Vikarstilling: Fysioterapeut barselsvikar, Tværfaglige Rygklinik, Fysioterapien Næstved-Slagelse Sygehuse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Slagelse

Fysioterapeut barselsvikar søges til vores Tværfaglige Rygklinik i Fysioterapien Næstved - Slagelse Sygehuse

Hvis du er fagligt engageret, nysgerrig på faget, måske lidt nørdet, så skal du måske være vores nye kollega i rygklinikken?

I rygspecialet får du virkelig mulighed for at fordybe dig i et miljø hvor der er rigtig god kollegial støtte, sparring og tværfagligt samarbejde. Selvom du vil arbejde selvstændigt med patienter med smerte- og rygproblematikker, er du en del af en gruppe på seks fysioterapeuter som er specialister inden for rygbehandling, der sikrer god sparring og støtte. Yderligere, er der et tæt samarbejde i ambulatoriet hvor der er tilknyttet reumatologer.

Med afsæt i den biopsykosociale model skal du varetage udredning, vurdering og håndtering af patienter med vedvarende ryg- og nakkegener. De individuelle patientforløb er ofte meget korte, hvor tværfaglig udredning og patientuddannelse er primære fokus. Empatisk, pædagogisk samtale om kronisk smerte er en vigtig del af dagligdagen. Derudover har vi et 8 ugers ryg-hold tilbud med træning og undervisning som du måske kan have en rolle i.

Med stillingen følger muligvis en rolle i vores Hovedpineklinik i Neurologisk Ambulatorium: Ca. 10 timer om ugen vil du foretage muskulo-skeletal udredning af patienter med kronisk hovedpine og have opfølgende samtaler og behandlinger at kort varighed. Disse behandlinger er primært mhp. patient-uddannelse, afprøvning af øvelser og motiverende samtale ift. bevægelse og motion. Du vil i samarbejde med den primære fysioterapeut i hovedpineklinikken muligvis også have en rolle i et nystartet afspændingshold hvor vi netop er gået i gang med brug af biofeedback. Vi kan drøfte i hvilken grad du har interesse for denne rolle.

Som fysioterapeut i vores rygklinik er man ansat i Fysioterapien, NSR Sygehuse -Slagelse. Men, da vores rygklinik spreder sig over flere matrikler kan vi drøfte hvor din primære lokation skal være; Slagelse eller Næstved, eller en kombination.

Vi har et tæt tværfagligt samarbejde med de reumatologiske læger, med konferencer to gange ugentligt og ugentlige videokonferencer med overlæger fra Rygkirurgisk Ambulatorie og Smertecenteret i Køge, samt overlæger i arbejdsmedicinsk ambulatorie i Holbæk.

Reumatologisk Ambulatorie består af 5 reumatologiske overlæger, 1 reumatologisk afdelingslæge, en uddannelses-læge, 5 sygeplejersker og 6 sekretærer. Reumatologisk Ambulatorie er lokaliseret i et fællesambulatorie, hvor man har samlet mave-tarm-medicin, lunge-medicin og reumatologi.

Vi arbejder målrettet efter at blive dygtigere hver eneste dag. Både dygtigere til at tage os af vores patienter, men også dygtigere til at være gode kollegaer og gode til at samarbejde på tværs af afdelinger. Vi ved, at man i det gode samarbejde og i den dybe faglighed finder kilden til det gode arbejdsliv. Som afdeling, prioriterer vi faglighed, arbejdsmiljø og trivsel højt. Der skal være plads til forskelligheder og humør, da vi udvikler os, når vi er trygge. I de rammer tør vi udfordre hinanden og vores vanlige praksis.

I Fysioterapien på Slagelse Sygehus er vi 50 medarbejdere, her af 4 specialansvarlige fysioterapeuter, 2 kliniske undervisere, 2 SSA, 2 sekretærer, 1 souschef og 1 overfysioterapeut. Vi er en dynamisk afdeling med fokus på faglighed, sparring, udvikling og trivsel. Vi lægger vægt på, at have respekt for hinanden og at der skal være plads til forskelligheder, tolerance og humor i et rum med meningsfulde udfordringer og relevant støtte. Vi er gode til at etablere udviklingsprojekter og processer, for at højne og optimere vore patientforløb, hvilket giver vore medarbejdere en indholdsrig, spændende og udfordrende dagligdag.

PROgrez, en selvstændig forsknings enhed, har til huse i vores fysioterapi afdeling og det giver god mulighed for sparring og inspiration. Vi samarbejder med PROgrez via frikøb af vores fysioterapeuter til projekter af kortere eller længere varighed og er ved at udvikle vores samarbejde til på sigt at have fælles projekter.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og udfordrende arbejde
  • Et tæt samarbejde og sparring med engagerede kolleger
  • Et tværfagligt arbejdsmiljø
  • Gode muligheder for kompetenceudvikling
  • Et godt arbejdsmiljø og trivsel
  • En afdeling, hvor forskning og udvikling vægtes
  • Grundig introduktion med tilkobling til en mentor
  • Arbejdstider er på hverdage inden for normal dagvagt 8-15:30, men andet kan aftales
  • Arbejdsplads i Slagelse med mulighed for delvis fremmøde i Næstved

Vi ønsker at du:

  • Har efteruddannelse i håndtering kroniske rygproblematikker
  • Er rutineret i undersøgelse, diagnosticering og behandling af patienter med komplicerede-langvarige rygproblematikker
  • Har god smerteforståelse og kompetencer i dialogen om smerter
  • Har erfaring med at arbejde med den biopsykosociale model
  • Trives med tværfagligt samarbejde
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Er nysgerrig og positiv

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Ansøgningsfrist er fredag 10/11/23

Løn ifølge gældende overenskomst.

Du kan lære mere om os på følgende links:

Den Tværfaglige Rygklinik - Region Sjælland (regionsjaelland.dk)

Fysergo-brand (23video.com)

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Overfysioterapeut Kim Poulsen, 2560 3428, [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Slagelse
  • Fredag den 10. november 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut på Midt-og Vestsjælland

    Vil du være med til at udvikle sundhedsarbejdet og have mulighed for få medbestemmelse og beslutningsmandat i dit daglige arbejde?Vi søger en fysioterapeut til fast stilling på 32-37 timer, på .
    • Fysioterapeut
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Fysioterapeut (vikar) i Sorø

    Vi søger en kollega til vikariat for fysioterapeut med tiltrædelse snarest muligt. Vikariatet løber til og med 31/12 2024. Stillingen er på 32-37 timer efter ønske. Opgaverne vil være variered..
    • Fysioterapeut
    • Sorø
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Lejre

    Vi søger en motiveret fysioterapeut i en deltidsstilling fra 1. august.Der vil være mulighed for at arbejde fleksibelt imellem 25-37 timer/uge. Opgaverne varierer fra “en til en” behandling, .
    • Fysioterapeut
    • Lejre
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Kalundborg

    Om jobbet Er du fysioterapeut og optaget af at følges med borgeren på vejen til at genvinde evnen til selvstændighed i livet? Så se med her! Vi søger en fysioterapeut til en fuldtidsstilling .
    • Fysioterapeut
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1