Er du fysioterapeut, og har du lyst til at arbejde i en lukket psykiatrisk akutmodtagelse? Så er det måske dig vi søger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Psykiatrisk Center Nordsjælland ønsker at øge fokus på relations-arbejdet i den akutte del af indlæggelsesforløbet og søger en fysioterapeut med kontaktperson funktion til vores lukkede akutmodtagelse.

Du kommer til at arbejde med de akutte patientforløb. Patienterne indlægges direkte i afsnittet og har i deres akutte fase behov for tæt observation og hurtig afklaring af behandlingsbehov.

Varigheden af indlæggelserne varierer fra få timer til få dage. Hvis patienterne har behov for længere stabiliserende indlæggelser, overflyttes de til centerets øvrige døgnafsnit. Tempoet i arbejdet varierer, og på de mere rolige dage afsætter vi mere tid til faglig fordybelse og refleksion.

Dine opgaver som fysioterapeut
Som kontaktperson kommer du til at indgå som en del af normeringen, og bliver ansvarlig for udvalgte forløb. Det kommer til at foregå i et tæt tværfagligt samarbejde. Dit faglige fokus rettes mod at skabe hurtige og trygge relationer i en akut kontekst. Der er behov for hurtigt at kunne identificere patientens ressourcer.

Arbejdet består også i at observere og dokumentere patientens tilstand og yde støtte ved at anvende din fysioterapeutiske baggrund, til at du igennem mindre aktiviteter kan danne trygge relationer til patienterne, afstemt den enkeltes problemstilling, behov og ressourcer. Foruden relations-arbejdet vil der også være praktiske opgaver i stillingen, som led i driften på et akut og intensivt afsnit.

Du vil arbejde med problemstillinger som f.eks. psykotiske tilstande, misbrugsproblematikker som har medført forværring af i forvejen kendt eller nyopstået psykiatrisk sygdom, affekt, selvskade og aggression, depression mv.

Du bliver en del af den forebyggende indsats, hvor vi ønsker at minimere antallet af konflikter og nedbringe tvang. Du vil derfor få indflydelse på behandlingen og udviklingen i afsnittet. Samtidig forventer vi, at du tager del i at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Afsnittet
Vi er en lukket psykiatrisk akutmodtagelse med 12 sengepladser, som varetager pleje og behandling af patienter fra 18 år og opefter, med et akut behov og varierende sygdomsbillede.

Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret indsats med fokus på recovery tilpasset den akutte kontekst. Vores personalegruppe er tværfagligt sammensat, hvor sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter og socialpædagoger indgår i den daglige normering.

Vi sørger for at klæde dig godt på
Vi tilpasser din introduktion ud fra dine ønsker, kompetencer og erfaring, og sørger for, at du får en god introduktion til den akutte psykiatri, patientgruppen, afsnittets processer, arbejdsgangene og dine nye kollegaer.

Du tilknyttes vores mentorordning, så du løbende har en at sparre med om alt fra systemer og arbejdsgange til patient- og behandlingsudfordringer. Derudover sørger vi for at introducere dig til afsnittets referenceramme, herunder recovery, Safewards og kognitiv adfærdsterapi.

Vores forventninger
Vi forestiller os, at du som fysioterapeut har erfaring indenfor det psykiatriske speciale, gerne fra en kontaktperson stilling. Du kan arbejde med kompleksiteten i det psykiatriske speciale og anvende fysioterapeutiske metoder, som er tilpasset den enkeltes patient behov og ikke mindst den akutte kontekst.

Du interesserer dig for relations arbejdet og har lyst og mod på at igangsætte mindre aktiviteter sammen med patienterne, som er målrettet den akutte fase. Du inddrager og behandler kropslige ressourcer og problemer, og bruger miljøet og omgivelserne og de muligheder, de tilbyder.

De er kommunikativ bevidst og evner at bevare overblikket i en hverdag med varierende tempo og forskellige opgaver. Vi forventer også, at du:

  • Kan samarbejde med mange forskellige faggrupper.
  • Har kendskab til sansemodulation med henblik på deeskalering.
  • Er nysgerrig på arbejdet omkring at forebygge og nedbringe, konflikter og tvang.
  • Tager aktiv del i at understøtte et godt arbejdsmiljø med fokus på god trivsel.

Da afsnittet beskæftiger sig en del med problemstillinger som selvskade og aggressiv adfærd, vil det være en fordel at have erfaring fra disse områder.

Så har du mod på og lyst til at være med til at understøtte vores tværfaglige behandlingstilbud, så er vi klar til at tage godt imod dig.

Løn og vilkår
Som led i den tvangsforebyggende indsats har vi besluttet at tilbyde patienterne en mere helhedsorienteret behandling med mere miljøterapi fordelt over flere vagtlag. Du ansættes derfor i blandede vagter.

Stillingen er på 37 timer og der må forventes weekendarbejde hver 2. weekend.

Vi ønsker, at du starter snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst

Vil du vide mere?
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Sandra M. Jensen på telefon 29 77 94 38. Du er også velkommen til at besøge afsnittet. Vi byder gerne på en kop kaffe og en rundvisning.

Vi glæder os til at høre fra dig
Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis via linket på siden senest den 24 januar 2023.

Vi inviterer til ansættelsessamtaler ad hoc.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Hillerød
  • Tirsdag den 24. januar 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Klampenborg

    Er du uddannet fys.- eller ergoterapeut? Er du på udkig efter et spændende ekstra job, en gang ugentligt? Så kan dette job være noget for dig!Vi søger en fysioterapeut eller ergoterapeut til et ve..
    • Fysioterapeut
    • Klampenborg
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hillerød

    Vil du være med til at arbejde i en forebyggende indsats på børneområdet, så har vi stillingen til dig i PPR Hillerød. Vi har fået en opnormering og søger derfor en børnefysioterapeut på 25 timer u..
    • Fysioterapeut
    • Hillerød
    Få mere info
  • Fysioterapeut (vikar) i Nordsjælland

    Vikariatet er på 37 timer ugentligt og er tilknyttet det tværfaglige team på i alt 7 ergo- og fysioterapeuter, der varetager genoptræning og rehabilitering til borgerne på de 32 midlertidige døgnpl..
    • Fysioterapeut
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Gentofte

    Om [xxxxx]:Klinikken består af 10 fysioterapeuter, hvoraf de 7 arbejder udenfor sygesikringen. Der er gang i en rivende udvikling med fokus på kvalitet og faglighed, og de..
    • Fysioterapeut
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 3
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1