Forsker med jordemoderbaggrund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Forsker med jordemoderbaggrund til tværsektorielt forskningsfællesskab om sårbare familier

Her på Slagelse sygehus er vi med udgangspunkt i vores regionale familieambulatorium og vores indsatser for niveau 3 og 4 gravide i gang med at opbygge et stærkt forskningssamarbejde som skal danne platform for et spændende forskningsmiljø.

Det gør vi sammen med børneafdelingen her i Slagelse og center for klinisk Forskning og Forebyggelse i Region Hovedstaden. Vi arbejder desuden på at få en eller flere kommuner med i vores partnerskab. Projektet er i rivende udvikling og vi har stor opbakning fra sygehusledelsen og Region Sjælland som netop ser området ”sårbare familier” som en særlig indsats der kan gavne familierne i hele regionen.

Derfor er vi nu klar til at slå stillingen, som seniorforsker med tilknyttet lektorat ved KU op. Forskeren skal være med til at drive projektet, som vi kalder ”Fra mave – til afsluttet børnehave”.

Denne stilling forankres i gynækologisk obstetrisk afdeling og din nærmeste leder er vores Chefjordemoder.

Vi ønsker os en jordemoder i stillingen fordi vi også ønsker at styrke afdelingens udvikling indenfor evidens og forskningstilgang i jordemoderfaget, og mere generelt.

Om afdelingen

Gynækologisk-Obstetrisk afdeling på Slagelse Sygehus er en mellemstor specialafdeling, der årligt varetager ca. 1900 fødsler. Jordemodercenteret består foruden fødegang og fødemodtagelse af flere jordemoderkonsultationer fordelt geografisk på store dele af Sjælland, et Ambulatorium for gravide, herunder et føtalmedicinsk afsnit og et regionalt familieambulatorie, samt et sengeafsnit for gravide og et Mor/Barn-afsnit for barslende familier.

Vi prioriterer trivsel for vores personale højt og tror på at et socialt og givende fællesskab giver gode resultater og er proportionalt med et trygt arbejdsmiljø. Hos os er der plads til et udviklende og bæredygtigt arbejdsliv, hvor vi sammen og fleksibelt prioriterer kerneopgaver og finder tid til læring, udvikling og socialt fællesskab.

Vi ønsker os en kollega der har lyst til at komme med på den udviklingsrejse og faglige udvikling vi er i - her i Slagelse. Hos os er der ikke langt fra idé til handling, og har du gode idéer, lytter vi meget gerne. Vi passer på hinanden både individuelt og i fællesskabet med en god og ærlig tone præget af faglig begejstring.

Om partnerskabet og projektet fra mave – til børnehave

Baggrunden for partnerskabet er at vi ser en stigende andel af gravide og familier med psykiske, sociale og sundhedsmæssige problemstillinger tilknyttet pædiatrisk, gynækologisk og obstetrisk regi her i vores område. Det er vores intention at gøre dette i et tæt samarbejde mellem det netværk som er rundt om vores sårbare gravide, børn og unge, dvs. på tværs af sektorer, fagligheder og organisationer.

Et stærkt partnerskab mellem Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse og Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse skal være med til styrke den tidlige indsats, med et særligt fokus på sårbare familier.

Dine opgaver vil være

  • At drive ”Fra mave – til afsluttet børnehave” til nye højder ved at stå for forskningsledelse og fremdrift i projektgruppen og styregruppen
  • At skærpe vores tilgang til evidens og forskning tværfagligt i afdelingen
  • Opstarte, vejlede og supportere projektets phd studerende under hensyn til din tid og det behov der må opstå
  • Understøtte og ansøge fonde, samt afdække muligheder for finansiering af delprojekter.

Dine kvalifikationer

  • Relevant sundhedsfaglig kandidatuddannelse
  • Akademisk grad på phd-niveau
  • Erfaring med at arbejde forskningsmæssigt med det perinatale område
  • Erfaring med udvikling, implementering og evaluering af interventioner
  • Erfaring med projektledelse
  • Har erfaring med at ansøge om og hjemtage/indhente fondsmidler og ekstern finansiering

Stillingen er en deltids stilling i udgangspunktet, men kan forhandles. Stillingen er knyttet op på et 20% eksternt lektorat på KU, IKM. Stillingen er ledig til besættelse 01.9.2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er d. 29.5.2023 og vi forventer at afholde samtaler i uge 23, mandag d. 5.6 eller efter aftale.

Yderligere information fås ved henvendelse til cheflæge Mette Fabricius på e-mail: [email protected] telefon +45 23 40 82 55. Eller Chefjordemoder Signe Gaub Østerskovgaard på tlf. 2916 9328. Mail: [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Slagelse
  • Mandag den 29. maj 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Ringsted

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Ringsted
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University in Slagelse, Denmark is offering a postdoctoral position as entomologist in Arable Crops, starting 1st January 2025. The position will be availabl..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, is offering a fulltime postdoctoral position in remote sensing for agroecosystem sustainability, starting September 1st, 2024, or as soo..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker (studiejob) i Roskilde

    Ph.d.-studerende til forskningsprojekt om partnerstøttet fysisk aktivitet til gravide med graviditetsdiabetes. Vi søger en kandidat til et fuldt finansieret 3-årige Ph.d.-projekt ved Sjælland..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 5
4. april 2024 6
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5