Vores 2 fysioterapeuter, savner endnu en makker!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

På Psykiatrisk Center Glostrup søger vi en fysioterapeut, som ønsker at deltage i udviklingen af det fysioterapeutiske arbejde, samt den psykiatriske sygepleje på afsnittet, i et tværfagligt samarbejde, hvor du vil skulle indgå som kontaktperson.

Velkommen indenfor
Du bliver tilknyttet et spændende intensivt døgnafsnit med plads til 13 patienter, der alle har forskellige psykiatriske udfordringer og diagnoser. Du bliver en del af en personalegruppe, hvor sammenhold, humor og faglighed står højt.

Vi har brug for dig, der kan indgå i et samarbejde med både patienter, pårørende, kolleger og ledere, hvor alle bidrager med faglighed, erfaringer, personlige kompetencer, ønsker og gode ideer til at sikre, at vi hele tiden udvikler og sikrer den bedst mulige behandling.

”For os er det vigtigt at alle patienter der kommer ind ad døren, oplever at blive taget godt imod og føler sig trygge og inddraget. Vi tror på, at det opnås gennem nærvær, anerkendelse og tydelighed i vores ledelse, hvor vi som ledere prioriterer at deltage i eks. det kliniske arbejde, supervision og sociale arrangementer.”

Afsnittets oversygeplejerske Christina Plambøck Thomsen og afsnitsledende overlæge Louise Turgut.

Dine arbejdsopgaver
Din kerneopgave bliver relations arbejde, hvor du i samarbejde med dine tværfaglige kolleger skal være med til at identificere og understøtte den enkelte patients ønsker og behov.

Konkrete eksempler på dine arbejdsopgaver:

  • Tilbyde tilpasset fysisk aktivitet, kropsterapi og meningsfulde aktiviteter for patienterne med udgangspunkt i din fysioterapeutiske faglighed. Du kommer bl.a. til at foretage tilsyn, relevante screeninger, undersøgelse og behandling.

  • Medansvar for at vejlede og inspirere både patienter og kolleger til, hvordan de kan bruge sanserummet og den sensorisk baserede tilgang som en del af behandlingen.

Du kommer til at udvikle, styrke, opretholde og genskabe optimal bevægelses- og funktionsevne hos patienterne, med det formål at fremme sundhed og livskvalitet samt forebygge funktionstab og begrænsninger hos den enkelte patient.

Derfor skal du søge job hos os
Hvis du ønsker en arbejdsplads hvor der både er plads til humor og høj faglighed. For os er det helt centralt at der er et godt arbejdsmiljø og at du synes det er rart at komme på arbejde. Vi tror nemlig på, at det smitter af på vores miljø og behandlingen af vores patienter.

  • Vi har fokus på at du kommer godt fra start ved at skræddersy din introduktion med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring. Du får tildelt en mentor, der følger dig tæt i din første tid og er du ny i psykiatrien, vil du få mulighed for bl.a. at komme på kurset ”Godt på vej i psykiatrien”.
  • Du får omstillingsparate og medinddragende ledere. Vi er nysgerrige på vores medarbejders observationer og forslag til ændringer, og vi inddrager medarbejderne i vores forandringsprocesser og optimeringer af arbejdsgange.
  • Afsnittet ligger i nyrenoverede lokaler på Psykiatrisk Center Glostrups matrikel på Brøndbyøstervej. Til afsnittet hører to store grønne haver, motionsrum, sanserum og aktivitetsrum, der alt sammen giver de bedste muligheder for at gennemføre aktiviteter med patienterne.

Hvem er du?
Du er uddannet fysioterapeut og kan genkende dig selv i nedenstående:

  • Du motiveres af den intensive psykiatriske patient. Vi er her for vores patienters skyld. De fortjener, at vi møder dem med overskud, så de får en stabil hverdag. Du møder patienterne og deres livshistorier med tålmodighed og rummelighed.
  • Du er en hold spiller. Vi har fokus på at bruge hinandens styrker og forskelligheder til bedst at komme i mål. Vi skal arbejde i tværfaglige teams og det er derfor vigtigt, at du som kollega lader dig inspirere af andre og er god til at lære fra dig.

Psykiatrisk erfaring er ikke en nødvendighed, er du ny i psykiatrien, skal vi nok sørge for, at du bliver godt klædt på. Vigtigst er, at du har lyst til og interesse i at sætte dit præg på afsnittet til gavn for patienterne og dine nye kolleger.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi ønsker stillingen besat pr. 1. januar 2024 eller efter aftale.

Stillingen er fuldtid i blandede vagter med weekendarbejde hver 3. weekend.

Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Er du klar til en ny udfordring?
Søg stillingen via linket her på siden allerede nu. Vi indkalder til ansættelsessamtaler løbende.

Ansøgningsfristen er den 15. november 2023 Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere omkring afsnittet og patienterne, så er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Christina Plambøck Thomsen på tlf.: 25133400 eller på mail: [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Brøndby
  • Onsdag den 15. november 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hvidovre

    Vil du være en del af en fællesskabskultur, hvor vi fejrer vores succeser? Da vores kollega går på barsel, søger vi en ny kollega, der kan fortsætte det gode arbejde. Vi arbejder seriøst med..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Vil du være med til at sætte fokus på en kropslig tilgang til børns udvikling og deltagelsesmuligheder i legende fællesskaber i dagtilbud og indskoling? Så søg endelig en af de nye stillinger hos o..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut (vikar) i Hvidovre

    Vil du gerne arbejde med patienter med palliative problematikker, så er denne stilling måske noget for dig.Det palliative speciale indgår i en samlet Fysio- og ergoterapi med ca. 70 ansatte på .
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0