Fysioterapeut til medicinsk gruppe i Fysio- og ergoterapeutisk Afdeling, Nykøbing F Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Kan du arbejde med høj faglighed i korte patientforløb?

Vi søger en fysioterapeut til fast ansættelse pr. 01.06.2023 (eller efter aftale) i medicinsk gruppe. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Når sygdom ændrer livet, er der behov for en fysioterapeut, der struktureret og empatisk kan gøre en forskel både for patienten og for vores sundhedsfaglige kolleger på og udenfor sygehuset. Om du har mange års erfaring på det medicinske område eller er en nysgerrig og lærelysten nyuddannet fysioterapeut, betyder mindre. Vi tilpasser vores mentorordning til dine læringsbehov, så du kommer trygt fra start og hurtigt finder dit faglige fodfæste hos os og i patientforløbene.

Din arbejdsdag hos os

Du bliver en del af en tværfaglig gruppe med fysio- og ergoterapeuter og en nærværende ledelse, som bogstaveligt talt er lige rundt om hjørnet og altid klar til at lytte.

Du kommer til at bidrage til den tværfaglige opgaveløsning på de medicinske sengeafsnit samt Intensivafsnittet. Her vil du få en kompleks og dynamisk arbejdsdag med korte, intense forløb, hvor mange af dine fysioterapeutiske kompetencer kommer i spil, herunder bl.a.

  • Vurderinger af funktionsevne, genoptrænings- og/eller hjælpemiddelbehov

  • Henvisninger til andre forløb

  • Bred kontaktflade med pårørende

  • Tværfagligt samarbejde

  • Generalistkompetencer, når der er brug for at opgaveløse på tværs, så alle kommer i mål med dagens opgaver


I medicinsk gruppe har man hver især det primære ansvar for et speciale for at kunne specialisere sig i enkelte fagområder. I denne stilling er det særlige fokus på det hjertemedicinske speciale, hvor du vil få ansvaret for den fysioterapeutiske del af patientforløbene. Derudover vil du sammen med resten af den medicinske gruppe skulle opgaveløse på mave-tarmafsnittet, lungeafsnittet, Intensiv og geriatrisk afsnit. Uanset i hvilket speciale du vurderer en patient, vil du være en vigtig ressource for vores læger og sygeplejersker. Derfor er det afgørende for os, at du:

  • Har interesse for – og meget gerne erfaring med – den hjertesyge patient

  • Reflekterer og fordyber dig og aktivt bidrager til udviklingen af patientforløbene

  • Har mod til at prioritere, hvor der er mest brug for dig i hverdagen

  • Har øje for patientens præferencer, sammenhængskraft og gode patientforløb


Du vil dagligt kommunikere mundtligt og skriftligt med mange forskellige fagpersoner internt som eksternt for at give patienterne den bedste behandling. Det er derfor afgørende, at du har overblik over patientforløbene og din egen rolle heri samt indgår konstruktivt og fagligt i dialogen med dine samarbejdspartnere.

Udvikling

Kompetenceudvikling er en del af vores hverdag. Vi har fokus på at øge og sprede vores kompetencer ift. de fire dimensioner "læring", "faglighed", "organisation" samt "relationer". Du vil derfor få masser af muligheder, og god støtte fra både dine kolleger og vores udviklingsterapeut, til at udvikle dine kompetencer ift. indsatsområder, samt til at få gode ideer og retningslinjer til at spille sammen til gavn for patienter, pårørende og os alle sammen.

Om os

Fysio- og ergoterapeutisk afdeling er en selvstændig afdeling med egen chefterapeut og overterapeut, og du vil få ca. 30 engagerede kolleger.

Afdelingen er opdelt i tværfaglige specialegrupper inden for ortopædkirurgi, medicin, apopleksi samt børn. Samtidig har vi stort fokus på at være én afdeling med fælles opgaveløsning, så alle kommer godt i mål med dagen.

Vi er en respekteret faggruppe på sygehuset med et veletableret tværfagligt samarbejde med læger, diætister, sygeplejersker og assistenter.

Afdelingen er bemandet alle årets dage. Arbejdstiden for fysioterapeuterne planlægges i tidsrummet fra kl. 07.30-17.00 på hverdage med fast vagtplan i et 4-ugersrul. Efter introduktion indgår du i weekendvagt ca. hver 2. måned samt enkelte helligdage om året, hvor du dækker alle specialer på generalistniveau.

Det er en kerneværdi for os at arbejde fleksibelt med vagtplanlægning, så der i videst mulige omfang tages hensyn til individuelle behov og ønsker, og vi er gode til at hjælpe hinanden med så vidt som muligt at få ønskerne til at hænge sammen.

Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 23. maj.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Midt-og Vestsjælland
  • Tirsdag den 16. maj 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut på Midt-og Vestsjælland

    Mangler du høj faglighed, selvstændighed og fleksibilitet i dit nuværende job, så kom til os! Kære ergo/fysioterapeut, du som ønsker at udvikle dine terapeutiske kompetencer, søg ikke længere, .
    • Fysioterapeut
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Fysioterapeut på Midt-og Vestsjælland

    Vil du være med til at udvikle sundhedsarbejdet og have mulighed for få medbestemmelse og beslutningsmandat i dit daglige arbejde?Vi søger en fysioterapeut til fast stilling på 32-37 timer, på .
    • Fysioterapeut
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hårlev

    Kære fysioterapeut, bliver din indre motivation og nysgerrighed vækket af disse punchlines: At se konkrete resultater af dit arbejde, som borgere, der bliver stærkere, mere mobile og oplever mi..
    • Fysioterapeut
    • Hårlev
    Få mere info
  • Fysioterapeut (vikar) i Sorø

    Vi søger en kollega til vikariat for fysioterapeut med tiltrædelse snarest muligt. Vikariatet løber til og med 31/12 2024. Stillingen er på 32-37 timer efter ønske. Opgaverne vil være variered..
    • Fysioterapeut
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
18. maj 2024 12
17. maj 2024 12
16. maj 2024 10
15. maj 2024 8
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 9
6. maj 2024 8
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 7
30. april 2024 4
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 3
24. april 2024 4
23. april 2024 6
22. april 2024 7
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 9
18. april 2024 10