Fysioterapeut

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

SÅ ER DET NU!! Vi mangler en fagligt stærk fysioterapeut til vores team i Børne og Ungdomspsykiatrisk døgnafsnit Aabenraa, som brænder for at arbejde med sårbare unge – er det mon dig vi søger?

Børn- og ungepsykiatrisk dag- og døgnafsnit tilbyder en spændende arbejdsplads hvor du vil få muligheden for at påvirke den gode udvikling afsnittet er i færd med. Vi er et afsnit, som sætter ambitionerne højt for at styrke vores faglighed samt dialog og samarbejdet med patient og pårørende. Behandlingen af vores unge, tager udgangspunkt i behandlingsplaner, undersøgelser, sensoriske profiler, og miljøterapeutiske principper – som er tilpasset individuelt til hver enkel patient. Du vil i dit arbejde have fokus på den unge, men i lige så høj grad inddragelse af pårørende, i en tværfaglig kontekst.

Hverdagens opgaver:

Du vil i arbejdet som fysioterapeut ved os, være med til at styrke den unges funktionsniveau. Du skal bidrage med individuel pleje og behandling til den unge, for at få dagligdagen til at fungere mht. døgn rytme, motivation for skolegang/uddannelse, ernæring, bevægelse samt for at styrke almindelige daglige funktioner som egenomsorg, aktivering, kreative sysler, socialt samvær med henblik på at fordre et sundt ungdomsliv fremadrettet.

Dette er rammesætningen for at skabe et fokus på symptomer i forhold diagnostisk udredning samt beskrivelse af den unges funktionsniveau. Netop den skriftlige beskrivelse af den unges funktionsniveau og beskrivelse af diverse gavnlige miljøterapeutiske indsatser, vil være med til at hjælpe den unge også efter udskrivelsen. Du vil i dit arbejde som fysioterapeut hos os, skulle bidrage med fysioterapeutiske interventioner, med henblik på at vurderer/styrke patienternes færdigheder, så vi sammen kan løfte et tværfaglig behandling, til gavn for patienten. Du vil biddrage med dine observationer på vores patient konferencer i fællesskab med din kontaktpersonsgruppe.

Du vil som fysioterapeut ved os, få 2 ugentlige fagdage, hvor dit fokus er på særligt de fysioterapeutiske opgaver, herunder fx udarbejdelse af sensorisk profil. De øvrige dage, vil du indgå i normeringen og være en del af den miljøterapeutiske behandling på lige fod, med vores øvrige personale.

Om afd 53/54:

Vi er et energisk og visionært afsnit som står for at udvikle en høj og målrettet miljøterapetisk behandling til unge i mistrivsel mellem 13 og 17 år. Afsnittet har 18 sengepladser hvoraf de 3 er intensiv pladser og 2-4 dagpladser. Den unge indlægges typisk til observation, udredning og behandling for f.eks. affektiv lidelse, psykoser, spiseforstyrrelse og personlighedsforstyrrelse. Selvskade og udadreagernede adfærd kan i perioder fylde for den unge, hvorfor vi har fokus på en deeskalerende tilgang med forudsigelighed og genkendelig struktur, så den unge netop kan føle sig tryg og turde give slip på den uhensigtsmæssige adfærd. Alle nyansatte, skal inden for tre mdr. have gennemført 4 dages konflikthåndterings kursus. Vi har et stort og vedvarende fokus på det gode arbejdsmiljø og trivsel blandt vores medarbejdere. Vi anvender bl.a med god effekt, buddyordning, mentorordning, supervision mm.

Hvem er personalet:

Afsnittet bære præg af sin tværfaglighed, vi huser både; læger, specialpsykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter, specialsygeplejersker, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger og skolelære. Alle har et tæt samarbejde for at sammensætte den bedste og individuelle behandling for den unge. Vi er engagerede og vi er gode til at støtte hinanden. Vi samarbejder ligeledes med voksenpsykiatrien ved alarmsituationer og nabohjælp.

Vi kan tilbyde:

  • Indflydelse på individuelle fysioterapeutiske behandlinger
  • En afdeling med fokus på det gode arbejdsmiljø
  • Engagerende kollegaer
  • Individuel introduktion med 1 års Mentorordning
  • Indgå i kompetencehjul for nyansatte
  • Et støttende kollegialt fællesskab, hvor vi har buddyordning
  • Fast supervisions gruppe
  • Løbende undervisning og uddannelse inden for specialet
  • Kurser som fx sensorisk profil

Vi ønsker en kollega:

  • Der har erfaring med, eller lyst og interesse for den Børne – og ungdomspsykiatriske speciale
  • Der kan arbejde målrettet og relationelt i forhold til de unge og deres netværk
  • Der bevare overblikket i akutte situationer og er reflekterende og lyttende.
  • Der kan trives og bidrage ind i en organisation der er i løbende udvikling og forandring
  • Der har humor, respekt og empati i mødet med det andet menneske patient såvel som kollega

Til gengæld er det en betingelse at du er moden, ansvarsfuld og har gode samarbejdsevner og har lyst til at indgå i et team, hvor vi står sammen og løfter i flok.

Vi håber at høre fra dig

Ansættelsesvilkår:

Det drejer sig om en 37 timers stilling eller efter aftale, med skiftende vagter og med arbejde hver 2 weekend i 8 timers vagter, eller hver 3 weekend i 12 timers vagter. Der arbejdes aktuelt på at kunne tilbyde at arbejde weekendarbejde efter egne ønsker inden for givne rammer. Fx 8 timers vagter hver 3 weekend. Ansøgningsfrist den 19/12- 23. Vi ønsker stillingen besat pr. 1/2 -24 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Nysgerrig på mere?

Ønsker du at hører nærmere eller komme på visit i vores skønne afdeling, så kontakt Oversygeplejerske Katrine Thøstesen tlf. 23673400 eller Stedfortræder Channie Brorly tlf. 61615639

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Aabenraa
  • Tirsdag den 19. december 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Sydjylland

    Har du lyst til at hjælpe andre studerende på Fysioterapeutuddannelsen, som har brug for at høre om studiet fra en erfaren studerende? Har du en imødekommende holdning og har du evnen til at lytte .
    • Fysioterapeut
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Sydjylland

    Vores dygtige fysioterapeut har søgt nye udfordringer i Sundhed og træning, [xxxxx] Vi søger derfor nysgerrigt efter en ny kollega.Vi søger en kollega, som har lyst og mod på, arb..
    • Fysioterapeut
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Kolding

    Vores dygtige fysioterapeut har søgt nye udfordringer i Sundhed og træning, Kolding kommune. Vi søger derfor nysgerrigt efter en ny kollega. Vi søger en kollega, som har lyst og mod på, arbejde..
    • Fysioterapeut
    • Kolding
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Sydjylland

    Esbjerg Sundhedscenter søger en fysioterapeut pr. 1. august 2024. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge eller efter aftale.Hvad kan vi tilbyde:Har du lyst..
    • Fysioterapeut
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1