Studerende (1. eller 2. semester) med interesse i arbejdet med mennesker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København Ø

Søger du et studie job, hvor du virkelig kan gøre en forskel for et andet menneske? Vil du indgå i et samarbejde med studerende fra ergo terapi, medicin, farmaci eller lign? Har du interesse for sundhed? Så har vi jobbet hvor du kan udvikle dine faglige kompetencer og faglige identitet.

Vi søger studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Hun er tidligere økonom og lærer, samt har haft en del arbejde med internationale studerende og er stadig meget fysisk og fagligt aktiv.

Borgeren har svær knogleskørhed samt udtrættes hurtigt efter en ulykke. Du indgår i det relationelle arbejde med borgeren og tager medansvar for at skabe en dagligdag der er rolig, struktureret og forudsigelig. Der er mulighed for længere fremme at blive koordinator for teamet.

Daglig fysisk træning er vigtig samt ledsagelse til sygehuse samt fokus på sundhed er vigtigt. Du vil få et fokusområde afhængig af din studieretning.
Arbejdstid: aftales med teamet – men typisk efter indkøring er det en vagt på 4 – 5 timer hver 2. uge eller mere ved behov. Passer super som supplement til andet studie job.

Du udvikler flg. kompetencer:
- Gode kommunikative evner og arbejde selvstændigt
- Tværfagligt samarbejde
- Reflektere over egen praksis og omsætte det til relevant indsats
- Øget indsigt og værktøjer i kommunikation med den sårbare og komplekse borger

Om dig:
Du er en teamplayer, stabil og har en relations baseret tilgang, for at borgeren kan trives i hverdagen. Vigtigst er at du har lyst til at omsætte teori til praksis og har et stort hjerte.

Arbejdsopgaver: Du hjælper borgeren med diverse opgaver (ledsagelse, træning, læse post, administration og lettere praktiske opgaver, planlægning, vandreture etc.)

Samarbejdspartnere: Cervello (tidl. Hjerneskadecentret BOMI i Roskilde) og Københavns Kommune. DUOS A/S varetager lønudbetaling efter overenskomst.

Send motiveret ansøgning og CV til Marianne Andersen: [email protected]. Husk telefon nummer til 1. møde.

Nøgleord: Studerende
Start: september eller snarest efter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Fysioterapeut
  • København Ø
  • Torsdag den 14. september 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i København K

    We are expanding and are looking for a massage therapist every or every other weekend as a minimum. You are a social, smiling, serviceminded and independent person dedicated to helping clients .
    • Fysioterapeut
    • København K
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København

    Online fysioterapeut Injurymap Copenhagen Freelance Salary Competitive Injurymap søger erfarne fysioterapeuter med lyst til at hjælpe patienter online - .
    • Fysioterapeut
    • København
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København K

    Kunne du tænke dig et sjovt og meningsfuldt trænerjob, som giver dig mere energi, end det tager fra dig?Et friskt afbræk fra hverdagen, hvor du kan gøre en mærkbar forskel for en positiv målgru..
    • Fysioterapeut
    • København K
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København NV

    Er du en ansvarsfuld og initiativrig fysio- eller ergoterapeut med en master eller kandidatuddannelse, som brænder for at arbejde med implementering og kliniknær udvikling og forskning? Så er d..
    • Fysioterapeut
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1