Groundsman eller lign. til pleje af boldbaner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Ejendomme søger en medarbejder til at passe kommunale boldbaner

Ejendomme
Ejendomme søger en engageret gartner, groundsman, landmand, specialarbejder med relevant erfaring eller lignende til pleje af grønne arealer på Hillerød Kommunes ejendomme.

Vi er en afdeling i Hillerød Kommune på ca. 250 medarbejdere. De senere år er alle bygningsrelaterede opgaver blevet samlet, så vi nu selv udfører alle former for arbejdsopgaver; anlægsprojekter, digitalisering af bygninger og opgavestyring, energioptimering, teknisk service, rengøring, drift af alle grønne arealer, boldbaner, kunststofbaner, og kirkegårde.

Lidt om jobbet
Jobbet består i at tage del i pasningen af de 31 kommunale boldbaner, 2 kunstgræsbaner, grusbaner og større naturgræs arealer.

Kunstgræsbanerne bliver passet flere gange ugentligt og du skal hjælpe med slå, gøde og efterså græsbanerne. Derudover vil du lejlighedsvis skulle prikke, vertikalskære, strigle og tromle græsbanerne, og om vinteren indgå i glatførebekæmpelse og vinterbeskæringer af vores arealer.

Det, vi søger
Det er vigtigt at være serviceminded, da jobbet indeholder brugerkontakt med borgere, kollegaer og andre kommunalt ansatte. Det er vigtigt, at man er omstillingsparat.

Du skal forvente at køre traktor med forskelligt værktøj, og du skal være dygtig til det. Du skal desuden kunne lave almindelige service og pleje af traktoren.

Vi arbejder i selvstyrende grupper, der selv koordinerer arbejdsopgaver, glatførebekæmpelse og vinteropgaver. Der er brug for en medarbejder, som ikke er bange for at tage fat, som har ordenssans og er pålidelig.

Vi forventer, at du ser fremad, og drives af at være med til at sikre god synergi i gruppen, samt bidrage til den konstruktive løsning af opgaverne. Vi vil have en kollega, der vægter dialog og samarbejde, og som synes, at det er sjovt at deltage i udviklingen af de grønne områder.

Vi er en arbejdsplads, der vægter arbejdsmiljø og sikkerhed højt. Hvis man arbejder i Ejendomme, forventer vi, at man har interesse for at sikre det høje ambitionsniveau.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du skal have kørekort til minimum kategori B.

Stillingen ønskes besat 1. december 2023 eller gerne før og er på 37 timer om ugen.
Stillingen aflønnes efter reglerne om ny løn i henhold til overenskomst mellem KL og din faglige organisation.

Hillerød Kommune har indført røgfri arbejdstid, og der bliver indhentet børneattest.

Ansøgningsfrist
Mandag den 16. oktober 2023.
Ansættelsessamtaler vil blive gennemført den 18. oktober 2023.

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte vores groundsman Allan for yderligere oplysninger på telefon 72 32 23 45.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Gartner", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Gartner
  • Hillerød
  • Mandag den 16. oktober 2023

Lignende jobs

  • Gartner i Nordsjælland

    Er du faglært Gartner inden for det grå område – så er det lige dig vi står og mangler.Er du faglært Gartner inden for det grå område – så er det lige dig vi står og mangler.Din profilDin profi..
    • Gartner
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Gartner i Nordsjælland

    Er du faglært Gartner inden for det grå område – så er det lige dig vi står og mangler.Er du faglært Gartner inden for det grå område – så er det lige dig vi står og mangler.Din profilDin profiDu h..
    • Gartner
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Gartner i Nordsjælland

    Elsker du at have fingrene i alt, der gror? Har du erfaring med grøn vedligeholdelse? Kom til det skønne Halsnæs og vær med til at forme naturen.Du bliver en del af vores gartnerteam, der sammen ve..
    • Gartner
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Gartner i Birkerød

    Anlægsgartner søges [xxxxx] ApS Arbejdsopgaver: Er du frisk på nye udfordringer og lægger en ære i dit arbejde samt er en teamplayer, så det måske dig vi leder efter. V..
    • Gartner
    • Birkerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som gartner i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte gartner i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal gartner.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte gartner over tid

Dato Alle jobs som gartner
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1