Genopslag: Overlæge med funktion i familieambulatoriet og obstetrisk afdeling, Slagelse Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Dygtig og engageret Obstetrisk overlæge søges til Familieambulatoriet på Gynækologisk-Obstetrisk afdeling, Slagelse Sygehus

Vi tilbyder et spændende job som overlæge til vores velfungerende Familieambulatorium, hvor vi støtter og hjælper gravide og deres familier i særligt sårbare situationer. Stillingen er ledig til besættelse 1.1.2024 eller efter aftale.

Dette job er det rette for dig, der er passioneret og nysgerrig på arbejdet med gravide og familier i særligt sårbare situationer. Du vil blive en del af en afdeling, der prioriterer tæt, faglig sparring højt i et miljø, der er præget af faglig begejstring og psykologisk sikkerhed. Vi passer på hinanden både individuelt og i fællesskabet med en god og ærlig tone, og hos os er der ikke langt fra idé til handling.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Lægefagligt ansvar for Familieambulatoriet, der har regional funktion og populationsansvar.
  • Individuel tilpasning af udvidet svangreomsorg med fokus på at identificere særlige behov og henvisning til relevant støtte
  • Sikre helhedsorienteret indsats via tværfagligt og tværsektorielt samarbejde

Du vil indgå i et meget engageret og særdeles erfarent team af jordemødre, socialrådgiver og sekretær og få rig mulighed for tværfaglige samarbejder på tværs af lægefaglige specialer, faggrupper og sektorer. Vi er stolte af vores brede vifte af kompetencer og arbejder i det daglige tæt sammen som team. Vores samarbejde på tværs af faggrupper styrker vores evne til at yde den bedst mulige støtte til vores patienter. Du vil også blive en del af det obstetriske team og kan i høj grad være med til at definere stillingen i en balance mellem dine interesseområder og afdelingens behov. Vi mener, at individuel indflydelse på arbejdsforhold giver arbejdsglæde og sikrer et bæredygtigt arbejdsliv.

Som obstetriker i vores Familieambulatorium vil du opleve, at ikke to patientforløb er ens. Hver familie har sine unikke behov, udfordringer og baggrund, og du spiller en vigtig rolle i støtten omkring deres rejse mod en god start på forældreskabet. Du vil blive udfordret til at finde skræddersyede løsninger og tilbyde individuel støtte til hver enkelt kvinde. Dit engagement og dedikation bliver belønnet med muligheden for personlig og faglig vækst samt en stærk følelse af formål og mening i dit daglige arbejde.

Vi søger en erfaren kollega, der:

  • Er speciallæge i obstetrik og gynækologi
  • Brænder for obstetrik på højt fagligt niveau
  • Har stærke kommunikations- og formidlingsevner, som kan tilpasses familiens situation og sundhedskompetencer
  • Har en teamorienteret tilgang og evne til at samarbejde med kolleger på tværs af faggrupper
  • Kan bidrage til nationale guidelines og vil drive en overordnet styring, udvikling og revision af Familieambulatoriets retningslinjer i et tværfagligt samarbejde med ledelse, kvalitetsfunktion og involverede afdelinger.
  • Har visioner for at mindske ulighed i sundhed og vil bidrage til øget empowerment af familier i sårbare situationer
  • Er fleksibel, tålmodig og befinder dig godt i en kombination mellem ambulatorie- og vagtfunktion
  • Er empatisk, omsorgsfuld og respektfuld overfor den enkeltes behov og situation
  • Gerne erfaren indenfor forløb med gravide og familier i særligt sårbare situationer.
  • Eventuelt særlig erfaring indenfor psykiatriske patientforløb eller har erfaring fra en tidligere ansættelse i Psykiatrien

Om afdelingen

Familieambulatoriet er en enhed under Gynækologisk-Obstetrisk afdeling, Slagelse. Vi har regionsfunktionen i Region Sjælland og adresse på Slagelse Sygehus, med tilknyttede jordemoderkonsultationer på regionens øvrige fødesteder. Vi følger gravide, der har eller har haft et forbrug af afhængighedsskabende medicin, alkohol og/eller andre rusmidler. Indsatsen omfatter også gravide, hvis partner har problemer med alkohol og/eller andre rusmidler. Vi tilbyder desuden også udvidet svangreomsorg til gravide smertepatienter, gravide med skizofreni, bipolar sygdom og udviklingshæmmede.

