Uddannelseskoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Arbejdssted: Social og Arbejdsmarkedsforvaltningen

Arbejdstid: 37 t/uge

Ansættelsestidspunkt: 01.02.2024 eller hurtigst muligt derefter.

Beskrivelse

På arbejdsmarkedsområdet i Kolding, tror vi på at beskæftigelse er vejen frem, og at der er en plads til alle. For at åbne adgangen for alle borgere, kalder det på en målrettet indsats i bl.a. opkvalificering og videreuddannelse af borgere der er motiverede herfor.

Som uddannelseskoordinator på arbejdsmarkedsområdet, forventer vi, at du kan identificere og etablere relevante uddannelsesprogrammer og praktikpladser, i et stærkt samspil mellem uddannelsesinstitutionerne, virksomhederne og de tendenser der er på beskæftigelsesområdet i Kolding Kommune.

Du formår, at implementere og udvikle på de politiske strategier, på en måde så det skaber værdi for virksomhederne og de kompetencer som de efterspørger, men også så uddannelsesinstitutionerne udbyder relevante kompetenceudviklende kurser hertil.

Dine evner til at samarbejde og danne relationer, er en fundamental egenskab, der kommer til sin ret når du skal identificere, etablere og opretholde de tætte samarbejdsrelationer mellem lokale uddannelsesinstitutioner, virksomheder og jobcenteret for at fremme udveksling af viden og ressourcer.

Internt vil du indgå i et tæt samarbejde med uddannelsesenheden, som består af to uddannelseskonsulenter, der har til opgave bl.a. at vejlede borgere og medarbejdere på Unge- og Jobcenteret omkring uddannelse og opkvalificeringsmuligheder. Stillingen er forankret i afd. Virksomhedsservice og Tilbud som er en tværgående afd. med snitflader på både arbejdsmarkedsområdet og Ungeområdet.

I Kolding kommune arbejder vi ud fra visionen om Borgerens centrum, og det stiller krav til dig som uddannelseskoordinator, når du motiverer, sparrer og tænker nyt sammen med uddannelsesinstitutionerne og virksomhederne, så vores strategi bruges og formes aktivt af, og sammen, med både samarbejdspartnere, medarbejdere og borgere.

Kernen i Borgerens Centrum er, at vi er nysgerrige og skaber en åben, reflekterende og diskuterende kultur, hvor der er plads til forskelle og uenigheder.

Du skal turde at udfordre både vores egen organisationen, uddannelsesinstitutionerne og virksomhederne i Kolding Kommune – både i forhold til, hvordan vi arbejder og hvordan vi tilgår borgerne og virksomhederne i vores praksis.

Personlige kompetencer

  • du tør gå foran, er udviklingsorienteret og trives med at udfordre ’plejer’
  • har gode formidlingsevner, så du formår at kommunikere dit budskab ud, både til samarbejdspartnere og internt i organisationen
  • du arbejder struktureret og har evnen til at bevare overblikket i komplekse opgaver.

Opgaver

  • Tovholder på Kompetence Kolding
  • Virksomhedsbesøg med fokus på at afdække og igangsætte uddannelsesforløb
  • Puljeansøgninger til relevante uddannelsespuljer, der bidrager til at understøtte arbejdsmarkedsområdet
  • Understøtte afdelingsledere m.fl. i at få sat fokus på uddannelse og opkvalificering
  • Overvåge og evaluere effekten af de projekter og uddannelser der etableres, så du sikrer, at de opfylder arbejdsmarkedets behov
  • Deltage i ad-hoc projekter der understøtter strategien

Vi forventer, at du

  • har kendskab til de aktuelle uddannelses- og arbejdsmarkedstrends både nationalt, men også lokalt i Kolding Kommune
  • kan arbejde både selvstændigt, men også formår at bidrage positivt til samarbejdet med andre, både fagligt og socialt
  • har erfaring med at etablere og vedligeholde partnerskaber mellem uddannelsesinstitutioner, virksomheder og offentlige institutioner
  • har en god forståelse for puljeansøgningsprocessen og evnen til at udarbejde vellykkede ansøgninger
  • trives med at arbejde i en politisk styret organisation

