Vikarstilling: Ønskes: initiativrig fysioterapeut, haves: et barselsvikariat og skønne kolleger.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Herlev

Vi søger en fysioterapeut til et barselsvikariat med start 1. november 2023. Stillingen er på 37 timer om ugen. Varigheden af barselsvikariatet afhænger af, hvor lang orlov der ønskes.

De primære opgaver i barselsvikariatet vil være genoptræning af borgere, henvist via sundhedsloven, med problemstillinger inden for det geriatriske område
I teamet varetages også genoptræning på rygområdet samt på hofte og knæ-alloplastikker.

Du vil blive en del af et fantastisk team, hvor fællesskab og fleksibilitet er nogle af kerneværdierne. Teamet består af 6 fysioterapeuter og 1 ergoterapeut, og er forankret i afdelingen Sundhedsfremme & Genoptræning.

Dine kompetencer:
Vi søger en fysioterapeut, som har erfaring med den geriatriske borger. Træningen foregår både på hold og i individuelle forløb, heraf kan en del af træningen foregå i borgerens hjem. Du skal have et blik for den sårbare borger, samt kunne motivere til og planlægge et meningsfuldt rehabiliteringsforløb med udgangspunkt i borgerens ønsker, behov og mestringsevne. På holdene skal du kunne engagere og motivere borgerne, være initiativrig og fremme borgernes progression i træningen, med fokus på deres individuelle mål.

Teamet arbejder i hverdagen meget selvstændigt, med støtte fra en faglig koordinator og teamleder. Der er i teamet en stor opmærksomhed på, at prioritering og koordinering af opgaverne foregår i fællesskab. Du skal kunne skabe et godt overblik over dine egne opgaver samt byde ind i den fælles prioritering af de resterende opgaver.

Grundlaget for den gode opgaveløsning finder vi i fællesskabet. Det er derfor vigtigt, at du er indstillet på at indgå i et konstruktivt og positivt samarbejde, med afsæt i den faglige vurdering og med borgeren i centrum.

Vi tilbyder:
  • Et dygtigt og engageret team, med stor erfaring i specialerne
  • Stor indflydelse på egen hverdag og den afdeling du arbejder i.
  • En arbejdsplads, der lægger vægt på, og giver mulighed for, faglig og personlig udvikling igennem intern- og ekstern undervisning, sparring og faglige diskussioner.
  • En god omgangstone og plads til et godt grin i hverdagen
  • En grundig, individuelt tilrettelagt introduktion.


Lidt om afdelingen:
Sundhedsfremme & Genoptræning er en del af Sundhed og Rehabilitering i Herlev Kommune. Vi består af 3 tværfaglige teams placeret på 3 forskellige matrikler, med en fælles teamleder. Barselsvikariatet er i teamet på Herlevgaardcenteret, i Herlev Bymidte, tæt på S-tog.

Vi er i alt 11 ergoterapeuter, 15 fysioterapeuter, en klinisk diætist og en idrætsfaglig konsulent. Derudover er der ansat en faglig koordinator, en hjerneskadekoordinator samt en klinisk underviser i fysioterapi.

Vi varetager genoptræning efter Sundhedslovens §140 og Servicelovens §86.1. Målgruppen er primært borgere over 18 år med ortopædkirurgiske, neurologiske, reumatologiske, geriatriske og medicinske diagnoser. Derudover varetager vi den sundhedsfremmende indsats i Herlev Kommune.

I Herlev Kommune arbejder vi ud fra en vision om at borgeren er ”kaptajn i eget liv”. Det betyder, at vi bestræber os på at inddrage borgeren mest muligt i planlægning og udførsel af forløbet. Samtidig har vi en forventning om, at borgeren deltager aktivt i den genoptræning vi tilbyder. Det gør vi med udgangspunkt i et aktivt fokus, hvor borgerne forventes at tage ejerskab for deres forløb, der i høj grad skal tilrettelægges så det kan foregå som en naturlig del af borgernes hverdag. Det vil sige, at det i løbet af et genoptræningsforløb skal vurderes, om det træningsbehov borgeren har, kan varetages på anden vis, end vi traditionelt har gjort det, f.eks. i eksisterende foreninger eller andre frivillige tilbud.

Vores indsats tager udgangspunkt i kommunenes sundheds- og ældrepolitik: https://herlev.dk/borger/sundhed-og-voksne/politikker

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Linda Hergott Andersen på telefon 5144 1895.

Vi oplever desværre at vores automatisk generede mails kan have en tendens til at havne i spam-filteret hos modtageren, så hvis du ikke har hørt fra os, kan mailen måske findes der.

Ansøgningsfristen er torsdag den 14. september 2023.
Ansættelsessamtale forventes afholdt mandag den 18. september 2023, mellem kl. 8.30 og 12.30.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Herlev
  • Torsdag den 14. september 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Fysioterapeut søges til ortopædkirurgisk team i Afdeling for Ambulant Genoptræning, Center for Rehabilitering og Forebyggelse, [xxxxx]Brænder du for genoptræ..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København

    Online fysioterapeut Injurymap Copenhagen Freelance Salary Competitive Injurymap søger erfarne fysioterapeuter med lyst til at hjælpe patienter online - .
    • Fysioterapeut
    • København
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Taastrup

    Fysioterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Fysioterapeut
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1