Vikarstilling: Engageret fysioterapeut søges til et vikariat i Fysio-og Ergoterapien på Hvidovre Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hvidovre

Nu har du chance for at blive en del af en spændende og dynamisk arbejdsplads med høj faglighed og højt til loftet. At være fysioterapeut i medicinsk/gastrologisk gruppe er faglig udfordrende og kræver sit. Hvis du har det der skal til for at trives som fysioterapeut på et akut hospital, bør du søge denne stilling.

Om jobbet
I medicinsk-gastrologisk gruppe har vi fokus på det akutte forløb. Med patienternes behov i centrum har vi også fokus på faglighed, samarbejde og trivsel. I denne stilling vil dit arbejde primært bestå af vurderinger og genoptræning af indlagte medicinske og gastrologiske patienter samt respirationsfysioterapi. På sigt vil dette kunne kombineres med ambulant genoptræning i lungespecialet.

Vi har et overordnet fokus på en tidlig og fyldestgørende funktionsvurdering – og ved behov igangsætte relevant fysioterapeutisk genoptræning, for at sikre at vores patienter opnår bedst mulig grad af selvstændighed. I vores tilgang til patienterne arbejder vi struktureret med Patient Empowerment, og for at sikre den bedst mulige kvalitet i vores arbejde, har vi med hjælp fra vores udviklingsterapeut et stort fokus på udvikling af vores fag.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor du får en travl og udfordrende arbejdsdag inden for gruppens mange forskellige specialer og diagnoser. Ved at arbejde i medicinsk-gastrologisk gruppe kommer du vidt omkring på hospitalet. Du vil få erfaring med mange forskellige områder inden for fysioterapi på hospitalet.

Vi kommer både på Infektionsmedicinsk-, hjerte-, lunge- og endokrinologisk afdeling. Vi kommer også på Gastroenheden, Intensiv, Akutmodtagelse og Palliativ afsnit. Derudover har vi ambulante patienter i hjerte- og lungerehabilitering, lymfødembehandling, og i Indvandrer Medicinsk Klinik

Vi ved at fysio- og ergoterapi gør en stor forskel for vores patienter, også efter kl. 15.30. Derfor har vi, med stor succes, udvidet vores tilbud til 13 timer i døgnet.

Foruden det daglige arbejde, har vi også fokus på udvikling, der kan optimere behandlingen for patienterne. Uddannelse og forskning er en del af Fysio- og Ergoterapiens samlede opgavevaretagelse.

Du vil blive en del af et dynamisk team, hvor der er god stemning. Du kommer til at have et tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, der er gode til at lære fra sig.

Dine kompetencer
Vi har brug for en fysioterapeut, som er i stand til at prioritere arbejdsopgaverne og holder overblik, særlig i de situationer hvor det brænder på.

Du er en teamplayer, som også kan arbejde selvstændigt. Du skaber samarbejde og relationer med mange forskellige mennesker; såvel patienter, pårørende og på tværs af hele organisationen. Samtidig er du rummelig, initiativrig, arbejdsom og trives i en kompleks og afvekslende hverdag. Dit arbejde er præget af en professionel, effektiv og ansvarlig tilgang. Du trives med at have travlt og anvender klinisk ræsonnering i dit fysioterapeutiske arbejde.

Weekendarbejde og aftenvagter indgår i denne stilling. Man har i gennemsnit cirka 1 weekendvagt hver 6. uge og 2 aftenvagter indtil kl 21.00 hver 5. uge.

Du kan læse mere om Amager-Hvidovre Hospitalets strategi på følgende link; Du kan læse mere om Amager-Hvidovre Hospitalets strategi på følgende link; Det handler om liv og hvis du vil vide mere om afdelingen, er linket her: Fysio-og Ergoterapien, HVH

Ansættelsesvilkår:
Du ansættes i Region Hovedstaden, på Hvidovre Hospital, Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling.

Stillingen er på 37 timer og til besættelse fra d. 17. april 2023, eller snarest derefter. Vikariatet løber frem til 31. januar 2024 med mulighed for forlængelse.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn

Ansøgningsprocedure:
Ønsker du at høre mere om stillingenerne, så ring til afdelingsterapeut Robert-Jan Nienhuis, tlf. 3862 2257. Stillingsbeskrivelsen kan rekvireres hos [email protected]

Ansættelsesudvalg består af 3 personer fra vores afdeling.

Ansøgningsfristen er 16. marts 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Hvidovre
  • Torsdag den 16. marts 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Fysioterapeut søges til ortopædkirurgisk team i Afdeling for Ambulant Genoptræning, Center for Rehabilitering og Forebyggelse, [xxxxx]Brænder du for genoptræ..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Herlev

    Bliv fysioterapeut på en ny måde Kan du se dig selv som sundhedsfaglig rådgiver, hvor du hver dag skal hjælpe vores kunder videre til det helt rette behandlingsforløb? Er du glad for at .
    • Fysioterapeut
    • Herlev
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København

    Online fysioterapeut Injurymap Copenhagen Freelance Salary Competitive Injurymap søger erfarne fysioterapeuter med lyst til at hjælpe patienter online - .
    • Fysioterapeut
    • København
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Taastrup

    Fysioterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Fysioterapeut
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4