To fysioterapeuter til Reumatologisk Speciale, Aalborg Genoptræning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Vi søger to fysioterapeuter til at varetage almen genoptræning i vores Reumatologiske Speciale på både basalt og avanceret niveau.

Vi kan tilbyde:
  • 2 faste fysioterapeutstillinger, 30-37 timer.
  • Opgaver primært inden for det Reumatologiske Speciale, men der kan også forventes opgaver inden for det Ortopædiske Speciale. Målgruppen er voksne (+18 år), der efter sygehusindlæggelse har et lægefagligt vurderet behov for almen genoptræning iht. Sundhedslovens 140.
  • En velfungerende gruppe af kollegaer, hvor værdier som nærvær, ansvar og respekt vægtes højt.
  • Ergo- og fysioterapeutkollegaer der brænder for deres fag og arbejdet med målgruppen.
  • Deltagelse i udviklingen af vores indsatser både organisatorisk og fagligt.
  • Kompetenceudvikling såvel personligt som fagligt.
  • God oplæring og introduktion til opgaverne.

Lidt om stillingerne og din nye arbejdsplads:
Aalborg Genoptræning består af to enheder; et Medicinsk og Neurologisk Speciale med 52 trænende terapeuter og et Ortopædisk og Reumatologisk speciale med 34 trænende terapeuter. Aalborg Genoptræning er en del af Aalborg Sundhedscenter og Genoptræning placeret i Sundhed og Kultur. Aalborg Genoptræning er beliggende på tre matrikler fordelt geografisk inden for Aalborg Kommune.

Aalborg Genoptræning er praktiksted for fysio- og ergoterapeutstuderende fra UCN, University College Nordjylland samt praktiksted for kandidatuddannelsen i muskuloskeletal fysioterapi, Aalborg Universitet.
Der føres sundhedsfaglig dokumentation i Columna CURA.
  • Ugentlig arbejdstid er 30-37 timer.
  • Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2023 eller snarest muligt herefter.

Vi lykkes med at løse vores kerneopgave, når borgerne oplever, at vi bidrager til deres mestring af et meningsfuldt hverdagsliv, og at vi sammen styrker deres handlekompetencer til at bevare, genvinde eller øge deres funktionsevne, aktivitetsniveau og livskvalitet.

Dine primære opgaver vil være:
Almen genoptræning efter Sundhedslovens 140.
Opgaverne består af genoptræning pba. muskuloskeletale problemstillinger såsom brud og smerteproblematikker omkring columna, artrose, reumatoid artrit og Morbus Bechterew.

Træning med borgerne foregår primært på center eller i borgers eget hjem.
Vi har derudover borgere i forløb efter Sundhedslovens 119 i tilbuddet "Ondt i ryggen" der er et uvisiteret tilbud til borgere i Aalborg Kommune med ondt i ryggen 4 uger samt samarbejde med Sygedagpengehuset i tilbuddet "Det aktive træningsforløb".

Faglige kompetencer:
  • At du har erfaring og kompetencer inden for genoptræning af muskuloskeletale problemstillinger; særligt inden for reumatologien. Det er en fordel med relevant efteruddannelse og klinisk erfaring, således du kan varetage opgaver på avanceret niveau.
  • At du har en stærk monofaglig tilgang og fungerer godt i både monofagligt og tværfagligt samarbejde med særligt ergoterapeuter.
  • At du kan indgå i et tæt samarbejde med borgere og evt. pårørende, fagpersoner og samarbejdspartnere med henblik på at skabe et målrettet og sammenhængende forløb.
  • At du kan strukturere dine borgerforløb så mål og delmål opnås.


Personlige kompetencer:
  • At du kan arbejde som selvtilrettelæggende, struktureret og systematisk med dine borgerforløb.
  • At du er imødekommende og interesseret i at arbejde tværfagligt.
  • At du er initiativrig og kreativ i løsningen af dine opgaver.
  • At du bidrager til og værner om et godt arbejdsmiljø.
  • At du også trives med at arbejde selvstændigt.
  • At du er opsøgende på kollegial sparring og samvær.

Arbejdsstedets adresse:
De to stillinger er med primær placering på hver sin adresse:
Aalborg Genoptræning, Vesterbro 14, 1. sal, 9000 Aalborg.
Aalborg Genoptræning, Bodil Hjorts Vej 16a, 9310 Vodskov.
Ansøgning må gerne målrettes arbejdsstedets adresse.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte leder Lasse Olsen på 2520 5517.

Ansøgningsfrist mandag d. 23. januar 2023.
Samtaler forventes afholdt mandag 30. januar 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Aalborg
  • Mandag den 23. januar 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Aalborg

    Kunne du tænke dig et sjovt og meningsfuldt trænerjob, som giver dig mere energi, end det tager fra dig?Et friskt afbræk fra hverdagen, hvor du kan gøre en mærkbar forskel for en positiv målgru..
    • Fysioterapeut
    • Aalborg
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Aalborg

    UCN har med Strategi 2030 påbegyndt en transformation fra en uddannelsesinstitution til en praksisnær vidensinstitution, der bedriver uddannelse og anvendelsesorienteret forskning på internationalt..
    • Fysioterapeut
    • Aalborg
    Få mere info
  • Fysioterapeut (vikar) i Aalborg

    Ved Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital er en barselsstilling som fysioterapeut på 34 timer ugentligt ledig pr. 1. september 2024.Stillingen er tilknyttet det neurokiru..
    • Fysioterapeut
    • Aalborg
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Aalborg

    Fysioterapeut søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Fysioterapeut
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 5
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 2
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2

Værd at vide når du søger job som fysioterapeut i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!