Overterapeut til Ergo- og fysioterapien på Sygehus Sønderjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Har du lysten og evnerne til at lede fremtidens ergo- og fysioterapeuter på Sygehus Sønderjylland, så er muligheden der nu. Du vil få en afvekslende hverdag, hvor fagligheden sættes i spil ud fra patientens ønsker og behov. Her er samtidig muligheden for i fælleskab med medarbejderne og sygehusets øvrige professioner at udvikle de organisatoriske og faglige kvaliteter til fordel for et altid bedre patientforløb.

Ergo- og fysioterapi afdelingen er i en rivende udvikling og har gjort op med de klassiske organiserings- og arbejdsformer til fordel for tilstedeværelse og nærhed hos patienten i de kliniske specialer. Hjælpsomhed og synlighed i praksisfællesskabet med de daglige tværfaglige kollegaer er altoverskyggende og betragtes som værende en forudsætning for, at vi lykkes med det gode patientforløb.
Vi kan tilbyde dig en hverdag, hvor du bruger dig selv som leder og kollega, og er med til at sætte retningen for en ambitiøs afdeling, der vil gøre en forskel for vores patienter.

Om jobbet
Efter et langt arbejdsliv har den ene af vores chefterapeuter velfortjent valgt pensionen til, og vi har derfor etableret en ny ledelsesstruktur med én chefterapeut og 2 overterapeuter, som skal bære stafetten videre.

Vi søger derfor nu 2 overterapeuter på fuld tid, der gerne vil være ledere i en afdeling, hvor vi sætter patientens ønsker og behov forrest. Du kommer til at præge og videreudvikle vores teams af engagerede og kompetente medarbejdere, der værdsætter det tværfaglige samarbejde, deres egen faglighed og et godt arbejdsmiljø meget højt.

Som overterapeut bliver du en del af en ledergruppe, der foruden dig består af din overterapeutkollega og chefterapeuten. Du bliver leder for en gruppe på 30 terapeuter og andet personale, der er organiseret i faglige specialegrupper. Den ene overterapeut vil være ansvarlig for de medicinske og neurologiske specialer sammen med fælles akutmodtagelsen, mens den anden vil være ansvarlig for de ortopædkirurgiske, ambulante og palliative specialer.

Overordnet set bliver en af dine vigtigste opgaver at omsætte sygehusets strategi, Din tilfredshed - Vores stolthed til praksis for den enkelte terapeut.

Om dig
Som overterapeut skal du bl.a.:

  • Tilrettelægge og organisere specialegruppens arbejde, så ressourcerne udnyttes bedst muligt
  • Sikre at specialegruppen bidrager til effektive og gode patientforløb
  • Sikre trivsel og et godt arbejdsmiljø i specialegruppen og i afdelingen
  • Sikre det gode samarbejde med de kliniske afdelinger
  • Understøtte den faglige kvalitet af ergo- og fysioterapi igennem løbende forbedringer
  • Understøtte den enkelte medarbejders faglige udvikling
  • Have fingeren på pulsen ved at være en del af den kliniske praksis i hverdagen

Vi ønsker en ansøger, der er uddannet ergo- eller fysioterapeut, der forstår, at god personaleledelse er en forudsætning for gode patientforløb. Du skal kunne sætte retning og prioritere i en omskiftelig arbejdsdag på et akutsygehus, hvor der er behov for overblik, engagement og struktur.

Du skal være empatisk og respektfuld samtidig med, at du har en klar og tydelig kommunikation.

Derudover forestiller vi os, at du har klinisk erfaring inden for et/flere af specialerne og ikke mindst, at du har ledererfaring eller er interesseret i ledelse, og tror på det tværsektorielle samarbejde.

Du skal have gode samarbejdsevner, så du kan indgå i dialog med både medarbejdere og personalet i de kliniske afdelinger om, hvordan vi skaber værdi for vores fælles patienter i en fælles opgaveløsning.

Du skal være indstillet på, at ledelse er et fælles ansvar i afdelingen og at du er leder for ergo- og fysioterapeuter, såvel som sekretærer, portører og sygehjælper i både Aabenraa og Sønderborg. Derudover skal du ville gennemføre Region Syddanmarks Lean for Leaders og de øvrige uddannelser, som er vigtige for, at vi som sygehus lykkes med vores strategi.

Om afdelingen
Ergo- og fysioterapien er en afdeling med 65 medarbejdere i både Aabenraa og Sønderborg.
Aabenraa er det primære akutte sygehus med en fælles akutmodtagelse, de medicinske, neurologiske, kirurgiske og ortopædkirurgiske specialer sammen med børne- og kvindesygdomme.
Sønderborg er vores speciale sygehus, hvor fokus er den planlagte kirurgi ud over nogle medicinske subspecialer med akut aktivitet.
Afdelingen modtager studerende fra både ergo- og fysioterapeutuddannelsen.

Se mere om afdelingen her: Ergo- og Fysioterapi

Se mere om Sygehus Sønderjylland her: Om sygehuset

Ansøgning
Du er mere end velkommen til at kontakte chefterapeut René G. B. Jørgensen på telefon 40241179 eller mail: [email protected].

Vi ser frem til en ansøgning fra dig senest den 7.1.24.
Første samtale vil finde sted den 11. eller 12. januar. 1. samtale tager afsæt i en case, som du har forberedelsestid til, hvor 2. samtale den 25.1.24 tager udgangspunkt i en personlighedstest, som du gennemfører i uge 3.

Stillingerne ønskes besat pr. 01.03.2024.

Vi gør opmærksom på, at der indhentes straffe- samt børneattest og trækkes reference ved alle ny ansættelser.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Aabenraa
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Aabenraa

    Har du interesse i de ambulante patienter med skader i lymfesystemet, så har vi en sjælden mulighed for at kunne opfylde dette ønske. Vores dygtige fysioterapeut i Aabenraa har nemlig efter et lang..
    • Fysioterapeut
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Sydjylland

    Vi søger en studentermedhjælper hurtigst muligt til Fysioterapeutuddannelsen på Niels Bohrs Allé i Odense.Dine opgaverDin opgave vil være at holde orden og skifte hovedpudebetræk i uddannel..
    • Fysioterapeut
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Skærbæk

    Kan du se dig selv arbejde på en klinik, med en spændende, afvekslende hverdag og et virkeligt godt kollegialt miljø?Har du gode ideer og mod på at skulle være med til at skabe din egen stilling?.
    • Fysioterapeut
    • Skærbæk
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Haderslev

    Vil du være medskabende og have en afgørende betydning for udviklingen og driften af vores nye tilbud om digital træning i Haderslev Kommune, og er du samtidig drevet af at gøre en forskel for menn..
    • Fysioterapeut
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1