og svarafgivelse i et 24/7 laboratorium
  • Undervisning af personale på Holbæk Sygehus indenfor eget kompetenceområde
  • Varetage kemisk konsulentfunktion for Region Sjællands Enhed for Kemisk Arbejdsmiljø (KARS) sv.t. ca. 50% af arbejdstiden under Regionernes Kemikaliesamarbejde (REKS).

Om afdelingen:

Vi er Klinisk Biokemisk afdeling på akutsygehuset i Holbæk med ca. 90 ansatte fordelt på 3 geografier i Region Sjælland. Udover laboratoriet i Holbæk med tilhørende ambulatorier for prøvetagning og akut-laboratorium, har vi afsnit placeret i Sundhedscenter Odsherred i Nykøbing Sjælland med ambulant prøvetagning samt i Kalundborg Sundheds- og akuthus med både ambulant prøvetagning og analysering af blod- og urinprøver. Vi servicerer både Holbæk Sygehus og den tilhørende praksissektor og udfører ca. 5,5 mio analyser per år. Udover et alment bredt analyserepertoire på store automatiserede analyseudstyr råder vi over LC-MS udstyr, specialanalyser baseret på ELISA-metode samt varetager POCT analyser for klinisk mikrobiologi. Til forskningsbrug råder afdelingen over et Luminex multiplex analyseudstyr. Afdelingen er ansvarlig for kvalitetssikring af POCT udstyr på Holbæk Sygehus. Du vil komme til at indgå i afdelingens stabsfunktion sammen med afdelingsledelsen, mellemledergruppen, sekretariatet, specialister og vores anden kliniske akademiker. Afhængig af kompetencer og interesser hos ansøger fastsættes fordelingen af ansvarsområder mellem de 2 kliniske akademikere. Der vil være behov for tilstedeværelse ved enkelte møder eller undervisningstimer på laboratoriet i Kalundborg, mens den faste stabsfunktion ligger på laboratoriet i Holbæk, hvorfra arbejdsopgaverne varetages. Da afdelingen har en høj grad af samarbejde med de øvrige 2 Klinisk Biokemiske afdelinger i Region Sjælland vil der endvidere være behov for deltagelse i forskellige regionale ERFA-og kvalitetsmøder.

Vi har i 1. halvår 2023 implementeret nyt biokemisk udstyr med øget grad af automatisering i Holbæk og der implementeres efterfølgende i Kalundborg i 2. halvår 2023. Vi forventer at udskifte koagulationsudstyr og udstyr til hæmatologi på begge geografier i årene derefter som led i en regional udbudsproces.

Forskning:

På Holbæk Sygehus understøtter Klinisk Biokemisk afdeling forskningsaktivitet i de eksisterende forskningsmiljøer og ligeledes understøttes udvikling af nye forskningsmiljøer på sygehuset. Klinisk Biokemisk afdeling har samtidig egen mindre forskningsproduktion.

Opgaver under Regionernes Kemikaliesamarbejde (REKS) som kemikonsulent:

Ledelsesmæssigt er opgaven forankret på de Klinisk Biokemiske afdelinger på de somatiske sygehuse.

Samarbejde med de stedlige sikkerhedsledere/arbejdsmiljøkonsulenter om at sikre, at det kemiske arbejdsmiljø på de somatiske sygehuse gennemføres sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt.

Varetage opgaver i REKS, herunder databasearbejde, vidensdeling, udarbejdelse af dokumenter og vejledninger og mødeaktivitet.

Varetage opgaver i KARS, herunder databasearbejde, supervision, vurdering af arbejdsprocesser (eksponering), vidensdeling, udarbejdelse af vejledninger og dokumenter, møder og undervisning/vejledning på regionens enheder.

Vi forventer at du kan byde ind med følgende kompetencer:

En kandidatgrad indenfor et naturvidenskabeligt fagområde såsom kemi, biokemi, molekylærbiologi eller ingeniørvidenskab

Erfaring indenfor laboratoriespecialer ift. drift af biokemiske analyser herunder særligt LC-MS, kemisk arbejdsmiljø samt dokumenteret forskningserfaring er en fordel, men ikke en forudsætning for at søge stillingen. Der er mulighed for opkvalificering og uddannelse under ansættelsen. I øvrigt vægtes følgende positivt hos ansøgeren:

  • Kendskab til organisation og indhold af specialet klinisk biokemi
  • Erfaring med ISO15189 akkreditering og kvalitetsarbejde
  • Gode samarbejdsevner og ønske om tværfagligt samarbejde internt og eksternt
  • Gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt
  • Gode IT kompetencer og forståelse af IT systemer indenfor laboratorie-IT

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen er på 37 timer med tjeneste i dagtid på hverdage. Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst for akademikere i Region Sjælland som aftalt mellem kandidatens fagforening og Regionernes lønnings- og takstnævn.

Ansøgningsfrist: 5. juni 2023

Samtaler afholdes 21. og 22. juni 2023

For yderligere oplysninger, kontakt venligst cheflæge Fie Juhl Vojdeman ([email protected]; 9357 2828


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Holbæk
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Ringsted

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Ringsted
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University in Slagelse, Denmark is offering a postdoctoral position as entomologist in Arable Crops, starting 1st January 2025. The position will be availabl..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, is offering a fulltime postdoctoral position in remote sensing for agroecosystem sustainability, starting September 1st, 2024, or as soo..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker (studiejob) i Roskilde

    Ph.d.-studerende til forskningsprojekt om partnerstøttet fysisk aktivitet til gravide med graviditetsdiabetes. Vi søger en kandidat til et fuldt finansieret 3-årige Ph.d.-projekt ved Sjælland..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0