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde

Du vil blive en del af afdelingen Virksomhedsservice og Tilbud, der er dedikeret til det effektive samarbejde mellem Jobcenteret og virksomhederne i Kolding Kommune. Afdelingen er kendetegnet ved høj trivsel og vi vægter et stærkt socialt fællesskab i afd.

Arbejdsmarkedsområdet består af tre centre: Center for Job og Fastholdelse, Center for Integration og International Rekruttering samt Center for Virksomhedsservice, Tilbud og Ydelse, hvor afdelingen Virksomhedsservice og Tilbud hører under. Tilsammen støtter centrene op omkring vores kerneopgaver; at understøtte virksomhederne med kvalificeret arbejdskraft, samt at hjælpe den enkelte borger tilbage i job eller uddannelse.

Vi gør os umage med, at ingen hos os er alene om opgaverne, og vores arbejdsstil og tilgang er kendetegnet ved, at vi strækker os langt for at stille hinanden bedst muligt – fokus er på at gøre hinanden gode. Vi prioriterer at skabe og vedligeholde en kultur, som man har lyst til at blive i, og er fleksible i forhold til de vilkår og rammer, som du fungerer bedst med.

På Arbejdsmarkedsområdet vil vi være kendte for at skabe gode resultater, sikre gode borger- og virksomhedsoplevelser samt at sikre en god trivsel hos vores medarbejdere og ledere.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Lønnen vil blive fastsat efter principperne for lokal løndannelse i henhold til stillingens funktioner og ansøgerens kvalifikationer.

Forud for ansættelse indhenter Kolding kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Interesseret og ønske om flere oplysninger, så tøv ikke med at tage kontakt til:
Britt W. Hansen, Afdelingsleder for Virksomhedsservice og Tilbud på enten [email protected] eller 7979 4771, eller Kim Bank Olesen, Centerchef for Virksomhedsservice, Tilbud og Ydelse på enten [email protected] eller 7979 8602.

Send gerne en mail med dine kontaktoplysninger og lidt om, hvad du gerne vil høre mere om. Herefter vil vi med glæde tage kontakt til dig.

Ansøgning til: Send ansøgningen via "send ansøgning" knappen i stillingsopslaget

Ansøgningsfrist: 20.12.2023

Ansættelsessamtaler: Vi forventer at afholde samtalerne d. 17.01.2024

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=03b25a72)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kolding
  • Onsdag den 20. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Christiansfeld

    Fri kontakt
    Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld søger erfaren, engageret hotelvært/værtspar til at drive og udvikle vores charmerende hotel som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
    • Øvrige
    • Christiansfeld
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejen

    Har du en struktureret og detaljeorienteret debitor gemt i dig, og motiveres du af at arbejde med økonomi samt at få ting til at stemme? Så er du måske vores nye Debitor Assistant. Du bliver en del..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juni 2024 84
31. maj 2024 82
30. maj 2024 85
29. maj 2024 85
28. maj 2024 80
27. maj 2024 81
26. maj 2024 83
25. maj 2024 83
24. maj 2024 84
23. maj 2024 87
22. maj 2024 81
21. maj 2024 78
20. maj 2024 85
19. maj 2024 85
18. maj 2024 86
17. maj 2024 85
16. maj 2024 82
15. maj 2024 83
14. maj 2024 84
13. maj 2024 92
12. maj 2024 93
11. maj 2024 94
10. maj 2024 94
9. maj 2024 91
8. maj 2024 87
7. maj 2024 85
6. maj 2024 85
5. maj 2024 86
4. maj 2024 89
3. maj 2024 83
2. maj 2024 88