Kære sygeplejerske – ønsker du at arbejde på et afsnit med fagligt dygtige og engagerede kollegaer? Så kom og bliv en...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Om du er nyuddannet eller erfaren sygeplejerske, er ikke så vigtigt. Men vigtigt er det derimod, at du ligesom os er vild med den psykiatriske patientgruppe.

Vores afsnit hedder 19.0 og er beliggende i Gentofte som en del af PC København. Vi er en tværfaglig personalegruppe bestående af både mænd og kvinder, hvor vores fagproffesioner spænder mellem sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeut, ergoterapeut, recoverymentor, lægesekretær, socialrådgiver, serviceassistenter, overlæge og oversygeplejerske og nu vil vi meget gerne udvide teamet med endnu en dygtig og engageret sygeplejerske.

Vi har et velfungerende afsnit og er gode til at tage imod nye kollegaer, og vi vil glæde os meget til at tage imod dig!

Velkommen indenfor hos afsnit 19.0

Afsnittet har plads til 16 indlagte patienter samt en patientstyret indlæggelse. Vores patienter er 18 år og op, og deres diagnoser kan være bl.a. depressioner, bipolar lidelse, psykotiske lidelser og angsttilstande. Indlæggelsestiden varierer, men den giver os som oftest tid og mulighed for at danne relationer og sørge for, at patienterne får en helhedsorienteret sygepleje under deres indlæggelse hos os.

Som sygeplejerske på afsnittet vil du blive primær kontaktperson for 2-3 patienter, hvor du har det overordnede ansvar for deres behandlingsforløb og er tovholder på deres indlæggelse sammen med overlægen. Derudover vil du være sekundær kontaktperson for et antal patienter.

Dine arbejdsopgaver vil derudover bl.a. også bestå i:

  • At være medicinansvarlig på afsnittet
  • At være ansvarshavende sygeplejerske i oversygeplejerskens fravær
  • At have støttende og terapeutiske samtaler med de patienter, du er kontaktperson for
  • Koordinering og samarbejde med b.la. ambulante tilbud, kommunale instanser og somatikken
  • Varetage funktionen som vejleder for sygeplejestuderende i den kliniske vejleders fravær
  • Dokumentation af observationer, aftaler og planer i sundhedsplatformen.

Vi prioriterer kognitiv miljøterapi højt i afsnittet og aktuelt har vi lige været på KAT-uddannelse sammen, hvor vi er blevet trænet i brugen af b.la. ugeskemaer, problem mål lister, fordele ulempeskema som bruges i behandlingen. Med en ansættelse hos os vil du også komme på denne uddannelse og modtage samme undervisning.

Vi vægter miljøterapeutiske tiltag højt, og med jævne mellemrum arrangerer vi bl.a. biografture, grillaftener og havedage, som udover at være hyggelige også virker som social færdighedstræning.

Vores tilknyttede fysio- og ergoterapeut er her begge to dage om ugen og de iværksætter også forskellige aktiviteter sammen med patienterne, herunder kan nævnes kropsgruppe, kreativt værksted, aktiviteter i vores sal samt individuelle træningsforløb.

Vi har øje for, at vi hele tiden skal forbedre og udvikle os. Derfor afholder vi hver onsdag morgen tavlemøde, hvor alle kan komme med deres forslag til eventuelle forbedringer. Dette er med til at gøre det til en endnu bedre arbejdsplads for os alle sammen.

Vores forventninger til dig

Du er uddannet sygeplejerske, og du har lyst til at arbejde med patienter med psykiatriske diagnoser. Derudover er du god til at kommunikere både i skrift og tale og med din konstruktive og positive facon bidrager du til det gode arbejdsmiljø som allerede eksisterer i afsnittet.

Du kan både arbejde selvstændigt og som en del af et team og du vægter højt at give vores patienter sygepleje af høj faglig kvalitet. Du bruger dig selv meget i løbet af din arbejdsdag, så det er derfor vigtigt, at du også besidder kvaliteter som empati, hjælpsomhed, selvstændighed og ansvarlighed.

Hvad kan vi bl.a. tilbyde:

  • En personalegruppe som er blandet i alder og erfaringsniveau, hvilket vi ser som en styrke, da vi lærer af og lytter til hinanden, om man har været her i ½ år eller 10 år.
  • En grundig introduktion til afsnittet med mentorordning og er du ny i det psykiatriske speciale vil du f.eks. også kunne komme på ”Godt på vej i psykiatrien”, hvor du tilegner dig redskaber i specialet samt kan skabe netværk på tværs af de psykiatriske centre.
  • Uddannelse i kognitiv adfærdsterapi.
  • En vagtplan med indflydelse på, hvordan du ønsker at arbejde.
  • Meget sparsomt med nattevagter da vi har faste nattevagter ansat på afsnittet.

Har vi fanget din interesse?

Eller har du yderligere spørgsmål til stillingen, så tøv ikke med at tage kontakt til oversygeplejerske Mie Engel på 24 76 54 19 og få en uddybende og uforpligtende snak. Vi giver også meget gerne en kop kaffe og en rundvisning, så du kan se afsnittet og mærke stemningen før du søger stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en stilling i blandede vagter og med weekendvagt hver 2. eller hver 3. weekend alt efter ønske i 8 timers vagter. Har du et ønske om primært at arbejde i dagvagt, er dette også en mulighed.

Vi ser gerne, at du kan starte d. 1. maj 2023 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Søg stillingen via link på siden senest den 15. marts 2023.

Der forventes at holdes ansættelsessamtaler d. 20. marts 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mange hilsner teamet på afsnit 19.0

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 2
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 2
3. april 2024 2