Vi står aktuelt overfor et spændende udviklingstiltag, hvor vi i samarbejde med fonde, civilsamfund, kommuner og Region Sjælland vil udvikle et ”Familiernes Hus”, som Familieambulatoriet vil blive forankret i.

I obstetrikken varetager vi knapt 2000 fødsler årligt, og vi har obstetrisk funktion inden for gestationel diabetes, immunisering, svær præeklampsi, epilepsi, mono- og dichoriotiske gemelli samt prænatal diagnostik. Indenfor specialet uddanner vi både medicinstuderende, introlæger og kursister og vi uddanner desuden kolleger til almen medicin. Vores uddannelsesteam består af vores ledende uddannelsesansvarlige overlæge, en yngre uddannelseskoordinerende læge samt 3 kliniske lektorer.

Vores gynækologiske sektion er fagligt ledet af en ledende specialeansvarlig overlæge og varetager det meste inden for benign gynækologi, herunder åbne, laparoskopiske, og robotassisterede hysterektomier, operativ hysteroskopi samt prolapskirurgi. Desuden har vi et velfungerende gynækologisk ambulatorium, som udover almindelige konsultationer indeholder både en subakut funktion, et minimal invasivt ambulatorium, hvor der foretages conisatio og mini-hysteroskopi samt et sygeplejestyret abort og behandlings-ambulatorium.

Slagelse sygehus er et stort akuthospital, og derfor har vi også fokus på akutte tilstande og prioriterer tværfaglig simulation sammen med vore kolleger i anæstesien og pædiatrien.

Vi er beliggende i smørhullet mellem København og Odense, og med en lille times kørsel fra begge byer, når du frem uden kø kørsel. Parkeringspladsen lige uden for døren er rummelig, og der er også plads til dig.

Vilkår

Du vil indgå i bagvagtsfunktion med tilstedeværelsesvagt, for nuværende 2-delt i hverdagene og som døgnvagt eller delt (efter ønske) i weekender og på helligdage. Ansættelsen sker i henhold til den indgåede overenskomst mellem Danske Regioner og FAS.

Stillingen er ledig til besættelse 1. januar 2024 eller efter aftale.

Ansøgningsfristen er fredag d. 10. november 2023 og vi forventer at afholde samtaler ugen efter. CV bedes udført efter de 7 lægeroller.

Hvis du er nysgerrig, er du meget velkommen til at besøge os og få en uformel snak. Yderligere information fås ved henvendelse til konstitueret cheflæge Anne Gjesing Høj Eggers på e-mail [email protected] eller telefon +45 22 51 08 28, chefjordemoder Signe Gaub Østerskovgaard [email protected] eller ledende overlæge i obstetrikken Bjarke Sørensen [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Slagelse
  • Fredag den 10. november 2023

Lignende jobs

  • Læge i Holbæk

    Kunne du tænke dig at hjælpe med at anrette kantinemad samt kasse betjening i weekenderne, i vores kantine og tilhørende café på Holbæk Sygehus? Du skal ekspedere i vores Café og hjælpe med at anre..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Sorø

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Brænder du for udvikling, organisation og ledelse i almen praks..
    • Læge
    • Sorø
    Få mere info
  • Læge i Dianalund

    Vil du være leder for en engageret psykologgruppe og et højt specialiseret tværfagligt miljø med stærke værdier? Og vil du være med til at udvikle og forme hospitalets psykologydelser og sikre høj .
    • Læge
    • Dianalund
    Få mere info
  • Læge i Sorø

    Vi søger en erfaren speciallæge som skal stå i spidsen for udviklingen og implementeringen af Personlig Medicin i [xxxxx] Er du speciallæge med indgående kendskab til helgenomsekventerin..
    • Læge
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 8
27. maj 2024 8
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 9
20. maj 2024 9
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 10
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 10
12. maj 2024 11
11. maj 2024 11
10. maj 2024 11
9. maj 2024 12
8. maj 2024 11
7. maj 2024 11
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 10
3. maj 2024 10
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8